Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До къде я докарахме ---??
Collapse
X
-
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
Този с клипчето от бордовата камера, дето го въртят по Нова, по мои изчисления не кара с повече от 90 км/ч.Предната седмица ми се наложи да спра рязко от 130 до 0 и спирачния път гарантирам, че беше по-малък от този на клипчето в тунела.Пак беше мокър пътя. Явно си има калищак в тунела, това за горивото ми звучи абсурдно, за масло хептен..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
ele написа:Значи карат с 30 - 60, щото те така твърдят, натискат спирачките, ама щетите не са като да са карали с 30-60 и да са натисканли спирачките. Всички сме гледали клипчета за тестовете с 60 км/ч, ама там няма кой да натиснйе спирачката, а колата директно се натриса с 60. Логично е, като караш със 100 и натиснеш спирачките, да не се натресеш със 100, нали? Да не говорим, че там има(ше) ограничение от 80. Ти верно ли вярваш, че са карали с 30, при условие, че се твърди, че нямало добра видимост в тунела, а те, видите ли, били карали с 30 - 60. Дори да не беше станала катастрофата, никога, ама никога няма да повярвам, че някой е карал с такава скорост в тунела.
Коментар
-
chaveto написа:ele написа:Значи карат с 30 - 60, щото те така твърдят, натискат спирачките, ама щетите не са като да са карали с 30-60 и да са натисканли спирачките. Всички сме гледали клипчета за тестовете с 60 км/ч, ама там няма кой да натиснйе спирачката, а колата директно се натриса с 60. Логично е, като караш със 100 и натиснеш спирачките, да не се натресеш със 100, нали? Да не говорим, че там има(ше) ограничение от 80. Ти верно ли вярваш, че са карали с 30, при условие, че се твърди, че нямало добра видимост в тунела, а те, видите ли, били карали с 30 - 60. Дори да не беше станала катастрофата, никога, ама никога няма да повярвам, че някой е карал с такава скорост в тунела.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
http://fakti.bg/bulgaria/158729-kakv...a-vitinaСъс сигурност е имало проблем с настилката, иначе и аз невиждам логично обяснение 50 коли да се ударят във верижна катастрофа, това си е направо световен рекорд.punto HGT
Коментар
-
Това с маслото е здрава измислица поред мен.Къде е МПСто от което е текло?Ако се беше окотило в тунела все щеше да е там или някохй да го е дърпал с пътна помощ. Вероятно ече са проверени всички коли на ПП в района.Ако е текло по малко, а не излязло наведнъж, не виждам как ще се оформи нещо, което да ’лъзне 51 коли. Хайде, 30 коли, другите 20 да са просто заблеяни и да са се натресли без да уцелят въображаемото масло.В тунел винаги карам с 80 и тези, които се движат с моята скорост са единици. Според мен обяснението е - тъмно, мокро, Петък, всеки бърза.Такива неща се слчуват навсякъде. У нас е първа такава и се вдига голям шум. А всъщност, колкото и грозно да звучи, при 50 ударени коли и то в тунел 3 жертви е ... малкия дявол.Сега мисля, трябва да се направят изводи и да се обезопасят тунелите, да се подготвят за евакуация в подобни случаи и прочее. За съжаление всички мерки за безопасност се пишат с кръв - кръвта на жертви.Важно е да не пишем по няколко пъти.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
ele написа:Ти верно ли вярваш, че са карали с 30
Коментар
-
Не съм казала, че ти си я написал - така твърдят всички. Факт е обаче, че ако бяха оставили дистанция, най-вероятно нямаше да стане такава трагедия. Не можеш, Дидо, да отречеш факта, че дистанция почти не се спазва, масово се кара бързо и залепени за предния. Това работи, докато предният не набие спирачки и се случват ей такива неща. След това все някой друг ни е виновен. Друг факт е, че като решиш да караш според условията си идиот - като вали обикновено карам с 80, не с 90, обаче на който и да кажа, всички се смеят. Наскоро возих едни познати от родилното и най-накрая чух оплаквания, че съм карала много бавно (карах с 90), естествено казани зад гърба ми. Та - вината е изцяло на шофьорите. Аз ако се натреса така, вината ще е изцяло моя и мога да се сърдя само на себе си.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Защо пропусксте и факта, че там на високото винаги е една идея по студено. При темп в сф за въпросния ден от 12-14. То там ще е бкло с едно 5 надолу. Демек някъде на границата дали да си с летни или зимни маратонки. А почти всички са били с летни. И ако е стара гумата и с 80-90 да са карали...ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
ele написа:Факт е обаче, че ако бяха оставили дистанция, най-вероятно нямаше да стане такава трагедия. Та - вината е изцяло на шофьорите. Аз ако се натреса така, вината ще е изцяло моя и мога да се сърдя само на себе си.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар