Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голям проблем с избор на "нов" автомобил.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Голям проблем с избор на "нов" автомобил.

Тъй като наближава момента за раздяла с Кромата, започнах да се оглеждам за наследник. Бях хвърлил око на АР Жулиета, но се качих в една и съм невероятно разочарован. Огледах още няколко марки автомобили от същия клас и нищо не може да ме грабне. Давайте някакви съвети, че съвсем се отчаях. Има две условия-среден клас след 2009 и автоматик ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.Лекинко ми харесаха Мазда 3 и Пежо 308.
    207 тиква автомат
    новокромаджия 2.4 печка

пари, пари????????(френски и италянски забрави), ако искаш автомобил
    фиатче Браво 2.0

Коментар

И аз съм на такава вълна.След Кромата не виждам защо гледаш Жулиетата - багажникът и е 350 литра. Това ме разколебава, аз сега съм с 420 на Меган 3.Лично аз ще избирам измежду Лагуна 3, Ланча Делта и АР 159 комби. Или поне в момента така мисля Съвет - огледай Лагуните. Добри коли са, а и само за Рено имам сервиз на който мога да се доверя на 100%. А и има една екстра на Рено, която никой друг не предлага в таква степен - хендсфтри карта. От 4 години не съм ползвал ключ - слагаш картата в джоб, чанта или каквото и да е, и толкова. Влизаш, палиш, гасиш, излизаш. Просто трябва да е в теб. Голям рахат е.Колкото до надеждността - 4 години само обслужвам, сменил съм една подгревна свещ и някакво уплътнение.лагуна 2 е трагедния за поддръжка, но тройката е О.К.
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

3 години търкалям един италЯнски, та заради него всичко ми изглежда скапано :D
        207 тиква автомат
        новокромаджия 2.4 печка

Коментар

От голяма кола на малка въшка ?Усещаш ли, че това е голяма грешка ?http://www.mobile.bg/114429969776974...39556354581027
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Lane Staley написа:
            И аз съм на такава вълна.След Кромата не виждам защо гледаш Жулиетата - багажникът и е 350 литра. Това ме разколебава, аз сега съм с 420 на Меган 3.Лично аз ще избирам измежду Лагуна 3, Ланча Делта и АР 159 комби. Или поне в момента така мисля Съвет - огледай Лагуните. Добри коли са, а и само за Рено имам сервиз на който мога да се доверя на 100%. А и има една екстра на Рено, която никой друг не предлага в таква степен - хендсфтри карта. От 4 години не съм ползвал ключ - слагаш картата в джоб, чанта или каквото и да е, и толкова. Влизаш, палиш, гасиш, излизаш. Просто трябва да е в теб. Голям рахат е.Колкото до надеждността - 4 години само обслужвам, сменил съм една подгревна свещ и някакво уплътнение.лагуна 2 е трагедния за поддръжка, но тройката е О.К.
            Търся по-малък автомобил, дъщеря ми порасна и вече почти не е член от семейството. Жулиетата ме грабна с визия, но вътре е някакъв кошмар. Лагуната ми е голяма, просто нямам необходимост от автомобил от този клас. Все пак, благодаря за съвета!
            207 тиква автомат
            новокромаджия 2.4 печка

Коментар

emzo написа:
              От голяма кола на малка въшка ?Усещаш ли, че това е голяма грешка ?http://www.mobile.bg/114429969776974...39556354581027
              Благодаря, но голям автомобил па и комби, нямам необходимост.
              207 тиква автомат
              новокромаджия 2.4 печка

Коментар

http://www.mobile.bg/11442498217562162 и по-новото - http://www.mobile.bg/114447364684095...64673383Тия на прима виста.Цъкнал съм ръчни без да искам, но имат и версии с автоматик.Аудито ми е слабост лично на мен @kiselo може да даде повече лични впечатления, ама то неговото е със смотан мотор :Pp.s. аз лично вече гледам да е с лесна поддръжка. Да може сам да си ремонтирам, каквото излезе. И ако питаш мен гледай да е, колкото се може по-нова. Чукне ли 6-7г. вече реве за нови амортисьори и к’во ли още не. Тия дето са им перфектни амортисьорите и/или пружините, на някой друг да ги разправят.Отделно и автомата ще има по-голям ресурс.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Мда, Ситроена хич не е лош :D
                  207 тиква автомат
                  новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
                    Мда, Ситроена хич не е лош :D
                    ...и имат подобен на този форум. Развит и отзивчив. ПС: Късмет в избора ти желая.
                    A17DTС/S
                    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Разгледай делтата 1.6mjet 120кс, какво му трябва на човек: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...ink=azwvw0На един колега приятел преди 3-4г си взе точно такъв Ситроен С4 автомат чисто нов и всяка година сменя съединител или само притискател, и аз не разбрах точно, но така е била направена кутията, че е било като консуматив.
                      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Re: Голям проблем с избор на "нов" автомобил.

pplk написа:
                        Пежо
                        Прикачени файлове
                        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Проблем, който ще имаш в твоя избор е точно автомата.Защото огромна част от тези коли са с автоматизирана ръчна кутия.Ако може да преглътнеш Аисина, а знам, че имаш позитивно мнение за него, то най-разумния избор е да вземеш Астра. Хем брутално здрава, хем с истински автомат.Иначе алтернативен вариант имаш само ВАГ групата в този клас с ДСГ кутия.Но не купувай нищо що е то Пежо и подобия с автоматизирана механична кутия.Ако е италианско, то имаш избор от Делта, но за мен колата е супер скъпа и не си заслужава покупката ѝ, а реално е морално остарял модел. Но пък ако не те интересуват техническия аспект на нещата, а само визията, а парите ще ги преглътнеш, то е един добър избор.
                          A20DTH ЖТД ама не баш
                          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

pplk написа:
                            Търся по-малък автомобил, дъщеря ми порасна и вече почти не е член от семейството. Жулиетата ме грабна с визия, но вътре е някакъв кошмар. Лагуната ми е голяма, просто нямам необходимост от автомобил от този клас. Все пак, благодаря за съвета!
                            ’мчи тогаз да ти продам Меганя.Меган 3, 07.2009, 1,5 ДЦИ, 110 коня Километрите не ги знам точно, малко над 90К трябва да са.Тъкмо като остана без кола по-лесно ще реша какво да си взема :D
                            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

То има ли 110 коньов Меган автомат?
                              A20DTH ЖТД ама не баш
                              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Working...
                              X