Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голям проблем с избор на "нов" автомобил.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Имаш ли някакви наблюдения върху TCT на Алфа?
    207 тиква автомат
    новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Само потребителски върху Жулиета.Но колата беше чисто нова и видях само положителните неща. :D От тези коли аз единствено ти препоръчвам да вземеш Делтата, както споменах, ако ще е италианска. Разликата е просто голяма в самата кола като усещане, сглобка и т.н.А ако намериш 1.8 автомат, то това е най-доброто решение. Въпроса е, че лично аз не съм видял такава на продажба в България. Ако имаш интерес и нерви да си я вземеш отвън, то това наистина е най-доброто решение.Въпроса е обаче, че не си споменал дали искаш дизел или бензин. И понеже си го пропуснал, то предполагам, че е без значение.Говоря за нещо такова.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Сигурно ще си взимам от вън, освен ако не изпадне нещо тук. Поне ми стана ясно, че ще трябва да направя някои компромиси.Благодаря за съветите!Поздрави! :D
        207 тиква автомат
        новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Така е "отстранен" проблема в ДСГ-кутиите (сервизната акция е за смяна на масло в началото/средата на 2013), че в NAFTA (където гаранционните изисквания са други) VW монтира от тази година 6-степенен Aisin.И една извадка от едно интервю от есента на 2013:
          We are looking at an eight-speed Aisin or nine-speed ZF transmission... but we have not decided on which one as yet.
          Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Като сменях моята много се бях наточил за Мазда 3, но се разколебах като видях цените за поддръжка, а и от няколко места чух, че са доста сложни за обслужване (при смяна на масло трябвало да се махне цялата кутия с бушони...) - това не съм го проверил лично, но е доста възможно да е вярно. Иначе са доста здрави, но счупи ли се нещо става доста неприятно. Аз се спрях на Хюндай И30 и съм много доволен - икономична, пъргава, широка, голям багажник....доста е удобна и в града и на по-дълги разстояния! С кията освен на външен вид други разлики май нямат...
            Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Дано жената не чуе за тея самопаркиращите скоро, че ще падне голямо мрънкане.

Коментар

rebel написа:
                Иначе са доста здрави,
                Като изключим ръждичката

Коментар

Е как ръжда? Мазда 3 е идеалният автомбил. Ако имах парите бих си го взел.

Коментар

stilo_new написа:
                    Е как ръжда? Мазда 3 е идеалният автомбил. Ако имах парите бих си го взел.
                    Ми нА такава. Кафява. По калниците, по праговете...Опел Кадет виждал ли си? Е! - Същото.Имам преки наблюдения над Мазда 3 ’2005.Ето и малко четива оттук-оттам:Mazda форум (става дума за Мазда 6)Аутобилд (тест на Мазда 3 след 100 хил. км - кола на 2 години - прочети изводите)Случайно мнение от форум VW

Коментар

Както е казал един мъдрец, рано или късно всяка кола се превръща в Опел. :D
                      207 тиква автомат
                      новокромаджия 2.4 печка

Коментар

BO написа:
                        Само потребителски върху Жулиета.Но колата беше чисто нова и видях само положителните неща. :D От тези коли аз единствено ти препоръчвам да вземеш Делтата, както споменах, ако ще е италианска. Разликата е просто голяма в самата кола като усещане, сглобка и т.н.А ако намериш 1.8 автомат, то това е най-доброто решение. Въпроса е, че лично аз не съм видял такава на продажба в България. Ако имаш интерес и нерви да си я вземеш отвън, то това наистина е най-доброто решение.Въпроса е обаче, че не си споменал дали искаш дизел или бензин. И понеже си го пропуснал, то предполагам, че е без значение.Говоря за нещо такова.
                        Имаше една на 90 000 км. за 18 бона,е ние я взехме.....................собственичката е много хепи,преди искаше Жулиета,сега не иска да я погледне даже........................
                        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                        Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                        Ventura garage

Коментар

BO написа:
                          Е то почти всеки автомат на кик-даун влиза в спортен режим и винаги след отпускане на педала на газта държи още няколко секунди високи обороти, докато излезе от спортния режим. Това не е проблем, ако се опиташ така да го изкараш....
                          Тия няколко секунди са цяла вечност сравнение с други автомати. При дизелите не се усеща, защото оборотите като цяло са по-ниски. Конкретно този 1.4 тси с дсг7 вие на умряло мъчително дълго след кикдаун, особено пък ако е на S...Пък дсг6 сменяй масло по не знам си колко стотин лв... Ай мерси

Коментар

Е за какво ще я слагаш на S при положение, че не искаш да ти вие на главата? Хем искаш да я държиш в обороти, пък хем не искаш да ти вие на главата. Ами взимаш някой голям клас автомобил и това почти го отстраняваш като проблем.Отделно, че ако искаш автомата ти да ти работи коректно и да се грижиш за него подобаващо, то всяка смяна на масло на автомат е стотици левове. Ако не искаш да ходиш при мечките в гората, то си купуваш хибрид от Тойота.
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Купил съм си от Лексус Все пак по темата... Астра отпадна ли като избор?

Коментар

Флюбих се! http://www.autoscout24.bg/Details.as...000000&asrc=st
                                207 тиква автомат
                                новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Working...
                                X