Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голям проблем с избор на "нов" автомобил.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Astra J и здрава са две несъвместими неща. Ако не ти протече вода в купето, то ще ти изпуши алтернатора.
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

BO написа:
      Проблем, който ще имаш в твоя избор е точно автомата.Защото огромна част от тези коли са с автоматизирана ръчна кутия.Ако може да преглътнеш Аисина, а знам, че имаш позитивно мнение за него, то най-разумния избор е да вземеш Астра. Хем брутално здрава, хем с истински автомат.Иначе алтернативен вариант имаш само ВАГ групата в този клас с ДСГ кутия.Но не купувай нищо що е то Пежо и подобия с автоматизирана механична кутия.Ако е италианско, то имаш избор от Делта, но за мен колата е супер скъпа и не си заслужава покупката ѝ, а реално е морално остарял модел. Но пък ако не те интересуват техническия аспект на нещата, а само визията, а парите ще ги преглътнеш, то е един добър избор.
      Нямам никакъв проблем с Айсина и т.н. Кромата е първата ми кола с този автомат, а аз ръчка съм карал само на кормуването за книжка. От тогава само автоматици. За Астрата обаче съм мерси! Толкова куц кон с хлопащи спирачни апарати даже не мога да си представя, че някой може да произведе, но явно Опел може всичко./Впечатления от чисто нова Астра/ Пари за ВАГове няма да дам, след като няма да векувам с тях-3 години и да си ходи! Нещо не виждам смисъл да плащам 5-6-10 хиляди отгоре, щото е ВАГ.Все пак, благодаря за съветите.
      207 тиква автомат
      новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Хюндай И30 или КИА Сиид?
        ФИАТ- Пътят е само формалност
        ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
        -----------------------------------------------------
        FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

На тях жена ми е хвърлила око :D Истината е, че си купувам колите със сърце, а не с разум. До сега винаги съм бил късметлия с изключение на един Крайслер Саратога.
          207 тиква автомат
          новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Взимай каквото ти харесва визуално и това е. Щом няма да векуваш с него.
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Пак не става, д@@ба! Харесах си Жулиетата и такъв шамар получих от качеството на интериора, че свят ми се зави :D
              207 тиква автомат
              новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
                Пак не става, д@@ба! Харесах си Жулиетата и такъв шамар получих от качеството на интериора, че свят ми се зави :D
                А аз съм сигурен, че от всяка кола от този клас ще получаваш такива шамари.Само някои от по-скъпите марки могат леко да минат с лек шамар, ама както разбрах ти на там няма да отидеш.Така, че понасяш шамарите и продължаваш напред.
                A20DTH ЖТД ама не баш
                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Аз като тръгнах да си търся кола имах изискване обратно на твоето- да е по-голяма от сегашната. Понеже Крома не ми влизаше в бюджета и реших да не гледам марка. И почнах да сядам и да карам коли които отговарят на изискването ми. И си харесах Нисан Примера и тогава почнах да търся точната бройка.
                  Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                  Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                  Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Май си прав! Един познат каза да си продам Кромата и да остана без кола 2 месеца, след което ще съм доволен от всичко :D Лека вечер! :D
                    207 тиква автомат
                    новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
                      Май си прав! Един познат каза да си продам Кромата и да остана без кола 2 месеца, след което ще съм доволен от всичко :D Лека вечер! :D
                      Аз едно време (90-те години) като останах за няколко месеца без кола, бях почнал да заглеждам Шкода 120L и Рено 5
                      Lane Staley написа:
                      А и има една екстра на Рено, която никой друг не предлага в таква степен - хендсфтри карта. От 4 години не съм ползвал ключ - слагаш картата в джоб, чанта или каквото и да е, и толкова. Влизаш, палиш, гасиш, излизаш. Просто трябва да е в теб. Голям рахат е.
                      И някои от Кромите имат подобна екстра, поне що се отнася за вратите. За паленето все пак трябва да сложиш нещото (т.нар ключ, макар да няма нищо общо) в дупката за да запалиш.
                      emzo написа:
                      вече реве за нови амортисьори и к’во ли още не. Тия дето са им перфектни амортисьорите и/или пружините, на някой друг да ги разправят.
                      Бах тоз проблем. Мойте ги смених за 300 лв общо с труда. Ся са ми перфектни

Коментар

accord 2009 си вземи ,тия DSG боклуци само нови са хубави .
                        фиатче Браво 2.0

Коментар

Immortal написа:
                          И някои от Кромите имат подобна екстра, поне що се отнася за вратите. За паленето все пак трябва да сложиш нещото (т.нар ключ, макар да няма нищо общо) в дупката за да запалиш.
                          По тази причина написах "в такава степен". А си е благинка голяма.
                          BO написа:
                          То има ли 110 коньов Меган автомат?
                          Бях пропуснал условието за автомат, понеже ми е изключително чуждо Аз автоматици не гледам и изобщо не съм наясно на кои ДВГ ги слагат. Но 110 мисля, че е само ръчна.
                          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Хюндая и Киата са много добър вариант! Здрави и що годе приятни на вид. Имам преки впечатления от i30 i ceed. Хюндая е 2009 автомат, а Киата 2015, ама е ръчка. Приятни, здрави и комфортни колички. Помисли и за Аурис. Карам такъв вече 3 години и общите впечатления са добри. И там си има екстрата с чипа (отваряш и палиш без ключ). При Ауриса, обаче няма чист автомат, а само робот...А щях да забравя..308 автомат, бензин - 2009г. малеее, малеее...бегай надалеч!п.п Да добавя, че сега си видях подписа и се сетих Погледни Lancia Musa, има ги и 2009. Уникална кола!!! Имах удоволствието да притежавам такава(2005г.) няколко месеца и впечатленията са перфектни! Много удобна, комфортна с мноооого екстри. Беше с роботизирана кутия и грижи никакви. Виж примерни снимчици
                            Прикачени файлове
                            Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                            Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                            Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                            BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Принципно малък до среден автомобил и автоматична кутия са две неща, които се разминават тотално.Ако има е доста рядко и често разни роботизирани шитни. И на тойотите май са такива даже. Просто традиционния автомат е доста голям и скъп за средния клас.Щом не искаш Вагина с ДСГ, нямаш много избор - както каза БО - щом си свикнал с Айсина, можеш да посегнеш към някоя Инсигния или 159 с 1,9 мотор.Жулиетата не е чак толкова зле като интериор, не знам какво не ти е харесало. Да, ако слизаш от Крома с пълно оборудване и идещ на Жулиета базова - постничко е. Има прекрасно оборудвани Жулиети, просто в БГ ги няма...Ей на тая кво и има? Освен цената? http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...&pageNumber=1#
                              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                                Ей на тая кво и има? Освен цената?
                                Тая ми е скъпа, определено За момента съм се спрял на Ситроен С4, Мазда3, Хюндай I30 и Ланча Делта 1.8 Di Turbo. Ланчата, като модел, е избор на жена ми, а само този мотор се предлага с Айсин. Жулиета само в краен случай и то на някоя по-прилична цена.
                                207 тиква автомат
                                новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Working...
                                X