Оффтопик:Аз ще напиша, че снимката от мача, която колегата Коцев е поустнал е от 1978 годинана любимия ми отбор Черноморец на тогавашния стадион 9-ти септември в Бургас. Аз бях на 9 годинки и съмбил на този мач с дядо ми ( лека му пръст ), а мачът беше Черноморец Бургас - Левски Спартак - 1-2.Със сигурност обаче тези времена на пръскащи се от народ стадиони по шевовете вече ги няма. А иначе с на дядо Жигула-та ( набор 73-ти) обикаляхме цяла България с отбора на Черноморец. Движехме се по пътища без магистрали. 100 км/ч беше "изумителна"скорост, изпреварването - събитие, бензинът - подробност. :D ПС: Липсват ми само масовостта на спортна България от ония времена и пълното с народ село българско.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До къде я докарахме ---??
Collapse
X
-
Immortal написа:Изместваш темата.
Коментар
-
veselin10 написа:Immortal написа:Изместваш темата.
Коментар
-
Автобус "Чавдар" с изтървали спирачки, спускащ се по 7-8 километров наклон и финиширащ в жилищен блок! Свидетел съм ... Беше пълен с мои връстници и ужаса от разказите им е ... пффф! Камион "МАЗ" пак без спирачки паркира в къщата до блока! След 5-тата катастрофа тази къща я продадоха на общината и сега там е поляна!И ние сме живели по онова време, Коцев, и ние сме видели туй-онуй!П.П. Колега Коцев, само тази снимка ли си сканирал, че с повод и без повод я постваш?I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Ми щото тя най добре илюстрира някой от положителните неща в оня период. Щом толкова сакаш ето ти една друга снимка от по пресен период как полицаите паркират пред тяхното си РПУ. http://i057.radikal.ru/1510/ca/a30ea6d2eb59.jpg
Коментар
-
dikanio написа:Няма тема, в която коцев да е писал и да не успял някак да намести смислово тази прословута снимка от стадиона :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Jimy написа:п.п. Чаве, не е нужно да си участвал в ПТП да си обясниш някои работи ... , иначе това с тестовете е яко - и аз пробвам от време на време, като най-щастлив е синът ми, обаче ... на мене ми настръхва косъма, знаеш защо
Коментар
-
Вчера минах през тунела, освен мен и един с една Жигулка които карахмев ограничението, всички останали караха със 100+И друго, понеже се изтъкваше като недостатък конструкцията на тунела,по мое мнение ( това е субективно, не съм мерил нищо), никъде нямавидимост по-малка от поне 60м.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:И друго, понеже се изтъкваше като недостатък конструкцията на тунела,по мое мнение ( това е субективно, не съм мерил нищо), никъде нямавидимост по-малка от поне 60м.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:trace написа:И друго, понеже се изтъкваше като недостатък конструкцията на тунела,по мое мнение ( това е субективно, не съм мерил нищо), никъде нямавидимост по-малка от поне 60м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар