Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Волейбол - Българи юнаци!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Волейбол - Българи юнаци!

Българи юнаци Велики Волейболисти .Ето нещо с което може да се гордеем и радваме.Не гледам много спорт но този мач го гледаме целия .За сега е 2-0 дано стане 3-0 Да видят тези Германци що за Българи има тук.Сега са наред Французите пак с 3-0
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Браво на момчетата! Гледах го целия мач с голямо вълнение. :D
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Да се готви Франция! А в събота се надявам да имаме повод да пуснем тема с ОГРОМНИ букви.НО...И да паднем и да бием,пак ще се пие.
      Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
      Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Bulgari! You Nazi!

Коментар

Радвам се, че натрихме носа на надменните шваби и най-вече на клоуна, който им се води треньор. Не знам защо нямаше официална реакция на обидните му думи, при това изречени с неприкрита ирония, че България му била като втора съпруга. Мисля, че е ясно какво е имал предвид.А волейболът не е спорт за възрастни хора като мен . Толкова вълнения без секунда спокойствие, направо не е човешко
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Гранде Българи Страхотна победа. Както се казва, хората кучетата си толкова не бият, колкото ние Германците.В залата атмосферата беше страотна Но повече няма да мога да издържа - от толкова викове, думкане и тромби съм полуглух и нямам глас името си да кажаСрещата Полша-Словения беше най-качествения до момента играна в Армеец. Тия Словендурци много играят. Отнесоха Холандия ей така. Вчера така почнаха Дружина Полска, че за малко 3:0. Стискам им палци да стигнат финал.БТВ в публиката срещата Полша-Словения, гледаше Хейнен. Понеже беши сравнително близо до мен, реших да отида и да се здрависам с него. Та едно момиче пред мен го пита "защо се държи така". Човека с усмивка си каза "Всичко е игра на думи и нерви, която до няколко часа ще приключи". Изглежда много приветлив човек. Не отказа на никой авограф или снимка.Дано, в събота да си го върнем на Франсетата за Световната лига. Ще е мн трудно, но момчетата такава игра показват, че не е невъзможно.За финал да кажа...СТРАХОТЕН ВЛАДО НИКОЛОВ. Удоволствие е да гледаш неговите отигавания. Наистина от другите отбори няма толкова класен играч.
            ФИАТ- Пътят е само формалност
            ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
            -----------------------------------------------------
            FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Хейнен дори ми е симпатичен. Бих казал, че след всичко, което слушахме за него се изненадах, когато след мача каза. Цитирам:- Шумно е. Не ви чувам. ??? Но ще ви кажа нещо.( към журналистката, която го попита как би коментирал загубата)- Щом в два мача ни биете с по 3-0 гейма, как мога да не призная, че сте по-добри и напълно заслужавате да стигнете финала. Лично на мен този мъж ми е симпатичен. Вместо да го корим трябва да разберем самочувствието му и да приемаме държанието му, катосъпътстваща част от волейболната игра от тук насетне. Един голям поклон на всички момчета и най-вече на Ники Пенчев, който игра страхотномакар и със скръб и печал в душата. Евала.
              A17DTС/S
              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Голяма еуфория за тия билети..пфууу. В крайна сметка и за финала дори за изкупени. Нищо аз пак си взех - за малкия финал и за 1/2 на Талянците
                Прикачени файлове
                ФИАТ- Пътят е само формалност
                ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                -----------------------------------------------------
                FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Стискаме палци на момчетата. Утре на голям финал!
                  Lupo - The Monster
                  Е83 3D

Коментар

geo_g написа:
                    Стискаме палци на момчетата. Утре на голям финал!
                    Отлага се големия финал. На малкия ще сме...В този мач просто не си повярвахме.Жалко, защото бяхме много близко до финала, при това финал със Словения в зала Армеец.Французите ни победиха с психика. Малко са отборите, които от 0-2 могат да доведат нещата до 3-2и то под краката на 13 000 български чЕляка.
                    A17DTС/S

Коментар

На мускули и ентусиазъм - толкова. Не че постигнатото е малко, напротив! Но французите просто са по-добрият отбор в момента. Съвсем друго щеше да е, ако в състава беше Матей Казийски, а имаме и контузени основни играчи като Соколов, Скримов, Ники Николов... Дано бием Италия днес, макар че аз не съм оптимист.А това, че са малко отборите, които могат от 0:2 да обърнат до 3:2 - не е така. Всички са чували неписаното "правило", че след 2:0, ако не биеш с 3:0, обикновено губиш мача. 2:0 и във футбола е много коварен резултат.
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                        А това, че са малко отборите, които могат от 0:2 да обърнат до 3:2 - не е така. Всички са чували неписаното "правило", че след 2:0, ако не биеш с 3:0, обикновено губиш мача. 2:0 и във футбола е много коварен резултат.
                        Точно това щях да пиша и Аз!

Коментар

VIT написа:
                          snake написа:
                          А това, че са малко отборите, които могат от 0:2 да обърнат до 3:2 - не е така. Всички са чували неписаното "правило", че след 2:0, ако не биеш с 3:0, обикновено губиш мача. 2:0 и във футбола е много коварен резултат.
                          Точно това щях да пиша и Аз!
                          О-ооо. Нямах това предвид. "Обръщалките" във волейбола са нещо резонно. Има много такива мачове. Имах предвид, че малко ще са отборите, като Френския, които ще съумеят да ни пробият след 0-2 и то под краката на 13 000 екзалтирани фенове. Ето например един не по-лош от френския отбор, какъвто е германския беше психически убит в Армеец. На два пъти. Почти умрели започнаха мача и французите. Първия гейм дори ни беше най-лесния от всички спечелени в първенството. Във втория пак спечелен от нас се видяха колебанията ни, докато 3-ти, 4-ти и 5-ти гейм ги преписвам, като успешно изиграни от Французите, а не, като неуспешно изиграни от нас...Французите бяха пердета, оказаха се и катили. Точно това беше разликата между тях, нас и всички, които бихме до този момент. Дори капитанът на французите снощи казал, че и друг път е играл срещу отбор с голяма публика ( визира Полша), но срещу снощната такава, в която се усещало и агресия си било страшно и нещо изключително да обърнеш мач...И въпреки това ни биха де, макар, че много се съмнявам от тази изходна позиция( 0-2 ) друг измежду останалите евро участници в тази годишния турнир да се беше измъкнал. Това имах предвид.
                          A17DTС/S

Коментар

При 20 на 20 в 3тия грешка , после по-натам изважда Градинаров като трябва да бие сервис печелим точка пак го пуска Градинаров да бие сервис - той ест бие в мрежата.И накрая несериозно отиграване да им подарим гейм-аИ от там вече и публиката забрави да освирква техните сервиси и покрепата намаля и нашите нещо им стана.Отделно мн малко атаки през центъра - ест е да почнат да ни хващат диагоналите.Както един приятел каза - изпуснахме да направим нещо по-добро и от сащ 94.Да станем европейски в България!И че скоро такъв шанс няма да имаме.Иначе с казийски и другите да бяхме спечелили и световната лига и европейското ,че и световното....
                            Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                            Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                            Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Липсва ни силен сервиращ, като Любо Ганев преди или сега Зайцев или мутанта Мусерски. Иначе не е срамно да паднеш от Италия, а Франция сега е най-силния отбор в света. Ако не ги бяхме изпуснали, щяхме да сме фаворити срещу Словения.
                              The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                              Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                              Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Working...
                              X