Не е точно така. Ако нямаш преминат ГТП гражданската отказва да изплаща причинени щети от такава кола.А самия факт че в кат ти дават стикер че си технически изправен, а колата може грам да не спира е абсурдно.Как очакваме частните пунктове да упражняват контрол, като и самия кат не го прави.А причинени ПТП заради неизправни превозни средства има много - автобуса на Тракия дето се обърна преди 1-2 години беше заради неизправност.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пародията "първоначален технически преглед" в КАТ
Collapse
X
-
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
-
infineon написа:Не е точно така. Ако нямаш преминат ГТП гражданската отказва да изплаща причинени щети от такава кола.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Добре де, защо се оплаквате от тези прегледи. Че то 80% от автомобилите от този форум няма да минат преглед най-малкото заради липсата на катализатор. И ако станат така стриктни тогава ще има оплаквания от сорта на това, че не сме Германия и не можем да си позволим това или онова. За това и прегледите са ни такива, защото иначе няма да се минава през тях. Мижи да те лажем.
Коментар
-
Еми така си е.Особено при закупуване на т.нар. нов внос какви ли не неща могат да наизлязат. Аз на бравата ѝ сменях предна дясна гума в 3 часа през нощта на опашката пред КАТ. Според мен МВР трябва просто да регистрира колата и да се дава срок от 1 седмица за преминаване на ГТП в регулярен пункт и толкоз.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Immortal написа:В момента, в който някой пункт за ГТП започне да проверява стриктно всичко и да връща за открити неизправности, веднага клиентелата му рязко пада до НУЛА....Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
bubachko
ele написа:Immortal написа:В момента, в който някой пункт за ГТП започне да проверява стриктно всичко и да връща за открити неизправности, веднага клиентелата му рязко пада до НУЛА....
Коментар
-
Airfan написа:Добре де, защо се оплаквате от тези прегледи. Че то 80% от автомобилите от този форум няма да минат преглед най-малкото заради липсата на катализатор. И ако станат така стриктни тогава ще има оплаквания от сорта на това, че не сме Германия и не можем да си позволим това или онова. За това и прегледите са ни такива, защото иначе няма да се минава през тях. Мижи да те лажем.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Трябва да обръщат внимание на всички неща, свързани с безопасността. Гуми, спирачки, светлини, грозно разбито окачване и изправност на газовите бутилки. Надявам се да започнат да спират от движение заради изгорели газове, поне най фрапиращите случаи. Има дизели, след които не се диша пет минути....
Коментар
-
bubachko
ls1 написа:Правете разлика между пункт, на който ще те проверят обстойно и ако нещо не е в ред ще те върнат и пункт, в който ще те проверят обстойно какво не е наред, уведомят те и те пуснат с преглед. Първите са които остават без клиенти.
Коментар
-
ls1 написа:Правете разлика между пункт, на който ще те проверят обстойно и ако нещо не е в ред ще те върнат и пункт, в който ще те проверят обстойно какво не е наред, уведомят те и те пуснат с преглед. Първите са които остават без клиенти.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Наистина какво сте се размрънккали за КАТ.Явно аз потвърждавам, че съм карък в това отношение.Няма да ви казвам какво ви коства ако не минете проверката в КАТ за една изгоряла крушка на регистрационния номер. При мен като карък това се случи.Викат ми или сменяш крушката на номера в този момент, или няма да си вземеш талоните. Аз им викам - веднага я сменям, но от къде да взема такава. Дайте ми или кажете от къде да купя сега. Те - а, нас не ни интересува - питам те - може ли да смениш крушката в този момент?А аз с пусната отпуска за този ден, с чакане от порядъка на 6-7 часа и накрая за една крушка на регистрационния номер не ми дадоха талона на колата.Та отново същата игра пак.Хайде няма нужда викам аз.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
ele написа:ls1 написа:Правете разлика между пункт, на който ще те проверят обстойно и ако нещо не е в ред ще те върнат и пункт, в който ще те проверят обстойно какво не е наред, уведомят те и те пуснат с преглед. Първите са които остават без клиенти.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар