Kay_ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До къде я докарахме ---??
Collapse
X
-
A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
BO написа:Kay_ написа:БО, не се сърди, но мисля, че търсиш личен спор или се заяждаш.С тези си риторични въпроси се опитваш да отидеш на мн офф топик спор с мен. Навлизаш в материя, която не ти е толкова позната и любимата Уикипедия няма да помогне.Искам да уточним едно нещо. Аз съм на тезата, че трябва да се взимат предварително мерки за сигурност, а не да се чака да умират хора. Ситуацията, която обсъдих с камъните, за мен спада към моето твърдение. Пределно съм наясно, че не могат да се избегнат всички злополуки, но голям % може да не се случва. Понеже ти ми опонираш и давайки примера със самолетите, да разбирам ли, че ти предпочиташ сегашната схема проба->грешка с човешки животи?ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
BO написа:Питам те аз, защо всяка кола няма на разположение поне 10 въздушни възглавници? Нали всяка въздушна възглавница е потенциален шанс да спаси човешки живот при точно определена ситуация? Сам си отговори на този въпрос.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Вие хубаво си спорите ,не че няма основание ,ама за съжаление е факт ,че човешкият живот нищо не струва .това ,че ще умрат 2-3-5-10 е по дорбе от колкото да се вложат десетки млн. за нещо ,я стане я не .Днес сме хора(гласоподаватели ) утре сме статистика в централни гробища и пътните хроники :Dфиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:Вие хубаво си спорите ,не че няма основание ,ама за съжаление е факт ,че човешкият живот нищо не струва .това ,че ще умрат 2-3-5-10 е по дорбе от колкото да се вложат десетки млн. за нещо ,я стане я не .Днес сме хора(гласоподаватели ) утре сме статистика в централни гробища и пътните хроники :DКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Аре спрете с тая тема и някой да я заключи че от тунелите на Витиня отидохме на Искърско дефиле и будната съсевт на водачите на МПС.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
S_BANKOV написа:BO написа:Питам те аз, защо всяка кола няма на разположение поне 10 въздушни възглавници? Нали всяка въздушна възглавница е потенциален шанс да спаси човешки живот при точно определена ситуация? Сам си отговори на този въпрос.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
коцев написа:Статистиката е безмилостно жестока . Само за 6 дни какво стана на пътя. За периода са настъпили 151 пътно-транспортни произшествия с 14 загинали и 190 ранени.
Коментар
-
Дидо, ти ще ми кажеш че аз не съм бил свидетел през тия години какво е било движението по пътищата ??Книжката ми е от 1967г. От 1973 година до 1990 всяка година съм бил със децата на море. Повярвай ми ,но не видях нито едно такова пътно произшедствие по пътя като сегашните . И кой ги дава тия цифри ,че тогава убитите по пътищата са били много повече ? И като човек от село тогава селяните ги возеха в камиони дори и без пейки прави до блоковете и вечерта обратно и пак не е имало катастрофа и ранени и убити.Тъй ,че който твърди това че тогава е имало повече убити направо най нагло лъже . През 1976 и през 1980 съм обиколил соц лагера с Жигулата и всичко е било нормално .
Коментар
-
BO написа:и ако може с катапулт нищо, че може да ме изстреля в тунела на Витиня.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Посипвам си главата с пепел.Аз съм един жалък комунист/ въпреки ,че никога не съм бил член на БКП/ който е спал през комунистическия период и нищо не е видял с очите си .Логически като помисли човек ,хем тогава се чакаше по десетина година за да си купиш кола ,хем колите били много и много били жертвите . След 1990 година навлязоха много западни коли и тогава вече жертвите почнаха да се увеличават. Това е логическото обяснение на нещата .Пък и самите софиянци по старите могат да кажат колко са били колите на времето в София ,какво е било движението и така нататък. Но карай да върви ..... :D
Коментар
-
Коцев, ща разочаровам, ама не е конспирация Официална статистика на МВР.На:http://dokkpbdp.mvr.bg/Statistics/default.htm
Коментар
-
коцев написа:През 1976 и през 1980 съм обиколил соц лагера с Жигулата и всичко е било нормално .
Коментар
-
Дидко , сега остава да ми кажеш че и този мач се е охранявал от 1000 милиционера Ако му кажа на някой роден след 90 година ,че толкова хора на мач са се охранявали от има няма 20 милиционера едва ли ще повярва . Но истината е такава . Сега една агитка от 200 младежи се охранява от 500 полицая. И това ли е лъжа ? :D :D :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар