D. Stanev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Загадка с часовници/времето
Collapse
X
-
Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
-
Ewing написа:D. Stanev написа:В либрата (версията с навито) не мога да сверявам часа, но винаги цепи секундата, многократно проверено с "Хоризонт" - само сверява се по някакъв начин. Сега като върнат часа ще е точен и по отношение на часа.
Коментар
-
От едно известно време насам (4-5 години някъде), почти всички станции излъчват RDS и заради това съм го изключил, защото разминаванията им с реалното време е от 15 минути до 12 часа. В София повечето не са верни. София-Благоевград часа на радиото ми се сменя поне три пъти, ама не мога да хвана кой прави мизерията....сигурно някоя от дупнишките станции.Та накрая ми писна все да ми разбутват часовника и го изключих това.
Коментар
-
По въпроса за сверяване през GPS , при мен с японския дзвер, макар и да няма карта за българия, а диска да не е в навито пак си се сверява за 20-30 сек. след стартиране, ама ....винаги с 1 час назад!!!! Щото жабарите са такаNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Salvador написа:От едно известно време насам (4-5 години някъде), почти всички станции излъчват RDS и заради това съм го изключил, защото разминаванията им с реалното време е от 15 минути до 12 часа. В София повечето не са верни. София-Благоевград часа на радиото ми се сменя поне три пъти, ама не мога да хвана кой прави мизерията....сигурно някоя от дупнишките станции.Та накрая ми писна все да ми разбутват часовника и го изключих това.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Ти да видиш...
http://dnes.dir.bg/news/chasovnitzi-...-26947191?nt=4VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар