tambuhtaneca написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До къде я докарахме ---??
Collapse
X
-
-
nikolce написа:tambuhtaneca написа:Все на българина някой друг му е виновен и никога той.FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
Всичките 50 шофьори ли са виновни? И по кой член? По онази разтеглива и локумена формулировка за несъобразената скорост? Ами пичове, слагайте знаци, бе! При дъжд-40, при сняг-10, при сухо-60! По белия свят е така ... и има светлинни табла с актуална информация за инциденти, задръствания ,заледявания и т.н. А пък Коцев ... той едно си знае, едно си бае!I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Мен ме е яд, заради това че каквото и да стане на пътя, все хората са виновни, все несъобразена скорост. Чупиш си колата в дупка, акт-несъобразена скорост, удряш изпопадали камъни след дъжд несъобразена скорост. Преди минути господарите показа някакъв в Пловдив който си чупи огледалото на колата от висящ кабел, акт естествено.Преди месец пътувах от Кюстендил към София в ужасно време. На конявската планина, аз и още две момчета (три коли) разчистихме почти целия път от камъни и скали. Няколко от скалите ги бутахме тримата едновремено. От тогава до сега два пъти минавам от там, скалите си седят на ръба на пътя, наред с камъните. Аз ли да взема багер да ги избутам поне на метър навътре . Ама иначе акт ако стане нещо, че най-удобно и лесно.
Коментар
-
nikolce написа:Мен ме е яд, заради това че каквото и да стане на пътя, все хората са виновни, все несъобразена скорост. Чупиш си колата в дупка, акт-несъобразена скорост, удряш изпопадали камъни след дъжд несъобразена скорост. Преди минути господарите показа някакъв в Пловдив който си чупи огледалото на колата от висящ кабел, акт естествено.Преди месец пътувах от Кюстендил към София в ужасно време. На конявската планина, аз и още две момчета (три коли) разчистихме почти целия път от камъни и скали. Няколко от скалите ги бутахме тримата едновремено. От тогава до сега два пъти минавам от там, скалите си седят на ръба на пътя, наред с камъните. Аз ли да взема багер да ги избутам поне на метър навътре . Ама иначе акт ако стане нещо, че най-удобно и лесно.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:nikolce написа:Мен ме е яд, заради това че каквото и да стане на пътя, все хората са виновни, все несъобразена скорост. Чупиш си колата в дупка, акт-несъобразена скорост, удряш изпопадали камъни след дъжд несъобразена скорост. Преди минути господарите показа някакъв в Пловдив който си чупи огледалото на колата от висящ кабел, акт естествено.Преди месец пътувах от Кюстендил към София в ужасно време. На конявската планина, аз и още две момчета (три коли) разчистихме почти целия път от камъни и скали. Няколко от скалите ги бутахме тримата едновремено. От тогава до сега два пъти минавам от там, скалите си седят на ръба на пътя, наред с камъните. Аз ли да взема багер да ги избутам поне на метър навътре . Ама иначе акт ако стане нещо, че най-удобно и лесно.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:А ти винетка купуваш ли си? Защо да подаваш сигнал за нещо, което се предполага, че има институции отговарящи за него. На дали става въпрос за едно паднало камъче. Не трябва да се чака да пропадне цял скат след дъждовете, а предварително да се укрепи за да не пада. Е аз докато, карам да зяпам на ляво/ дясно и да сигнализирам...къде? На 112?Това с ГТП и спирачките аз го казах, но като ще перефразираш от друго мнение, не ползвай само угодните извадени от смисъла на коментара думи.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Kay_ написа:А ти винетка купуваш ли си? Защо да подаваш сигнал за нещо, което се предполага, че има институции отговарящи за него. На дали става въпрос за едно паднало камъче. Не трябва да се чака да пропадне цял скат след дъждовете, а предварително да се укрепи за да не пада. Е аз докато, карам да зяпам на ляво/ дясно и да сигнализирам...къде? На 112?Това с ГТП и спирачките аз го казах, но като ще перефразираш от друго мнение, не ползвай само угодните извадени от смисъла на коментара думи.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Ако не забелязваш комуникацията, Еле коментира едно нещо, а ти я контрираш с друго нещо за нейния конкретен коментар.Тук сега намеси скатове, склонове и какво ли още не.То и в развитите държави, с много по-силна икономика, по пътища стават аварии и само от шанса зависи дали ще има жертви или няма да има. Пример.Ти представяш ли си такъв мост да се срути в България с толкова жертви? Направо ще се вдигнем на бунт и ще искаме всички мостове да се построят на ново. Дали не е могло предварително да не направи нещо в примера, за да не падне моста? Риторичен въпрос.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Да не цитирам по 200коментара, ще го кажа така. Николчето, каза, че са разчиствали 3ма души пътя от камъни (не камъченца) от там Еле му каза, че трябвало да сигнализира за това и после аз отговорих ( не съм контрирал никой), че е хубаво тези места да предварително да се укрепват (даже ти го удебелих после). А ти ми твърдиш, че съм казал, че съм искал всеки ден човек да минава. Мисля, че не си ме разбрал какво исках да кажа.За този мост съм запознат защо е паднал...с две думи поредица от грешки и то все инженерни.Това малко ми звучи, като родителите с комплекси. Като дете имах приятел, който ми е казвал, че майка му го е разпитвала другите деца от класа колко имат и ако имат повече от него...шамарената фабрика. Дори и е изкарал 5ца, другите имат ли 6 - шамари. Та и ти така. Е виж щом и в Америка умират хора от инциденти, та при нас ли няма да умират. С единствената разлика, че по този мост през годините са правени доста ремонти, но е имало неща, които не са съобразили. А при нас - нищо не се прави. А специално за мостовете....нз дали си виждал снимки от свалената носеща греда на мостовете от Хемус....ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Ако нищо не се прави, ти как си видял носещата греда свалена от моста? Може би паднала сама? Пак да кажа - риторичен въпрос.Винаги за всичко след като стане проблем се търсят решения. И винаги има решения. Дори самолетите като падат са често в следствие на проблеми, които са могли да не се допускат.Винаги ако това, ако онова. Ама акото мирише, както казват някои.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
БО, не се сърди, но мисля, че търсиш личен спор или се заяждаш.С тези си риторични въпроси се опитваш да отидеш на мн офф топик спор с мен. Навлизаш в материя, която не ти е толкова позната и любимата Уикипедия няма да помогне.Искам да уточним едно нещо. Аз съм на тезата, че трябва да се взимат предварително мерки за сигурност, а не да се чака да умират хора. Ситуацията, която обсъдих с камъните, за мен спада към моето твърдение. Пределно съм наясно, че не могат да се избегнат всички злополуки, но голям % може да не се случва. Понеже ти ми опонираш и давайки примера със самолетите, да разбирам ли, че ти предпочиташ сегашната схема проба->грешка с човешки животи?ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
BO написа:Ама акото мирише, .....Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар