spark написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за предимство
Collapse
X
-
-
stilo_new написа:По закон, автобусът от градският транспорт, като тръгва от спирка, не трябва ли да се пусне?
Коментар
-
Immortal написа:stilo_new написа:По закон, автобусът от градският транспорт, като тръгва от спирка, не трябва ли да се пусне?ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
ЗА ситуацията на картинката - Ок, но за градския транспорт от спирка - мисля, че трябва да се пусне. Виж, че си сише да намалиш или спреш за да осигуриш да маневрира при потегляне. Това го разбирам, че трябва да изчакаш.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Kay_ написа:ЗА ситуацията на картинката - Ок, но за градския транспорт от спирка - мисля, че трябва да се пусне. Виж, че си сише да намалиш или спреш за да осигуриш да маневрира при потегляне. Това го разбирам, че трябва да изчакаш.1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
-
Kay_ написа:ЗА ситуацията на картинката - Ок, но за градския транспорт от спирка - мисля, че трябва да се пусне. Виж, че си сише да намалиш или спреш за да осигуриш да маневрира при потегляне. Това го разбирам, че трябва да изчакаш.
Коментар
-
Re: Въпрос за предимство
gamma написа:БургазлиЙ ще се сетят за какво става въпрос.Жълтата маркировка е бус-лента, съответно жълтото "петно" е автобус. Знаци няма.Знам какво е предимството, при престрояване от лента в лента, но в случая лекият автомобил си кара в лентата. Днес един автобус щеше да ме отнесе много яко и се заформи спор с колегата.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
pavyan написа:Kay_ написа:ЗА ситуацията на картинката - Ок, но за градския транспорт от спирка - мисля, че трябва да се пусне. Виж, че си сише да намалиш или спреш за да осигуриш да маневрира при потегляне. Това го разбирам, че трябва да изчакаш.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Re: Въпрос за предимство
BO написа:gamma написа:БургазлиЙ ще се сетят за какво става въпрос.Жълтата маркировка е бус-лента, съответно жълтото "петно" е автобус. Знаци няма.Знам какво е предимството, при престрояване от лента в лента, но в случая лекият автомобил си кара в лентата. Днес един автобус щеше да ме отнесе много яко и се заформи спор с колегата.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар