Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спешно търся преводач от немски на български език.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Всъщност - на практика - колата е ВЕРОЯТНО вдигната (ако преди да изтече срока циганинът не я е преместил - няма как да знаеш това), също така е ВЕРОЯТНО циганинът да е отишъл да си я вземе от наказателния паркинг и да е платил глобите.Няма да е зле немско-говорящ да говори по телефона с въпросната фрау Ницш и да разбере какво е положението.Ако мислиш някога да ходиш в Германия, ще е добре да се погрижиш за това, щото може за неплатени глоби там и в затвора да идеш.

Коментар

И що да е престъпление? Казваш, че си я дал под наем и не ти я е върнал. В съда и устната договорка е със силата на договор, а ако има спор е въпрос на свидетел .
      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Господинов написа:
        Благодаря много. Ами като съм доверчив така става, всеки път си патя...Иначе големия талон си е в мен, когато му давах колата я дадах само с малкия талон. Що се отнася за обявяването за открадната - не става, тъй като когато разпитвах за тази работа много високопоставен човек ми каза, че щом съм взел пари на ръка няма как да я обявя за открадната, а ако го направя си е престъпление по НК и тогава ме чакат големи глоби и проблеми със съда. И не на последно място, кмета има ограничена нотариална компетентност и точно в този случай няма как да стане това, а и не му знам данните на циганина, освен името Трифон, и то със сигурност няма да е това...И да не забравяме, че колата е минала най-малко през 4-5 човека...С две думи работата е обречена.
        "Доверчив" е трогващо леко описание на това, което си направил. На твое място бих провел сериозен разговор със себе си, а след това и с други хора и/или ще хвана да попрочета и някя книжка...нещо образователно да е един вид

Коментар

Working...
        X