Колеги, трябва да ходя в Букурещ на едно събитие, което са го забили на много неудобно от транспортна гледна точка място. Някой може ли да ми каже как стои въпроса с такситата в Букурещ? Има ли препоръчани фирми, както у нас и каква е горе-долу цената на километър?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ползване на такси в Букурещ
Collapse
X
-
http://www.taximetre.ro/taxi/bucuresti/Мисля, че ще ти е полезно, та към 60-70 ст./км излиза - т.е. по-евтино от колкото тук в БГFIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
-
Току що проверих и има Uber там. Аз лично това бих избрал!!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Аз съм ползвал и мога да кажа , че през светлата част на денонощието всичко е много добре и сравнително излиза изгодно , но нощно време бога ми нещата стават само на пазарлък и цените тръгват от 40лей на горе и това за 3-4км. През деня за същия пробег 8-12лей. Курса е 1лв=0,44лей.Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Salvador написа:Същата работа е като у нас горе-долу.Избягвай да взимаш такси случайно от улицата, че не се знае ка какъв мангал ще попаднеш. Цените са като на нашите-на лепенка на стъклото, апарата трябва да работи и т.н. Носи си дребни пари...но най-добре ползвай Убер.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Re: Ползване на такси в Букурещ
slonikon написа:Колеги, трябва да ходя в Букурещ на едно събитие, което са го забили на много неудобно от транспортна гледна точка място. Някой може ли да ми каже как стои въпроса с такситата в Букурещ? Има ли препоръчани фирми, както у нас и каква е горе-долу цената на километър?FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Не, с автобус ще ходя. Просто не искам да съм в хотела, в който е събитието, а от гледна точка на градски транспорт е много неудобно. Затова ми беше интересно как стои въпроса с такситата. Доколкото разбрах, просто трябва да си го поръчвам от моя хотел и наобратно от хотела, в който е конференцията. Самото събитие е в http://www.ramada.com/hotels/romania...0901:Rio:Local , което е на майната си от всичко, а в центъра има доста по-евтини хотели.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
slonikon написа:Не, с автобус ще ходя. Просто не искам да съм в хотела, в който е събитието, а от гледна точка на градски транспорт е много неудобно. Затова ми беше интересно как стои въпроса с такситата. Доколкото разбрах, просто трябва да си го поръчвам от моя хотел и наобратно от хотела, в който е конференцията. Самото събитие е в http://www.ramada.com/hotels/romania...0901:Rio:Local , което е на майната си от всичко, а в центъра има доста по-евтини хотели.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар