Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До къде я докарахме ---??

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Няма какво да се лъжем https://www.youtube.com/watch?v=p522bFA7OaQЕ това е проблема!!!!
    ФИАТ- Пътят е само формалност
    ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
    -----------------------------------------------------
    FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Kay_ написа:
      Няма какво да се лъжем https://www.youtube.com/watch?v=p522bFA7OaQЕ това е проблема!!!!
      Знаеш ли какво ще стане ако някой я шибне отзад, цял живот ще се храни със сламка и ще се движи с патерици.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

И аз съм карала курса на лада, ама не се залепям за предния джам, като натисна спирачките. Виждала съм мадама да кара автомобил с едния крак на таблото отгоре. проблемът не е в колите, щото те сами по себе си никой не могат да блъснат. Проблемът е в хората - дали щото не стават за шофьори, дали щото си избиват комплексите като се качат или щото нямат пари да си поддържат автомобила с прилично и безопасно състояние. И тук идва отговорността на КАТ и прочее, които трябва да следят за тези неща и да налагат глоби, а глобите трябва да са многократно завишени и да има механизми за събирането им.п.п. тая от клипа същата оФца - значи стават 2. За такива книжката за 2 години минимум напред да събира прах.
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

krasio_79bs написа:
          Сори,ама не съм на твоето мнение. Виждал съм с очите си човек карал само лада,какви ги върши в обикновен голф със серво на спирачките. При нужда от най-леко намаляне ни залепяше на предният джам. Няма да ти казвам тия зад нас как се чувстваха и какви ни ги казваха през прозорците.За мен лично най-добрият вариант е да се учиш на такава кола,каквато и ще караш в последствие. Говорим за поведение на автомобила,габарити и дори елементарното разположение на уредите в автомобила. Задължителен полигон и шофиране в екстремни ситуации и лошо време. Сега като капнат две капки дъжд и става чудо по пътищата. Едни не са чували за аквапланинг,други не знаят ,че тая кал и прахоляк на мокър път става по хлъзгаво и от лед.
          Добре де Краси, нали ведъж в живота ще ти се наложи да краш друга кола
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Еле, няма как да стане това. Бам, палката ще се нацицори на куката, флиртче а-у и са я пуснали с думите "Повече няма да правя така"А както е и без колан, ако стане нещо, ще се разкикечи на таблото като парцал.

Коментар

sasho_n2 написа:
              ...в последно време като че ли има засилено пристъствие сред шофьорите от рода Маклауд....
              Тц. От тоз род съм само АЗ! А причината за катастрофата и многото коли е прозаична.1. Тунелът се извива и от входа на тунела не виждаш какво става в другия му край. Даже има 2 завоя.2. Преди тунела е нагорнище, а точно от върха надолу започва тунела, при това пак със завой.От идващите по магистралата дори входа на тунела не се вижда.Ако тирът и микробуса са се сблъскали малко преди края на тунела - то влизащите в тунела са нямали как да знаят, че пред тях на 100 м има меле.Същото важи и за идващите преди да влязат в тунела.Минавам от там много често, почти всяка седмица.Ето, разходете се с Гугъл Ърт да видите:GOOGLE EARTH Street ViewИмайте предвид, че камерата на Гугъл е високо горе на покрива на снимащия автомобил, реалната гледна точка е много по-ниско, и видимостта е много по-малка.

Коментар

Тъй де Слави,ама що па трябва да се учиш на 20-30 годишна Лада? И аз съм си взимал курса на Жигули,ама беше през 97 година. След почти 20 години,що трябва да ги мъчим на жигули? Вярно е ,че един ден ще смениш колата,но дотогава ще си натрупал опит и възможност да преценяваш ситуациите на пътя.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Kay_ написа:
                  Тая явно не е свикнала да си събира краката на едно място Иначе колата е автоматик и левия ѝ крак за нищо не служи принципно по време на шофиране. Спокойно може да си го вири дето иска Не я оправдавам, разбира се!

Коментар

Immortal написа:
                    Kay_ написа:
                    Тая явно не е свикнала да си събира краката на едно място Иначе колата е автоматик и левия ѝ крак за нищо не служи принципно по време на шофиране. Спокойно може да си го вири дето иска Не я оправдавам, разбира се!
                    И смяташ, че като си го навири така, шофира безопасно ли?
                    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                      Immortal написа:
                      Kay_ написа:
                      И смяташ, че като си го навири така, шофира безопасно ли?
                      Тая като я гледам, дето и да ѝ е кракът, пак не шофира безопасно

Коментар

Няма значение как го вири. https://www.youtube.com/watch?v=YuLXk8kxgzs Ето го лекарството. Предписвам 2 седмици по 2 пъти на ден и ще почне да се държи адекватно зад волана.

Коментар

Kay_ написа:
                          П.П Нали и в Бг има писти: Дракон, тигър, пантера, Кондофрей. Що не ходят да карат там?
                          Принципно аз не споделям идеята че ако утре веднага направят две писти, и тия неща ще спрат......Защо не ходят да карат там ми е все тая......аз ходя.......Просто някак си не върви да се представят нещата все едно това само тука го има.....навсякъде го има, и на места където бъка от писти.....Не е там точно проблема......
                          Alfa 156 2.0 TS
                          Alfa 156 20VTurbo
                          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                          Locost TF1 3.0V6

Коментар

Гледах тая вечер по телевизията как един експерт по пътните произшедствия напомни ,че дистанцията между колите в колона трябва да бъде на половината от скоростта с която караш .Демек навлизаш в тунела с 80 то следващия след теб трябва да е на минимум 40м от теб .При десет коли последната десетата би трябвало да е на половин километър от входа на тунела. Да не говорим за 51 вата последна кола ударила се в автомобила пред нея . Тя според експерта трябва да е на километър и нещо преди тунела .А преди входа на тунела е нямало нищо разлято .Та нещо не се вързва експертното мнение с реалната ситуация .
                            Фиат Панда 1.2 2006година
                            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                              Гледах тая вечер по телевизията как един експерт по пътните произшедствия напомни ,че дистанцията между колите в колона трябва да бъде на половината от скоростта с която караш .Демек навлизаш в тунела с 80 то следващия след теб трябва да е на минимум 40м от теб .При десет коли последната десетата би трябвало да е на половин километър от входа на тунела. Да не говорим за 51 вата последна кола ударила се в автомобила пред нея . Тя според експерта трябва да е на километър и нещо преди тунела .А преди входа на тунела е нямало нищо разлято .Та нещо не се вързва експертното мнение с реалната ситуация .
                              Това в някои северни държави го има визирам Швеция - само, че не съм запознат точно със закона, дали дори не се изискваше разстоянието да е с колкото караш, толкова метри да имаш пред този от пред, но това се следи и се глобавя за това. Има и друго неписано правило, че с колкото караш, за да можеш да реагираш трябва да имаш същата видимост в метри, че дори и повече.
                              FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

tambuhtaneca написа:
                                коцев написа:
                                Това в някои северни държави го има визирам Швеция - само, че не съм запознат точно със закона, дали дори не се изискваше разстоянието да е с колкото караш, толкова метри да имаш пред този от пред, но това се следи и се глобавя за това. Има и друго неписано правило, че с колкото караш, за да можеш да реагираш трябва да имаш същата видимост в метри, че дори и повече.
                                От двете страни на тунелът ,, Санкт Готард ’’ в Швейцария е означена максимална скорост 80 км./ч. и дистанция 300 ( триста ) метра. Някой да ги снима , ако се случи там скоро Отделно камионите се пускат на групи.Самият тунел си има две тръби , ако мога така да се изразя , но функционира само едната .
                                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Working...
                                X