Astra J и здрава са две несъвместими неща. Ако не ти протече вода в купето, то ще ти изпуши алтернатора.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голям проблем с избор на "нов" автомобил.
Collapse
X
-
BO написа:Проблем, който ще имаш в твоя избор е точно автомата.Защото огромна част от тези коли са с автоматизирана ръчна кутия.Ако може да преглътнеш Аисина, а знам, че имаш позитивно мнение за него, то най-разумния избор е да вземеш Астра. Хем брутално здрава, хем с истински автомат.Иначе алтернативен вариант имаш само ВАГ групата в този клас с ДСГ кутия.Но не купувай нищо що е то Пежо и подобия с автоматизирана механична кутия.Ако е италианско, то имаш избор от Делта, но за мен колата е супер скъпа и не си заслужава покупката ѝ, а реално е морално остарял модел. Но пък ако не те интересуват техническия аспект на нещата, а само визията, а парите ще ги преглътнеш, то е един добър избор.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа:Пак не става, д@@ба! Харесах си Жулиетата и такъв шамар получих от качеството на интериора, че свят ми се зави :DA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Аз като тръгнах да си търся кола имах изискване обратно на твоето- да е по-голяма от сегашната. Понеже Крома не ми влизаше в бюджета и реших да не гледам марка. И почнах да сядам и да карам коли които отговарят на изискването ми. И си харесах Нисан Примера и тогава почнах да търся точната бройка.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
pplk написа:Май си прав! Един познат каза да си продам Кромата и да остана без кола 2 месеца, след което ще съм доволен от всичко :D Лека вечер! :DLane Staley написа:А и има една екстра на Рено, която никой друг не предлага в таква степен - хендсфтри карта. От 4 години не съм ползвал ключ - слагаш картата в джоб, чанта или каквото и да е, и толкова. Влизаш, палиш, гасиш, излизаш. Просто трябва да е в теб. Голям рахат е.emzo написа:вече реве за нови амортисьори и к’во ли още не. Тия дето са им перфектни амортисьорите и/или пружините, на някой друг да ги разправят.
Коментар
-
Immortal написа:И някои от Кромите имат подобна екстра, поне що се отнася за вратите. За паленето все пак трябва да сложиш нещото (т.нар ключ, макар да няма нищо общо) в дупката за да запалиш.BO написа:То има ли 110 коньов Меган автомат?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Хюндая и Киата са много добър вариант! Здрави и що годе приятни на вид. Имам преки впечатления от i30 i ceed. Хюндая е 2009 автомат, а Киата 2015, ама е ръчка. Приятни, здрави и комфортни колички. Помисли и за Аурис. Карам такъв вече 3 години и общите впечатления са добри. И там си има екстрата с чипа (отваряш и палиш без ключ). При Ауриса, обаче няма чист автомат, а само робот...А щях да забравя..308 автомат, бензин - 2009г. малеее, малеее...бегай надалеч!п.п Да добавя, че сега си видях подписа и се сетих Погледни Lancia Musa, има ги и 2009. Уникална кола!!! Имах удоволствието да притежавам такава(2005г.) няколко месеца и впечатленията са перфектни! Много удобна, комфортна с мноооого екстри. Беше с роботизирана кутия и грижи никакви. Виж примерни снимчициТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Принципно малък до среден автомобил и автоматична кутия са две неща, които се разминават тотално.Ако има е доста рядко и често разни роботизирани шитни. И на тойотите май са такива даже. Просто традиционния автомат е доста голям и скъп за средния клас.Щом не искаш Вагина с ДСГ, нямаш много избор - както каза БО - щом си свикнал с Айсина, можеш да посегнеш към някоя Инсигния или 159 с 1,9 мотор.Жулиетата не е чак толкова зле като интериор, не знам какво не ти е харесало. Да, ако слизаш от Крома с пълно оборудване и идещ на Жулиета базова - постничко е. Има прекрасно оборудвани Жулиети, просто в БГ ги няма...Ей на тая кво и има? Освен цената? http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...&pageNumber=1#Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Ей на тая кво и има? Освен цената?207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар