Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голям проблем с избор на "нов" автомобил.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Това ще да е някой тестов кенеф,за една година е навъртял 150 000 км...................тая кола е съдрана от каране и е пълна с детски болести ...................
    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
    Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
    Ventura garage

Коментар

То си пише каква е. Хареса ми модела, не съм се залетял да я купувам.
      207 тиква автомат
      новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Mury написа:
        ... и е пълна с детски болести ...................
        Всъщност не е. Моделът не е съвсем нов, на практика е пребаджиран Dodge Dart и е на пазара от 2012 година. ПОлзва обща платформа с Alfa Giulietta.Детски болести няма.Иначе че е скъсана от каране - така е, но това не значи, че не е поддържана.Тия баракуди дето идват на по 500-600 хил. км у нас с превъртяни километражи все на 130 хил. - да не би да са по-хубави?

Коментар

Immortal написа:
          Mury написа:
          ... и е пълна с детски болести ...................
          Всъщност не е. Моделът не е съвсем нов, на практика е пребаджиран Dodge Dart и е на пазара от 2012 година. ПОлзва обща платформа с Alfa Giulietta.Детски болести няма.Иначе че е скъсана от каране - така е, но това не значи, че не е поддържана.Тия баракуди дето идват на по 500-600 хил. км у нас с превъртяни километражи все на 130 хил. - да не би да са по-хубави?
          Отде знаеш,че няма детски болести,ако искаш за Жулиета мога да ти извадя доста дълъг списък !!!!!!
          Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
          Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
          Ventura garage

Коментар

Аз да ползвам темата да изкажа една еретична за мен мисъл..Влюбен съм в новата Шкода Супърб 2015.

Коментар

Immortal написа:
              Аз да ползвам темата да изкажа една еретична за мен мисъл..Влюбен съм в новата Шкода Супърб 2015.
              Еретици сме си с теб...колкото и да са неекологични п.п- да е комби и 4х4

Коментар

Ще трябва да ви се направи екзорсизъм от някой почетен член на форума иначе ще ви анатемосаме с думите " На ТДИ-то ти турбината масло да гори и през година да я сменяш"П.П. +1 Преди седмица видях Супърб, ама хечбек с 5 врати (като А3)..мн ми хареса
                ФИАТ- Пътят е само формалност
                ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                -----------------------------------------------------
                FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

emzo написа:
                  http://www.mobile.bg/11442498217562162 и по-новото - http://www.mobile.bg/114447364684095...64673383Тия на прима виста.Цъкнал съм ръчни без да искам, но имат и версии с автоматик.Аудито ми е слабост лично на мен @kiselo може да даде повече лични впечатления, ама то неговото е със смотан мотор :Pp.s. аз лично вече гледам да е с лесна поддръжка. Да може сам да си ремонтирам, каквото излезе. И ако питаш мен гледай да е, колкото се може по-нова. Чукне ли 6-7г. вече реве за нови амортисьори и к’во ли още не. Тия дето са им перфектни амортисьорите и/или пружините, на някой друг да ги разправят.Отделно и автомата ще има по-голям ресурс.
                  тъз кошница Ауди А3 1.6ТДИ модел 2014г...единственото което ми харесва...визия...Bang & Olufsen Audio...друго май няма... При 40 000км до момента съм и доливал около 2л масло...еърбега си свети на таблото...изпод волана продължават да изпадат разни чаркаляци...навигацията периодично си забива...разхода и е ...7.2л/100км...по колонка от как съм я взел до сега...6.9 по комп...фабричен дефект в дясното каре на всички варианти и си чука при всеки десен завой...Казвам фабричен защото в сервиза като я откарах се качихме в няколко чисто нови коли и те също чукаха и ми отказаха да го ремонтират и сменят...филтъра за твърди частици си дава грешки...навигацията няма съпорт за трафик в България...и поне аз откривам доста често липсващи улици...като например тази на която живея...постоянно забравя Homeadress...задната чистачка не работи...подлакътника е много неудобен...DSG 7 степенния автоматик като си спрял на място тресе все едно си в Dodge challanger със поне 89347 коня...буквално е много неприятно... лично аз такава кола не искам пак...виж имаме и Ауди А1 2012г. TFSI 120 магарета...това е друга кола... автоматика не тресе така...дали е по предишен модел незнам със сигурност...върви прилично...и като цяло се държи много по добре...имали сме проблеми и с нея...конкретно с еърбега на волана и усилвателя на волана, но...явно няма да имаме кола без дефекти...та с няколко думи...Ауди...не...поне според мен...иначе на визия са брутално красиви...А7...и т.н....аз определено съм се спрял на 159 2.4 Q4 по възможност ti комби... ама щом ти трябва малка кола...новите хлопели не са лоши астра, корса, и т.н.
                  Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                  BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                  BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

...новите хлопели не са лоши астра, корса, и т.н.
                    Аз взех Мерива - Б. 2011 година е колата с ДВГ на Исузу 1.7 ЦДТИ. Най-удобния ми личен автомобил за сега.За разхода му съм писал в последните си поустове в Дизел темата. Имах дертове с ДПФ-а и по-точно синдикацията му. Странно отварящите му се врати и седалки са всъщност много удобни. Добра семейна кола сгабарити, които напълно ме удовлетворяват - обемна кола. Значително по-голяма е от Мерива А и малко по-малка е от Зафира Б. Моята е 6 ск. ръчка, но има и автоматици. На мен лично ми се "губеше" една предавка между 2 и 3 та в града, но свикнах.Иначе: Няма визия на "младежката" кола, но за семеен човек - приляга...Има много гъвкав и интуитивен (мислена е за ергономичния комфорт) интериор позволяващ задните седалки да се изместват в позиция, като стават две отделни, докато средната седалка, се превръща в подлакътник - барче. Няма ниша, копче и/или подлакътник, които да не са на точното си място. Място за крака отзад - бол. Дори автомобили с по-внушителни размери не разполагат с такова. Товарния обем се регулира по няколко начина и въобще не е за сметка на комфорта. Висока кола (позиция шофьор и просвет )с добра видимост и конструктивно решен проблем с видимостта заради предните странични конзоли. Впрочем - вдъхнових се САМО от тази реклама https://www.youtube.com/watch?v=CxKDRkbjKic
                    A17DTС/S
                    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

curko написа:
                      Immortal написа:
                      Еретици сме си с теб...колкото и да са неекологични п.п- да е комби и 4х4
                      По цял ден гледам през прозореца една на паркинга. Черна, 4х4, уникална е. Седан.Ама като им гледах цените... Ще почакам 5-6 години да поостареят Ако талянците не извадят свястна кола до тогаз, ще видите вий.

Коментар

Working...
                      X