BO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До къде я докарахме ---??
Collapse
X
-
Ако за някои при пускането на аварийки, при интензивно спиране на магистрала, е необходима мисловна дейност, то за други това е рефлекс, който отнема части от секундата. Всяка седмица го правя по поне 10 пъти. Правят го още много хора, пред и зад мен. Аз съм убеден, че помага.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:Ако за някои при пускането на аварийки, при интензивно спиране на магистрала, е необходима мисловна дейност, то за други това е рефлекс, който отнема части от секундата. Всяка седмица го правя по поне 10 пъти. Правят го още много хора, пред и зад мен. Аз съм убеден, че помага.
Коментар
-
Stefanaki написа:Ако за някои при пускането на аварийки, при интензивно спиране на магистрала, е необходима мисловна дейност, то за други това е рефлекс, който отнема части от секундата. Всяка седмица го правя по поне 10 пъти. Правят го още много хора, пред и зад мен. Аз съм убеден, че помага.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Пък и като постоянно виждаш навсякъде пуснати аварийки за щяло и нещяло едва ли ще ти направят веднага впечатление за какво са пуснати .Като оная водачка пуснала аварийки на обръщалото на автобусите и отишла да си купи боза и баничка .Стигам до извода че всеки сам трябва да се варди и да не разчита на останалите .
Коментар
-
Stefanaki написа:Ако за някои при пускането на аварийки, при интензивно спиране на магистрала, е необходима мисловна дейност, то за други това е рефлекс, който отнема части от секундата. Всяка седмица го правя по поне 10 пъти. Правят го още много хора, пред и зад мен. Аз съм убеден, че помага.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
ele написа:Освен това в закона ясно пише кога се използват аварийните светлини и това НЕ Е, когато натискаш спирачките. Законът е за това, да се спазва, за да може твоето движение да е предвидимо за останалите, а не да създаваш паника с включване на аварийните, докато натискаш спирачките.
Коментар
-
Stefanaki написа:Ако за някои при пускането на аварийки, при интензивно спиране на магистрала, е необходима мисловна дейност, то за други това е рефлекс, който отнема части от секундата. Всяка седмица го правя по поне 10 пъти. Правят го още много хора, пред и зад мен. Аз съм убеден, че помага.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Абсурдите продължават да се нижат един след друг.Според депутата автомобилите са се движели с 30 км.А да направят един експеримент и да полеят пътя пак там с каквото си поискат било нафта, било масло и да пуснат няколко коли с 30км и да почнат да спират и да видим баш такива ли ще са пораженията по хората и автомобилите .
Коментар
-
Immortal - да. При толкова много автомобили с включени аварийни и в повечето случаи без причина, следващият път изобщо даже няма да се съобразя, че някой забравил да натисне копчето и си кара на аварийни. По твоята логика мога д апусна аварийни щото не ми свети фара. коцев - с 30, пък щетите като за 100.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Един много "любим" краштест на Брава с 64 км/ч:https://www.youtube.com/watch?v=T4knZA7Uxx4"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Immortal написа:Предлагам да спрете да пишете неща, от които нямате и най-малка представа.П.П. Пуснете си клипчета от нета да видите какви са щетите при сблъсък със 100 км/ч в неподвижен обект.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Едва ли са карали със 100, но не е и 30 както ни обяснява оня. Няма логика да се движат с такава скорост.То и на клипчето се вижда, че не е 30.Освен това спрелите коли не са неподвижен обект като на тестовете.Те се преместват, деформират и т.н.http://www.vesti.bg/bulgaria/inciden...imki-6043651И тук сигурно е разлято гориво. Т’ва гориво за нищо го нямат - разливат където им падне.И въобще в София като завали леко дъжд, явно вали нафта, катастрофите нямат край.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Ето още едно доказателство, че трябва да стане инцидент и да му се даде гласност за да се предприеме нещо. Точно там се прескачат по трамвайните релси и това не е от днес. Е защо не направиха преградата преди 2-3 години. Тъпото е, че има институции (разбирай книжни плъхове), чиято работа е да отговарят за урбанизацията и оптимизирането на градоустройството на даден град. И НИКОГА не се предприема нещо от съображение от инцидент (бил той дори и само с материални щети), а винаги се прави нещо след като стане белята. Преди време бях видял един Мерцедес изтряскан от трамвай. И се чуваше от минувачи "Е нищо, де може да се случи на всеки" НЕ НАПРОТИВ, не може да се случи на всеки! Случва се щот карат коли по трамвайните ленти, за да прескочат задръстване или да гонят светофар.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар