Имаш ли някакви наблюдения върху TCT на Алфа?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голям проблем с избор на "нов" автомобил.
Collapse
X
-
Само потребителски върху Жулиета.Но колата беше чисто нова и видях само положителните неща. :D От тези коли аз единствено ти препоръчвам да вземеш Делтата, както споменах, ако ще е италианска. Разликата е просто голяма в самата кола като усещане, сглобка и т.н.А ако намериш 1.8 автомат, то това е най-доброто решение. Въпроса е, че лично аз не съм видял такава на продажба в България. Ако имаш интерес и нерви да си я вземеш отвън, то това наистина е най-доброто решение.Въпроса е обаче, че не си споменал дали искаш дизел или бензин. И понеже си го пропуснал, то предполагам, че е без значение.Говоря за нещо такова.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Така е "отстранен" проблема в ДСГ-кутиите (сервизната акция е за смяна на масло в началото/средата на 2013), че в NAFTA (където гаранционните изисквания са други) VW монтира от тази година 6-степенен Aisin.И една извадка от едно интервю от есента на 2013:We are looking at an eight-speed Aisin or nine-speed ZF transmission... but we have not decided on which one as yet.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Като сменях моята много се бях наточил за Мазда 3, но се разколебах като видях цените за поддръжка, а и от няколко места чух, че са доста сложни за обслужване (при смяна на масло трябвало да се махне цялата кутия с бушони...) - това не съм го проверил лично, но е доста възможно да е вярно. Иначе са доста здрави, но счупи ли се нещо става доста неприятно. Аз се спрях на Хюндай И30 и съм много доволен - икономична, пъргава, широка, голям багажник....доста е удобна и в града и на по-дълги разстояния! С кията освен на външен вид други разлики май нямат...Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
stilo_new написа:Е как ръжда? Мазда 3 е идеалният автомбил. Ако имах парите бих си го взел.
Коментар
-
BO написа:Само потребителски върху Жулиета.Но колата беше чисто нова и видях само положителните неща. :D От тези коли аз единствено ти препоръчвам да вземеш Делтата, както споменах, ако ще е италианска. Разликата е просто голяма в самата кола като усещане, сглобка и т.н.А ако намериш 1.8 автомат, то това е най-доброто решение. Въпроса е, че лично аз не съм видял такава на продажба в България. Ако имаш интерес и нерви да си я вземеш отвън, то това наистина е най-доброто решение.Въпроса е обаче, че не си споменал дали искаш дизел или бензин. И понеже си го пропуснал, то предполагам, че е без значение.Говоря за нещо такова.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
BO написа:Е то почти всеки автомат на кик-даун влиза в спортен режим и винаги след отпускане на педала на газта държи още няколко секунди високи обороти, докато излезе от спортния режим. Това не е проблем, ако се опиташ така да го изкараш....
Коментар
-
Е за какво ще я слагаш на S при положение, че не искаш да ти вие на главата? Хем искаш да я държиш в обороти, пък хем не искаш да ти вие на главата. Ами взимаш някой голям клас автомобил и това почти го отстраняваш като проблем.Отделно, че ако искаш автомата ти да ти работи коректно и да се грижиш за него подобаващо, то всяка смяна на масло на автомат е стотици левове. Ако не искаш да ходиш при мечките в гората, то си купуваш хибрид от Тойота.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар