Трудно ще е да го отучиш щом досега не си го направил......Нашия лаб го глезим понякога и спи на кревата от към страната на жената, щото знае че на мойта половина не трябва да се припарва......По добре намери нещо да постилаш по леглата и му обяснявай по настоятелно че не трябва да се качва......разбира се е силно желателно да има удобно място и на зелята, щото няма начин ако леглото е единственото удобно място за лягане, той да иска на пода.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да накарам кучето да не се качва по диваните?
Collapse
X
-
Ти или твоето семейство е/сте решили да имате куче. Куче, което ще се гледа в апартамент или къща, но не и двор. Решили сте какво куче да вземете или какви дивани да вземете.Според мен кучето не е виновно за нищо. Дръж се към кучето както към член от семейството. Ако има косми е твоя грижа как да се справиш с тях.Лабрадорите и голдъните са възможно най-умните и възпитани кучета. Не се гипсирай и пусни кучето на дивана. То иска да е при вас.П.С. Бяха ни дали един лабрадор за няколко дни. Супер сладур. Черен. Нощем захапваше каишката си и заставаше над мен. Искаше да се разхожда. Ближеше ми краката. Много е готин, но не е за апартамент. Върнахме го на стопанина. Нямаше как да се грижим за него. Сега е още по-щастлив. Живее в къща.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
vgeorgiev написа:Ти или твоето семейство е/сте решили да имате куче. Куче, което ще се гледа в апартамент или къща, но не и двор. Решили сте какво куче да вземете или какви дивани да вземете.Според мен кучето не е виновно за нищо. Дръж се към кучето както към член от семейството. Ако има косми е твоя грижа как да се справиш с тях.Лабрадорите и голдъните са възможно най-умните и възпитани кучета. Не се гипсирай и пусни кучето на дивана. То иска да е при вас.LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
Шутове, ритници...И аз съм гледал куче в апартамент, средството за наказание беше навит вестник, понакога метла, но не с дръжката. Много мразеше тупването с весник по главата, не бе необходимо да е силен удар. Никога не съм го удрял с ръка, а беше послушен. Е, колкото ирландски сетер! :DПредпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
За да гледаш куче си требе голям двор и много свободно време! То не е плюшена играчка.По-лесно се гледат деца - виж циганите по колко имат Вземи си рибки и аквариум.Живея на село, имам и куче - женско, улична превъзходна. В какъв филм само се вкарвам, като се разгони! Юнаците направо подкопаха оградата и изгризаха вратите, щото го затварям през този период...Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
gamma написа:Освен кучо, имаме зайче, хамстер и 200 литров аквариум. На дневен ред е да си вземем и коте.Айде стига с този поучителен тон!Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
dabadaba написа:За да гледаш куче си требе голям двор и много свободно време! То не е плюшена играчка.По-лесно се гледат деца - виж циганите по колко имат Вземи си рибки и аквариум.Живея на село, имам и куче - женско, улична превъзходна. В какъв филм само се вкарвам, като се разгони! Юнаците направо подкопаха оградата и изгризаха вратите, щото го затварям през този период...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар