Това ще да е някой тестов кенеф,за една година е навъртял 150 000 км...................тая кола е съдрана от каране и е пълна с детски болести ...................
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голям проблем с избор на "нов" автомобил.
Collapse
X
-
Mury написа:... и е пълна с детски болести ...................
Коментар
-
Immortal написа:Mury написа:... и е пълна с детски болести ...................Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Ще трябва да ви се направи екзорсизъм от някой почетен член на форума иначе ще ви анатемосаме с думите " На ТДИ-то ти турбината масло да гори и през година да я сменяш"П.П. +1 Преди седмица видях Супърб, ама хечбек с 5 врати (като А3)..мн ми харесаФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
emzo написа:http://www.mobile.bg/11442498217562162 и по-новото - http://www.mobile.bg/114447364684095...64673383Тия на прима виста.Цъкнал съм ръчни без да искам, но имат и версии с автоматик.Аудито ми е слабост лично на мен @kiselo може да даде повече лични впечатления, ама то неговото е със смотан мотор :Pp.s. аз лично вече гледам да е с лесна поддръжка. Да може сам да си ремонтирам, каквото излезе. И ако питаш мен гледай да е, колкото се може по-нова. Чукне ли 6-7г. вече реве за нови амортисьори и к’во ли още не. Тия дето са им перфектни амортисьорите и/или пружините, на някой друг да ги разправят.Отделно и автомата ще има по-голям ресурс.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
...новите хлопели не са лоши астра, корса, и т.н.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
curko написа:Immortal написа:Аз да ползвам темата да изкажа една еретична за мен мисъл..Влюбен съм в новата Шкода Супърб 2015.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар