ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До къде я докарахме ---??
Collapse
X
-
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
http://vbox7.com/play:1d1d4ba63eАми да, ето децата искат писта.Хахах. Ами има и в Турция и в Гърция. Отиваш, плащаш, караш. Ама нееее - Искаме писта!!!Някой да ни направи. Кой? Държавата естествено. Ей някой групи хора, така и не разбраха, че социализма свърши.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:http://vbox7.com/play:1d1d4ba63eАми да, ето децата искат писта.Хахах. Ами има и в Турция и в Гърция. Отиваш, плащаш, караш. Ама нееее - Искаме писта!!!Някой да ни направи. Кой? Държавата естествено. Ей някой групи хора, така и не разбраха, че социализма свърши.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:В нормална ДЪРЖАВА подобен хлапак сигурно няма да помирише автомобил докато не му окапят розовите младежки пъпки, ама тук сме демократични и за да е угодноAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:ntodorov написа:В нормална ДЪРЖАВА подобен хлапак сигурно няма да помирише автомобил докато не му окапят розовите младежки пъпки, ама тук сме демократични и за да е угодноФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:ntodorov написа:В нормална ДЪРЖАВА подобен хлапак сигурно няма да помирише автомобил докато не му окапят розовите младежки пъпки, ама тук сме демократични и за да е угодноA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Kay_ написа:... Нз какво се е случило вчера, но е било сбор от много фактори. Както каза Бо е напълно възможно температурите да са били ниски, а 90% от колите все още са с летни гуми. При лигава повърхност и ако е имало (както казват) някакъв вид лубрикант разлят + скорост с 20-30км/ч по висока. Жалко е, че някакъв вид, предпазни мерки се взимат след като загинат хора. Не се мисли навреме, докато не стане белята. В случая говоря за чисто човешкия фактор. Когато си зад волана отговаряш както за твоя, така и за живота на другите.S_BANKOV написа:ele написа:те всички карали с 30-40 км/ч, пък щетите са все едно са се натресли със 100. С 40 съм се плъзгала по лед и колата спря след доста по-малко от 200 метра - бръщолевят глупости, щото нямат смелост да си признаят, че са карали като луди или са писали смс-и.Разбира се, че шофьорите са виновни - имало лед, мъгла - ми да карат по-бавно. проблемът е, че на пътя нямаме никаква, ама никаква култура. Оня един щях да натреса един на разклона от Кабиле - идиотът с има-няма 50-60 км/ч се натресе в най-лявата лента на магситралата да изпревари този пред него. После ми маха с ръце да ми казва, че било голяма работа, нищо не било станало.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
И аз слушам, че се задават въпроси "Защо не се сложат предупредителни ел. табла сигнализиращи състоянието в тунелите". В момента на тунелите има от тези табелки: зелена стрелка, когато всичко е ОК и червен хикс, когато не трябва да навлизаш в съответната лента под която свети. И понеже от година насам кипят ремонти по Хемус, един път пътувайки гледам на първия тунел червен хикс свети над лява лента. Причината беше, че вътре имаше бус със съответната сигнализация и работници. Много автомобили игнорираха тови и си караха в лявата лента и в последния момент десен мигач. Така, че някъде нещо куца.А по въпроса за камерите, ще ти отговоря разказвайки една история. В Сф на бул.Г.М. Димитров в отсечката между Зоо-то и Хотел "Вега" има сложен пешеходен светофар от преди 7-8 години. Светофара се намира преди спирка на градския транспорт. В дена след като го сложиха, чаках на въпросната спирка и до мен стояха 2ма мъже на възраст около 60-70годишни. Единия казва на другия " Еййй, хубаво, че се сетиха да сложат светофар, че нямаше как да се пресича тука". А другия, сочейки му три некролога на спирката му казва " Ей, тия бяха убити тука последните 2 месеца и за това сложиха светофар".Извод: Не умре ли някой всичко е наред и не се предприемат мерки!ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Според мен и огромна част от водачите като стене нещо и скачат на спирачките, а дали това е правилно, пълни ли са и ли не, мокро ли е, пясък или кал дали има, завой ли е има ли хора или други коли изобщо няма значение, виждат опасност и с двата крака на спирачката и после малеееее с вратите на страни. Ама кой да им обясни че газта спасява повее пъти от ПТП отколкото спирачка. Според мен трябва да забранят автошколи от вида ЕТ Чио Пешо - Автоинструктор. Трябва да си има база с полигон, учебни зали и задължително автомобили с ръчни скорости и на бензин. Оня ден гледам ново ауди А6 учебна кола, и вътре някаква девойка мята къдрици. На Лада бате там е истината и поне 3-4 месеца курс.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
krasio_79bs написа:Ти сериозно ли това за Ладата?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
S_BANKOV написа:krasio_79bs написа:Ти сериозно ли това за Ладата?ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
За съжаление Kay_ е прав, тук обаче може да се намесят будните граждани! Или в случая, щото темата освен за човешката трагедия коментира и неуредиците по пътищата в България, та в случая може да имат роля АВТОКЛУБОВЕТЕ. Чрез споделени и обсъдени проблеми на пътя, официално да се прати писмо до КАТ, АПИ или някоя телевизия и тогава би могло да се предугади някой подобен случай.Колегата S_BANKOV пак спомена част от решението за справяне с проблемата: автоучилища, отговорни автошколи!!!!! Защото само с наказания и "бой" по канчетата не става!!!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Сори,ама не съм на твоето мнение. Виждал съм с очите си човек карал само лада,какви ги върши в обикновен голф със серво на спирачките. При нужда от най-леко намаляне ни залепяше на предният джам. Няма да ти казвам тия зад нас как се чувстваха и какви ни ги казваха през прозорците.За мен лично най-добрият вариант е да се учиш на такава кола,каквато и ще караш в последствие. Говорим за поведение на автомобила,габарити и дори елементарното разположение на уредите в автомобила. Задължителен полигон и шофиране в екстремни ситуации и лошо време. Сега като капнат две капки дъжд и става чудо по пътищата. Едни не са чували за аквапланинг,други не знаят ,че тая кал и прахоляк на мокър път става по хлъзгаво и от лед.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар