Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да накарам кучето да не се качва по диваните?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Трудно ще е да го отучиш щом досега не си го направил......Нашия лаб го глезим понякога и спи на кревата от към страната на жената, щото знае че на мойта половина не трябва да се припарва......По добре намери нещо да постилаш по леглата и му обяснявай по настоятелно че не трябва да се качва......разбира се е силно желателно да има удобно място и на зелята, щото няма начин ако леглото е единственото удобно място за лягане, той да иска на пода.....
    Alfa 156 2.0 TS
    Alfa 156 20VTurbo
    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
    Locost TF1 3.0V6

Коментар

M5kov написа:
      От сутринта са чудя дали да изненадам домашните с едно черно лабрадорче...Моля те, напиши ми на лично или тук 3 причини заради които да го взема или да не го взимам, че съм зациклил :D
      Тва е нищо, виждал съм стена изгризана до тухла......
      Прикачени файлове
      Alfa 156 2.0 TS
      Alfa 156 20VTurbo
      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
      Locost TF1 3.0V6

Коментар

Е, има такива случки
        Прикачени файлове
        Alfa 159 SW 2.4 Ti
        Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
        "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Ти или твоето семейство е/сте решили да имате куче. Куче, което ще се гледа в апартамент или къща, но не и двор. Решили сте какво куче да вземете или какви дивани да вземете.Според мен кучето не е виновно за нищо. Дръж се към кучето както към член от семейството. Ако има косми е твоя грижа как да се справиш с тях.Лабрадорите и голдъните са възможно най-умните и възпитани кучета. Не се гипсирай и пусни кучето на дивана. То иска да е при вас.П.С. Бяха ни дали един лабрадор за няколко дни. Супер сладур. Черен. Нощем захапваше каишката си и заставаше над мен. Искаше да се разхожда. Ближеше ми краката. Много е готин, но не е за апартамент. Върнахме го на стопанина. Нямаше как да се грижим за него. Сега е още по-щастлив. Живее в къща.
          04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

vgeorgiev написа:
            Ти или твоето семейство е/сте решили да имате куче. Куче, което ще се гледа в апартамент или къща, но не и двор. Решили сте какво куче да вземете или какви дивани да вземете.Според мен кучето не е виновно за нищо. Дръж се към кучето както към член от семейството. Ако има косми е твоя грижа как да се справиш с тях.Лабрадорите и голдъните са възможно най-умните и възпитани кучета. Не се гипсирай и пусни кучето на дивана. То иска да е при вас.
            +1пп.Гледам 3 кучета в апартамент-те са част от семейството ми!
            LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
            LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
            LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
            Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
            Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

Шутове, ритници...И аз съм гледал куче в апартамент, средството за наказание беше навит вестник, понакога метла, но не с дръжката. Много мразеше тупването с весник по главата, не бе необходимо да е силен удар. Никога не съм го удрял с ръка, а беше послушен. Е, колкото ирландски сетер! :D
              Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Само не разбрах защо трябва да го отучваш?
                Прикачени файлове

Коментар

Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Леле как гледате такива големи кучета в апартамент? Нямате ли къщи с двор, и там да му направите колибка с надпис "Шаро"? :D

Коментар

stilo_new написа:
                      Леле как гледате такива големи кучета в апартамент? Нямате ли къщи с двор, и там да му направите колибка с надпис "Шаро"? :D
                      Що па реши, че живеем в апартаменти?Ний сме си селяни с Еле-то.

Коментар

То и аз съм селянче, ама к’во да направя, като Черноморец го направиха град.
                        Alfa 159 SW 2.4 Ti

Коментар

За да гледаш куче си требе голям двор и много свободно време! То не е плюшена играчка.По-лесно се гледат деца - виж циганите по колко имат Вземи си рибки и аквариум.Живея на село, имам и куче - женско, улична превъзходна. В какъв филм само се вкарвам, като се разгони! Юнаците направо подкопаха оградата и изгризаха вратите, щото го затварям през този период...
                          Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

Коментар

Освен кучо, имаме зайче, хамстер и 200 литров аквариум. На дневен ред е да си вземем и коте.Айде стига с този поучителен тон!
                            Alfa 159 SW 2.4 Ti

Коментар

gamma написа:
                              Освен кучо, имаме зайче, хамстер и 200 литров аквариум. На дневен ред е да си вземем и коте.Айде стига с този поучителен тон!
                              Ми що се оплакваш тогава?Стани и вегетарианец!
                              Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

Коментар

dabadaba написа:
                                За да гледаш куче си требе голям двор и много свободно време! То не е плюшена играчка.По-лесно се гледат деца - виж циганите по колко имат Вземи си рибки и аквариум.Живея на село, имам и куче - женско, улична превъзходна. В какъв филм само се вкарвам, като се разгони! Юнаците направо подкопаха оградата и изгризаха вратите, щото го затварям през този период...
                                Ми кастрирай го и няма да се вкарваш във филм. Иначе какво му е тежкото - сутрин малко да се раздвижиш с 4-5 км разходка из полето на чист въздух. Ако съм късметлия, може да докопа някой див заек, ако не съм - на някой съсед кокошките. Пазят двора - на кучетата разчитам повече, отколкото на алармата. Освен това са забавни, особено като искат да си окрадат съкровищата - толкова са изобретателни. Пък като ги заровят пада едно тичане из двора да ги пазят. Иначе си имам и котки - пазят от мишки. И в езерото се е намърдала жаба, която котките дебнат - не знам дали да я броя за домашен любимец.
                                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Working...
                                X