trace написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До къде я докарахме ---??
Collapse
X
-
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
-
Jimy написа:trace написа:Вчера минах през тунела, освен мен и един с една Жигулка които карахмев ограничението, всички останали караха със 100+ ...
Коментар
-
Jimy написа:Дори и разлято да има, спирачна течност, масло или марсиански прах ... на кой е отговорността да го види това и установи? Дори жигулата има лампа за налягане на маслото. А да виновен е проектанта на тунела, че не е предвидил шахти с маслоуловител ... боже-божеAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Ако замерва и изгорели газове от разстояние ще е спер. Може да си отворите сервиз п.с.не се обиждай, просто не се здържах. :DФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Нямах това предвид, съжелявам че така сте ме разбрали. Лампата на маслото ще подскаже за проблем, съответно водача би могъл да реагира своевременно и да обезопаси ако е възможно. Същото важи и за сп.течност, и за изпадал багаж и тн., но всъщност всеки си решава, как и с колко да кара. Явно това е извода, за мен.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Дидо, ти пък с този GPS направо къртиш. То е ясно, че по gps показателите са между 5 и 15 км. разлика надолу в зависимост от китаеца с който го отчиташ. Тествал съм с Garmin от 1000 лв. , с Garmin от 400 лв. и с няколко андроида и нокии ... Първия дава -2 , втория дава -5 , останалите са между -5 и -10 от реалната скорост. Сега ще ме питаш от къде съм сигурен за реалната... ами ще ти обясня на маса с доказателства, тук няма да казвамNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
veselin10 написа:Дидо, ти пък с този GPS направо къртиш. То е ясно, че по gps показателите са между 5 и 15 км. разлика надолу в зависимост от китаеца с който го отчиташ. Тествал съм с Garmin от 1000 лв. , с Garmin от 400 лв. и с няколко андроида и нокии ... Първия дава -2 , втория дава -5 , останалите са между -5 и -10 от реалната скорост. Сега ще ме питаш от къде съм сигурен за реалната... ами ще ти обясня на маса с доказателства, тук няма да казвамFIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
veselin10 написа:Дидо, ти пък с този GPS направо къртиш. То е ясно, че по gps показателите са между 5 и 15 км. разлика надолу в зависимост от китаеца с който го отчиташ.Jimy написа:Нямах това предвид, съжелявам че така сте ме разбрали. Лампата на маслото ще подскаже за проблем, съответно водача би могъл да реагира своевременно и да обезопаси ако е възможно. Същото важи и за сп.течност, и за изпадал багаж и тн., но всъщност всеки си решава, как и с колко да кара. Явно това е извода, за мен.
Коментар
-
veselin10 написа:Дидо, ти пък с този GPS направо къртиш. То е ясно, че по gps показателите са между 5 и 15 км. разлика надолу в зависимост от китаеца с който го отчиташ. Тествал съм с Garmin от 1000 лв. , с Garmin от 400 лв. и с няколко андроида и нокии ... Първия дава -2 , втория дава -5 , останалите са между -5 и -10 от реалната скорост. Сега ще ме питаш от къде съм сигурен за реалната... ами ще ти обясня на маса с доказателства, тук няма да казвам
Коментар
-
На скоростомер отдавна не вярвам....... Едно приятелче моторисче каза че по километраж вдигал 260, казах му че реално не е повече от 240....Сложих му 10 херцов гпс детоотчита доста по точно и най вече бързо от 1херцовите в телефоните и се оказа че не вдига повече от 238......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
tambuhtaneca написа:Ти наясно ли си, че заводски е заложено скоростомера (километража) да показва с между 4 и 7 % по-висока от реалната скорост (говоря като си със стандартния размер гуми за съответния автомобил)?Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
veselin10 написа:tambuhtaneca написа:Ти наясно ли си, че заводски е заложено скоростомера (километража) да показва с между 4 и 7 % по-висока от реалната скорост (говоря като си със стандартния размер гуми за съответния автомобил)?FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар