Българи юнаци Велики Волейболисти .Ето нещо с което може да се гордеем и радваме.Не гледам много спорт но този мач го гледаме целия .За сега е 2-0 дано стане 3-0 Да видят тези Германци що за Българи има тук.Сега са наред Французите пак с 3-0
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Волейбол - Българи юнаци!
Collapse
X
-
Радвам се, че натрихме носа на надменните шваби и най-вече на клоуна, който им се води треньор. Не знам защо нямаше официална реакция на обидните му думи, при това изречени с неприкрита ирония, че България му била като втора съпруга. Мисля, че е ясно какво е имал предвид.А волейболът не е спорт за възрастни хора като мен . Толкова вълнения без секунда спокойствие, направо не е човешкоTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Гранде Българи Страхотна победа. Както се казва, хората кучетата си толкова не бият, колкото ние Германците.В залата атмосферата беше страотна Но повече няма да мога да издържа - от толкова викове, думкане и тромби съм полуглух и нямам глас името си да кажаСрещата Полша-Словения беше най-качествения до момента играна в Армеец. Тия Словендурци много играят. Отнесоха Холандия ей така. Вчера така почнаха Дружина Полска, че за малко 3:0. Стискам им палци да стигнат финал.БТВ в публиката срещата Полша-Словения, гледаше Хейнен. Понеже беши сравнително близо до мен, реших да отида и да се здрависам с него. Та едно момиче пред мен го пита "защо се държи така". Човека с усмивка си каза "Всичко е игра на думи и нерви, която до няколко часа ще приключи". Изглежда много приветлив човек. Не отказа на никой авограф или снимка.Дано, в събота да си го върнем на Франсетата за Световната лига. Ще е мн трудно, но момчетата такава игра показват, че не е невъзможно.За финал да кажа...СТРАХОТЕН ВЛАДО НИКОЛОВ. Удоволствие е да гледаш неговите отигавания. Наистина от другите отбори няма толкова класен играч.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Хейнен дори ми е симпатичен. Бих казал, че след всичко, което слушахме за него се изненадах, когато след мача каза. Цитирам:- Шумно е. Не ви чувам. ??? Но ще ви кажа нещо.( към журналистката, която го попита как би коментирал загубата)- Щом в два мача ни биете с по 3-0 гейма, как мога да не призная, че сте по-добри и напълно заслужавате да стигнете финала. Лично на мен този мъж ми е симпатичен. Вместо да го корим трябва да разберем самочувствието му и да приемаме държанието му, катосъпътстваща част от волейболната игра от тук насетне. Един голям поклон на всички момчета и най-вече на Ники Пенчев, който игра страхотномакар и със скръб и печал в душата. Евала.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
geo_g написа:Стискаме палци на момчетата. Утре на голям финал!A17DTС/S
Коментар
-
На мускули и ентусиазъм - толкова. Не че постигнатото е малко, напротив! Но французите просто са по-добрият отбор в момента. Съвсем друго щеше да е, ако в състава беше Матей Казийски, а имаме и контузени основни играчи като Соколов, Скримов, Ники Николов... Дано бием Италия днес, макар че аз не съм оптимист.А това, че са малко отборите, които могат от 0:2 да обърнат до 3:2 - не е така. Всички са чували неписаното "правило", че след 2:0, ако не биеш с 3:0, обикновено губиш мача. 2:0 и във футбола е много коварен резултат.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
VIT написа:snake написа:А това, че са малко отборите, които могат от 0:2 да обърнат до 3:2 - не е така. Всички са чували неписаното "правило", че след 2:0, ако не биеш с 3:0, обикновено губиш мача. 2:0 и във футбола е много коварен резултат.A17DTС/S
Коментар
-
При 20 на 20 в 3тия грешка , после по-натам изважда Градинаров като трябва да бие сервис печелим точка пак го пуска Градинаров да бие сервис - той ест бие в мрежата.И накрая несериозно отиграване да им подарим гейм-аИ от там вече и публиката забрави да освирква техните сервиси и покрепата намаля и нашите нещо им стана.Отделно мн малко атаки през центъра - ест е да почнат да ни хващат диагоналите.Както един приятел каза - изпуснахме да направим нещо по-добро и от сащ 94.Да станем европейски в България!И че скоро такъв шанс няма да имаме.Иначе с казийски и другите да бяхме спечелили и световната лига и европейското ,че и световното....Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар