Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До къде я докарахме ---??

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

S_BANKOV написа:
    krasio_79bs написа:
    Ти сериозно ли това за Ладата?
    ДАабс-и, тракшън контрол, системи за стабилизиране, кожен салон, асистент при потегляне, системи за следене на пътя, и всякакви такива глезотии не трябвада ги има и хидравлика даже и е много. Айде стерио може.
    Ами кривак и необработени кожи ?
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

коцев написа:
      Та нещо не се вързва експертното мнение с реалната ситуация .
      Коцев, прочети мнението ми по-горе.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...asc&start=35И то е експертно.

Коментар

S_BANKOV написа:
        krasio_79bs написа:
        Ти сериозно ли това за Ладата?
        ДАабс-и, тракшън контрол, системи за стабилизиране, кожен салон, асистент при потегляне, системи за следене на пътя, и всякакви такива глезотии не трябвада ги има и хидравлика даже и е много. Айде стерио може.
        Това е все едно да каже някой на детето си, абе то има IPhone 6S, ама ако не минеш през Nokia 3310 няма да ти взема IPhone да видиш какво ни е било на нас. Много несериозно според мен изказване. Именно тези системи са направени да подпомагат водача за намаляване на инцидентите, ако искаш вземи една Лада, пък един новак да вземе някоя съвременна кола и да видим колко ще ви е спирачния път.
        FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

ntodorov написа:
          Kay_ написа:
          http://vbox7.com/play:1d1d4ba63eАми да, ето децата искат писта.Хахах. Ами има и в Турция и в Гърция. Отиваш, плащаш, караш. Ама нееее - Искаме писта!!!Някой да ни направи. Кой? Държавата естествено. Ей някой групи хора, така и не разбраха, че социализма свърши.
          В държавенце, в което закон, ред, морал, права и етика се размиват, като тебешир след дъжд, какво да очакваме.Там, където се осигурява комфорт на крадеца, убиеца и разбойника що да не се осигури такъв и на джигита.ПС: В клипа видях нещо изумително, което явно е резонно/рутинно за "искащите". Едно БМВ си пили гумите в натоварено движениена едно кръгово, а останалите МПС го изчакват чинно с мисъл да не бъдат отнесени... И що ? ЩоТ "джигитчето" си няма пиш%ка за игра ли ?В нормална ДЪРЖАВА подобен хлапак сигурно няма да помирише автомобил докато не му окапят розовите младежки пъпки, ама тук сме демократични и за да е угодно на всеки е по-добре да страдат и без това малкото останали да играят по правилата.
          Колега, живея в Гърция от доста години. Преди 2 месеца на паркинг ми удари колата германец, каращ назад. Пиян. Избяга. Намерихме фирмата, която му е отдала колата под наем - щетите ми ги плаща застраховката. Глоба за никой няма.Не плюйте толкова държавата - катастрофи стават и ще стават. Но си прав за българщината. Тя дразнещо много изглежда, като една от причините за катастрофи, които е можело да се избегнат - факт.

Коментар

От любопитство питам, как разбра, че е пиян, при условие, че е избягал?Иначе ей днес четох, че Фабригас са го хванали с висока скорост 2500глоба и 6месеца без книжка. Е...толкова ли е трудно?
            ФИАТ- Пътят е само формалност
            ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
            -----------------------------------------------------
            FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

катастрофа

Ето едно закъсняло решение на АПИ -КАТ за камери и табла само да не почнат да пращат актове -електорони фишове.http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=5036758
              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: катастрофа

kluchar написа:
                Ето едно закъсняло решение на АПИ -КАТ за камери и табла само да не почнат да пращат актове -електорони фишове.http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=5036758
                Защо, бе, Ключарю, защо да не пращат? Или и ти искаш да си нарушаваш, когато ти е угодно, но другите като нарушат - сакън, анатема, идиоти, кретени, не ги е срам ... Ей, писна ми от българи в тази държава! Научете най-после, че правилата се спазват, а ако ги нарушиш - плащаш си! Точка!!!! Четиридесет фиша да ти пратят, ако си ги заслужил!!!
                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                  Kay_ написа:
                  П.П Нали и в Бг има писти: Дракон, тигър, пантера, Кондофрей. Що не ходят да карат там?
                  Принципно аз не споделям идеята че ако утре веднага направят две писти, и тия неща ще спрат......Защо не ходят да карат там ми е все тая......аз ходя.......Просто някак си не върви да се представят нещата все едно това само тука го има.....навсякъде го има, и на места където бъка от писти.....Не е там точно проблема......
                  Не ходят щото възможностите са малко и съответно това удоволствие е скъпо в България ... за сега! Ако има повече място за автомобилни спортове на аматьорско ниво, аз лично съм сигурен че процента на простотиите по пътищата ще намалее драстично! Адреналина и себедоказването ще се изразходват точно там, като разбира се трябва да се измисли адекватен начин младежите да се забавляват сокойно и сравнително евтино на тези места. Например "трак дей" е перфектен за подобен тип забавления, само трябва да е по-достъпен и да включва различни дисциплини /тайм атак, драг, стънд, бърнаут и тн/. Ако това се случва повече и на различни места ... те ти разрешение на малка част от проблема.
                  Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                  Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                  http://www.keepfighting.ms

Коментар

Kay_ написа:
                    От любопитство питам, как разбра, че е пиян, при условие, че е избягал?Иначе ей днес четох, че Фабригас са го хванали с висока скорост 2500глоба и 6месеца без книжка. Е...толкова ли е трудно?
                    Колега, сега да разказвам историята точно кое, как и що, защото ти си любипитен - няма как да стане, а и не е от особена важност. Приеми, че знам, че е бил пиян и толкова

Коментар

ПЪТ

Там е работата че повечето сме тантел марка и нямаме пари за актове .Е аз не карам бързо макар че с Пунтото има актове и за каране с превишена скорост Еи къв самоет е Пунтото .Та в повечето тунели в България няма и нормално осветление .
                      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

knososs написа:
                        Kay_ написа:
                        Колега, сега да разказвам историята точно кое, как и що, защото ти си любипитен - няма как да стане, а и не е от особена важност. Приеми, че знам, че е бил пиян и толкова
                        Трудно ще заспивам 3-4 дена, но ще го преживея
                        ФИАТ- Пътят е само формалност
                        ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                        -----------------------------------------------------
                        FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Re: До къде я докарахме ---??

коцев написа:
                          До къде я докарахме?Какво ли още ни чака ?
                          Аз се учудвам, че някой е иненадан от случващото се. Та това е само началото ... тепърва ще се "берат плодовете" на тоталното безхаберие.И 200 писти да се направят в България, пак няма да се спазват законите. На всички ни е ясно защо не е била почистена пътната настилка, защо няма светлинна сигнализация в/пред/след тунелите ... За съжаление въпросът не е дали ще се случи някакво нещастие, а кога и с какъв размер ще е то?
                          Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Последните писали сещат ли се темата за какво е? Почна лекичко да се говори за масълце по хасвалта из медиите...
                            Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                            Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                            Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Само да ви питам за какви писти говорите? - Дори и да не е скъпо като такса да се кара , пак излиза бая пари за гориво до там и да караш там.Говоря от сф до писта дракон.После за да караш като хората там трябват хубави гуми ,след еди колко си обиколки ще заминат спирачките.После ще се прецака спирачната течност дето малко хора я сменят , дисковете не се знае оригиналните на колко хиляди са , кой с какви ментета за по ефтино ги е сменил и т.нИ тва от младежи дето едвам са събрали пари да си купят кола.Ще со пуснете ли синовете да карат до там с колата и да се върнат с нея - с гумите и спирачките дето са карали по пистата.Най-лесно е да се каже да ходят да карат на пистата.Ама няма как да стане в тая държава това - някой ,ако е искал да изкара пари да бяха направили доста писти досега ,ама знаят ,че пари там няма!Проблемите идват от възпитание , култура и калпавото обучение на шофиорите.А младите винаги ще гледат да се съредновават в нещо с другите - като нямаме спорт като хората - ще е по кой кара лудо и кой може да изпие повече в дискотеката...
                              Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                              Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                              Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

veselin10 написа:
                                Последните писали сещат ли се темата за какво е? Почна лекичко да се говори за масълце по хасвалта из медиите...
                                За разлято масло на пътя говорят шофьорите и оцелелите в мелето. Ако се съгласим, то изникват няколко въпроса - какво разлято е имало точно, кой го е разлял и кога. Защото до сега никой, който е минал преди първият камион не се е обадил да каже - аз минах 2-3 минути преди това и нямаше нищо разлято или пък - камиона караше зад нас и ние видяхме, че там 1. имаше или 2. нямаше разлято нещо по пътя. И ако е имало нещо разлято - как така само в тунела!? Такива твърдения започват да намирисват на конспирация, която каква цел постига!?Аз лично не вярвам и допускам, че след 5-тата или 6-тата кола в катастрофата например е възможно вече и да е имало нещо разлято наистина, но не и преди това.

Коментар

Working...
                                X