Kay_ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До къде я докарахме ---??
Collapse
X
-
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
Така е Слави, ама и както каза Веско, ще я потулят работата. Сега има ли, няма ли разлята течност - никой официално не се изказва. Трагедията си е голяма. Всеки трябва да си даде равносметка как да се движи безопастно по улиците и за себе си и за околните. Белята става за секунди. Сега ние обсъждаме, кой как е можел да спре, но никой от тях не е очаквал създалата се ситуация. Вчера вечерта минах по околовръстното, час след катастрофата на джипката, която се е преметнала у дерето. Точно, катереха трупа на единия в линейката. По пътя имаше много следи от гуми в кръгови движения - явно колата е поднесла и се е врътнала. За това за себе си, знаейки, че нямам голям опит зад волана предпочитам скорост в рамките на ограниченията и да избягвам рисковите маневри. Но и за в бъдеще мисля да действам така. То зад волана повярваш ли си, че си голям...ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:Т За това за себе си, знаейки, че нямам голям опит зад волана предпочитам скорост в рамките на ограниченията и да избягвам рисковите маневри. Но и за в бъдеще мисля да действам така. То зад волана повярваш ли си, че си голям...фиатче Браво 2.0
Коментар
-
TIP написа:http://vbox7.com/play:69f77ea78bFIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Сори, но аз ако не мога да спра от 100 до 30 за по малко от 4 сек, бих си прерязал вените.....
Коментар
-
Глава пета ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА СЛУЖБИТЕ ЗА КОНТРОЛЧл. 165. (Изм. и доп. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.; бр. 69 от 2008 г.; изм., бр. 10 от 2011 г.) (1) Определени от министъра на вътрешните работи служби: .........3. (изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) следят за състоянието на пътя и пътните принадлежности и издават писмени предупреждения, сигнални писма или разпореждания до собствениците или до администрацията, управляваща пътя, и до фирмата, поддържаща пътния участък, за отстраняване на установени неизправности по тях;Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
На мен ми се струва, че трябва да вдигнат прага за взимане на книжка, макар че и тази мярка няма да повлияе или вземането на изпита да го направят с доста повече тестове, да върнат и полигона, че някои хора незнаят какво значи дистанция и как трябва да се паркира, общо взето май трябва през 100м да има по един полицай за да намалят катастрофите, иначе нищо не става, а пък в провинцията и малките населени места каква анархия е направо не ми се говори, там карат без книжки, пияни, насрани и т.н.punto HGT
Коментар
-
nikolce написа:ФЕРАРИСТ написа:Сори, но аз ако не мога да спра от 100 до 30 за по малко от 4 сек, бих си прерязал вените.....FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
naskobg написа:didich написа:На мен ми се струва, че трябва да вдигнат прага за взимане на книжка,.punto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар