Няма какво да се лъжем https://www.youtube.com/watch?v=p522bFA7OaQЕ това е проблема!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До къде я докарахме ---??
Collapse
X
-
Kay_ написа:Няма какво да се лъжем https://www.youtube.com/watch?v=p522bFA7OaQЕ това е проблема!!!!Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
И аз съм карала курса на лада, ама не се залепям за предния джам, като натисна спирачките. Виждала съм мадама да кара автомобил с едния крак на таблото отгоре. проблемът не е в колите, щото те сами по себе си никой не могат да блъснат. Проблемът е в хората - дали щото не стават за шофьори, дали щото си избиват комплексите като се качат или щото нямат пари да си поддържат автомобила с прилично и безопасно състояние. И тук идва отговорността на КАТ и прочее, които трябва да следят за тези неща и да налагат глоби, а глобите трябва да са многократно завишени и да има механизми за събирането им.п.п. тая от клипа същата оФца - значи стават 2. За такива книжката за 2 години минимум напред да събира прах.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Сори,ама не съм на твоето мнение. Виждал съм с очите си човек карал само лада,какви ги върши в обикновен голф със серво на спирачките. При нужда от най-леко намаляне ни залепяше на предният джам. Няма да ти казвам тия зад нас как се чувстваха и какви ни ги казваха през прозорците.За мен лично най-добрият вариант е да се учиш на такава кола,каквато и ще караш в последствие. Говорим за поведение на автомобила,габарити и дори елементарното разположение на уредите в автомобила. Задължителен полигон и шофиране в екстремни ситуации и лошо време. Сега като капнат две капки дъжд и става чудо по пътищата. Едни не са чували за аквапланинг,други не знаят ,че тая кал и прахоляк на мокър път става по хлъзгаво и от лед.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Еле, няма как да стане това. Бам, палката ще се нацицори на куката, флиртче а-у и са я пуснали с думите "Повече няма да правя така"А както е и без колан, ако стане нещо, ще се разкикечи на таблото като парцал.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
sasho_n2 написа:...в последно време като че ли има засилено пристъствие сред шофьорите от рода Маклауд....
Коментар
-
Тъй де Слави,ама що па трябва да се учиш на 20-30 годишна Лада? И аз съм си взимал курса на Жигули,ама беше през 97 година. След почти 20 години,що трябва да ги мъчим на жигули? Вярно е ,че един ден ще смениш колата,но дотогава ще си натрупал опит и възможност да преценяваш ситуациите на пътя.
Коментар
-
Kay_ написа:Няма какво да се лъжем https://www.youtube.com/watch?v=p522bFA7OaQЕ това е проблема!!!!
Коментар
-
Immortal написа:Kay_ написа:Няма какво да се лъжем https://www.youtube.com/watch?v=p522bFA7OaQЕ това е проблема!!!!Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Immortal написа:Kay_ написа:Няма какво да се лъжем https://www.youtube.com/watch?v=p522bFA7OaQЕ това е проблема!!!!
Коментар
-
Няма значение как го вири. https://www.youtube.com/watch?v=YuLXk8kxgzs Ето го лекарството. Предписвам 2 седмици по 2 пъти на ден и ще почне да се държи адекватно зад волана.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:П.П Нали и в Бг има писти: Дракон, тигър, пантера, Кондофрей. Що не ходят да карат там?Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Гледах тая вечер по телевизията как един експерт по пътните произшедствия напомни ,че дистанцията между колите в колона трябва да бъде на половината от скоростта с която караш .Демек навлизаш в тунела с 80 то следващия след теб трябва да е на минимум 40м от теб .При десет коли последната десетата би трябвало да е на половин километър от входа на тунела. Да не говорим за 51 вата последна кола ударила се в автомобила пред нея . Тя според експерта трябва да е на километър и нещо преди тунела .А преди входа на тунела е нямало нищо разлято .Та нещо не се вързва експертното мнение с реалната ситуация .
Коментар
-
коцев написа:Гледах тая вечер по телевизията как един експерт по пътните произшедствия напомни ,че дистанцията между колите в колона трябва да бъде на половината от скоростта с която караш .Демек навлизаш в тунела с 80 то следващия след теб трябва да е на минимум 40м от теб .При десет коли последната десетата би трябвало да е на половин километър от входа на тунела. Да не говорим за 51 вата последна кола ударила се в автомобила пред нея . Тя според експерта трябва да е на километър и нещо преди тунела .А преди входа на тунела е нямало нищо разлято .Та нещо не се вързва експертното мнение с реалната ситуация .FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
tambuhtaneca написа:коцев написа:Гледах тая вечер по телевизията как един експерт по пътните произшедствия напомни ,че дистанцията между колите в колона трябва да бъде на половината от скоростта с която караш .Демек навлизаш в тунела с 80 то следващия след теб трябва да е на минимум 40м от теб .При десет коли последната десетата би трябвало да е на половин километър от входа на тунела. Да не говорим за 51 вата последна кола ударила се в автомобила пред нея . Тя според експерта трябва да е на километър и нещо преди тунела .А преди входа на тунела е нямало нищо разлято .Та нещо не се вързва експертното мнение с реалната ситуация .FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар