snake написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Волейбол - Българи юнаци!
Collapse
X
-
knososs написа:snake написа:На мускули и ентусиазъм - толкова. Не че постигнатото е малко, напротив! Но французите просто са по-добрият отбор в момента. Съвсем друго щеше да е, ако в състава беше Матей Казийски, а имаме и контузени основни играчи като Соколов, Скримов, Ники Николов... Дано бием Италия днес, макар че аз не съм оптимист.А това, че са малко отборите, които могат от 0:2 да обърнат до 3:2 - не е така. Всички са чували неписаното "правило", че след 2:0, ако не биеш с 3:0, обикновено губиш мача. 2:0 и във футбола е много коварен резултат.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
...Като в САЩ 94. :D Не можете да отречете,че седяхте пред екрана или в залата и събирахте емоции, забравени с години.Най-важното е,че видяхме как с много хъс,любов към играта и огромно количество скрита лудост стават страхотни неща.Отборът е талантлив стига да му се позволи да се развива.А за най-важния понякога играч-побликата,тук съм съгласна,че рядко има такъв шанс да играеш на свой терен. Аз съм горда и доволна от видяното.Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
Ще ми се да направя една равносметка за цялото Евро2015. Понеже от всички мачове в Арена Армеец, пропуснах само два, имам цялостна гледка от към организация, играчи, публика..абе всичко.Организацията беше на много високо ниво, което за събитие в Бг е мн чудно. Имаше хора, които разпределяха колите на паркинга, всички каси за билети работеха, излизането на фенове от един мач и влизането на такива за друг ставаше без да се засичат и блъскат хора. Имаше два вида стюарди: Едните следят за реда, а другите помагат на хората да си намерят местата. Награждаването също беше идеално. Излязоха и наредиха всичко за 5 минути. Всеки знаеше какво да прави. Сега тия гайди малко в повечко ми дойдоха, но както и да е.Имаше си по време на всички мачове, определени места на фотографи, журналя.Всичко, което е зависело от БФВ, беше направено професионално.Сега малко с негативните нещаТоя молоумник Теди Джорджо, защо изобщо го допускат до такива събития? Хванал един тъпан и блъска ли блъска по него. Той си има и негови хора в публиката, които също така кретенската блъскат ли блъскат. Абе Полските фенове и те думкат, но някакси изкарват мелодия и е звучно...но наш Теди Джорджо -НЕ. На мача за 3то място имаше един момент в който Зайцев ни късаше от сервиз 4-5 пъти подред. И си го изпълняваше като по учебник. За сервиз-а, който сбърка Джорджо застана на 2 метра от него и блъска злобно по тъпана. Нз това дали се е видяло по Тв-то. Самия Зайцев гледаше към него с недоумение. На мача Белгия-Германия, се подкрепяше Белгия. Пак този индивид (Т.Джорджо) даде микрофони на двама тромпетисти. Не мога да ви опиша какъв е звука на тромпети, през микрофон в полупразна зала. Германците на 3 пъти искаха да се прекрати това, понеже ще напуснат срещата. На мен после два дена ми пискаха ушите.Към антуража на на този Дряновски селяндур Теди Джорджо, върви и една полугола к*рвентия с крилца, която се нарича "Мис Волейбол". На тази така и не и схващам ролята. Тя само подканяше публиката да викат "Уууу" на чужд сервиз. Нз може би аз съм със сбърканите разбирания. Но дори твоя отбор да е надиграван, трябва да покажеш уважение.За пример ще дам Полските фенове. На мача им със Словения имаше поне 500поляци. В залата имаше не повече от 700-800души. Поляците нито един път не освиркаха Словенците. И по интересното е, че въпреки победата на Словения над Полша, на мачовете на Словения с Италия и Франция - Полските фенове бяха неделима част от Словенската агитка. Както и вчера агитката Словенци/Поляци не освирка Франсетата.Ние, като публика не сме достатъчно порастнали за домакинство на друго голямо първенство. Това е ФАКТ! Пълнеше се залата само на мачовете на нашите момчета. Добре,че играхме полуфинал, че имаче щеше да има полупразни зали. Словения-Италия имаше не повече от 1500души, а беше един от най-качествените мачове на първенството.Друго нещо, което искам да засегна е черната борса за билети. Аз след като видях, че не мога да си намеря билети за БГ-Фр, реших да си купя за др 1/2 финал и на финалите. Да, ама не! За финала изкупени и масово се продаваха в продавалник. И то как? Билети от балкона на стойност 8лв, се продаваха за 60-80лв. Ще ми пускат реклами по ТВ-то за контрабанда, като най-легално в сайт №1 за продажби се правят такива неща. Имаше обяви на хора купили по 20билета и решили да правят пари. Излишно е да казвам, че след отпадането от Фр тия хора се чудеха как да ги разкарат тия билети. Само да кажа, че на финала имаше около 7000-8000.И сега най- накрая искам да поздравя момчетата за хубавата игра. Мисля, че дадоха всичко, което беше по силите им. Владо е на 38 и с/у Фр се видя, че не може 5 сетови мачове да играе, а с/у Ит се видя, че не може и 2 поредни дни. Това е напълно нормално. За тия години да играеш така...е просто невероятно. Лошо, че имахме мн контузени: Скримов, Соколов, Ники Николов, а и липсата на Матей. И докато на Ники Николов липсата не се осети толкова, то проблема с посрещачите си е на лице. Градинаров, тази млада 29годишна надежда игра доста слабо. Учиков, и той млада надежда на 30 - не ме впечатли като диагонал. Тошко Алексиев и той е на над 30 и му беше трудно на моменти. Няма как, когато имаш само един играч след 90-ти набор, да искаш медали. Погледнете отборите на Словения, франция и Италия...Средна възраст 25-28. Разпределителя на Италия е набор 96!! Вл, Николов може да му е баща Изключвайки, тук там дребни неволи, всичко беше Ок и Супер. Видях почти всички големи звезди на волейбола. Жената ми беше главен фотограф! Имам доста клипове, които трябва да кача и ще дам линкВ мен остана едно чувство на задоволство от изминалата седмица! Извинявам се за дългия постФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay. Благодаря за описаните впечатления. Ние от ТВ сме с далеч по-семпли възприятия от присъстващите в залата.Атмосферата там я виждаме, но не я усещаме със сигурност. Иначе имахме възможността да разглеждаме "муцунки" из публиката в зала Армеец. Както ти писа имаше всякакви лица. Абе за пред Европа-та сме с фото-визия, ама за останалото, което пишеш беше скрито и покрито, въпреки, че не е сложно да си го представим.... За съжаление от манталитета си не моЙ избягаме скоро време, а както писах по-горе капитанът на французите, като, че ли ни е "прочел" добре: Цитирам по памет: " И друг път сме играли пред чужда и многобройна публика ( визира в Полша ), но тук пред тази беше малко страшно. Тук имаше и агресия".A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
публиката като за балканите си е супер на волейболните мачове и е една от най всеотдайната според мен .Не Теди Джорджио ами ,ако ще и Павароти да беше на мача Лудогорец -Реал Мадрид нямаше да моеж да накара стадиона да стане като едно Аз не разбирам от волейбол а и бях само на 2 мача ,но тия момчета това им е максимума и може да се гордеем с тях ( фактора домакинство публика ,дори и клоуните с микрофоните доста помогната според мен ) ,на по -възрастанта аудитория може да им идва в повече шумотевицата :D Мен само за едно ме е яд че в България един отбор се подкрепя само като бие и върви напред .След това кучета ги яли .Сега в Армеец ще има и Гришо и мотокрос и т.н. добре е софиянци да подкрепят всички събития в тая зала ,иначе всички видове спортове ще си седят закотвени на дъното .p.s. да не подкрепят некадърниците от нац.отбор по футболфиатче Браво 2.0
Коментар
-
Исках да акцентирам, че ни липсва адекватно поведение на спортни мероприятия. Не е необходимо да имаш докторска степен по волейбол, за да оцениш подобаващо, отиграванията и на другия отбор. Лятото жената ме беше замъкнала един уикенд на худ.гимнастика в Армеец. Не се почувствах приятно, когато на един такъв...нежен и негресивен спорт се крякаше "УУУУУ" и скандираше "Мафия, мафия". Все пак излизат момичета на по 18-19, които цяла година се чекнат из залите и си чупят краката, а ние "УУУУУ".ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
S_BANKOV написа:E ако беше без жена ти се беше отпуснал и наслаждавал на спорта съм сигурен че щеше да ти е приятно.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Бях на мачовете с Германия и на тези с Франция и Италия. Атмосферата в залата беше уникална. Нищо общо с това, което се чува по телевизията. Този отбор надскочи себе си. Без Соколов,Скримов,Николай Николов и отказалия се Казийски - отбора ни си е средняк от към индивидуалности. Отборният дух обаче беше страхотен! Още ме е яд за този загубен 3-ти гейм срещу Франция, просто всички виждахме финала срещу Словения и златния медал...Почти сигурно ще спечелим битката за Световното първенство през 2018, така че скоро пак ще има голям форум в България!
Коментар
-
geo_g написа:Kay, съгласен съм напълно с разбора. Само да допълня и още нещо хубаво (настъпваща положителна промяна). Снощи залата не освиркваше химна на Франция даже, от един момент нататък спря да освирква и играта на французите.Абе има Надежда.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
https://www.youtube.com/channel/UCYD...deosНякой, ако има желание може да види част от клипчетата. На някой клипове има опастност от морска болест...имам чувството, че жената е скачала и снимала или еуфорията е била в повечеОт БГ-ИТА, още не съм ги свалил от телефона, но и техния ред ще дойде П.П. Нз защо, но на някой клипове, качеството се е влошило след качване в тубатаФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар