Омръзна ми да си сверявам часовниците...Установих някаква закономерност ли я нарека, не знам...Ръчния ми часовник /най обикновен кварцов Касио/, който ползвам само при лов,часовника на двата ми телефона - единия тип нокия с фенерче, другия Сони експерия аква,часовниците в трите автомобила, които ползвам, Чинкуечентото, Грандето и Ферозата, както и стенния кварцов в къщи,та всичките тия убавци са с по 3 минути назад. Ни повече, ни по-малко.Като ги сверя - след 24 часа приблизително пак са 3 минути назад... Това сравнено с точното време по програма Хоризонт.Скоро вързах нещата... Необяснимо!Теории?п.п. Да не би Силата да забавя времето около мен или да ми е пробутала кофти мидихлорини!?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Загадка с часовници/времето
Collapse
X
-
Чадовник
Спомням си едно време будилника имаше лостче където се настройваше колко да забързва или забавяна електронния набеждават батерия Ама всички да правят едни и същи проблем си е загадка питай в сайта на часовникарите http://strelki.info/viewtopic.php?f=...036dca2fили на хората занимаващи с мистерии http://misterika.blogspot.com/2013/01/blog-post_19.html"Мистика часового механизма"Толкова статии има за мистиката че като прочетеш някой взимаш да вярваш в някой неща .
Коментар
-
OpenGL написа:Звънни на програма "Хоризонт" да ги информираш, че часовника им избързва с 3 минути на всеки 24 часа.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Понеже в такава ситуация се тананика една мелодия, а във форума няма как да се тананика...https://www.youtube.com/watch?v=HQoRXhS7vlUФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Re: Загадка с часовници/времето
kiro_of_the_day написа:Омръзна ми да си сверявам часовниците...Установих някаква закономерност ли я нарека, не знам...Ръчния ми часовник /най обикновен кварцов Касио/, който ползвам само при лов,часовника на двата ми телефона - единия тип нокия с фенерче, другия Сони експерия аква,часовниците в трите автомобила, които ползвам, Чинкуечентото, Грандето и Ферозата, както и стенния кварцов в къщи,та всичките тия убавци са с по 3 минути назад. Ни повече, ни по-малко.Като ги сверя - след 24 часа приблизително пак са 3 минути назад... Това сравнено с точното време по програма Хоризонт.Скоро вързах нещата... Необяснимо!Теории?п.п. Да не би Силата да забавя времето около мен или да ми е пробутала кофти мидихлорини!?1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
-
Кире, имам същия проблем с касиото, телефона и радото на колата, за касиото предполагам същото като твоето проблема е в китката и писанетон а компютър че натискаме бутоните и той се сверява, а за другите две в мрежата, който се самонастройват по нея. Махни автоматичното сверяване по мрежата и ще се оправят нещата. пп И на радио хоризот вяра да нямаш.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
NikMar написа:А сигурен ли си че часовника на радиото е верен? Да не би твоите да се сверяват по сателит, има и такива?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар