Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за предимство

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ОК. Няма смисъл от спор натам.Въпроса е защо според теб са описали специално състава отделно от ППС-то. И отделно - какво правим тогава със съчленените ППС-та? Явно за тях не важи закона?Лично презумпцията тук е да се покаже, че въпреки ако теглиш някой или нещо, то пак трябва да оставиш разстояние. А не да се съберат 2 камиона един след друг плътно и те да си казват, че са едно цяло и не са длъжни да оставят разстояние между тях.Нима 5 коли една след друга не правят по-голямо нещо от един рейс? Нима в този случай е по-безопасно да се изпреварят 5 коли с обща дължина от 30 метра, вместо един 10 метров рейс?И отново стигаме до байганьовщина и разсъждението - аз няма да изпреварвам, ама и тоя зад мен няма да изпреварва, защото аз ще си се лепна зад тоя отпред, въпреки, че нямам идея да го изпреварвам, така и ще направим още 40 коли и ще си се влачим с 40, но ако този иска да изпревари 10 от нас, то няма да може, защото няма да му дадем място да се бутне между нас. А ако случайно този иска да си кара с 80 при разрешени 90, то няма да може, защото просто ще е селяк, който може да изпревари 10 от нас безопасно, ама пък няма да може да се прибере, защото ако иска да ни изпревари на 4 пъти, то няма да може, защото ние няма да му позволим. И той ако го направи и иска да изпреварва на части, то става автоматично селяк. Докато мислим в тази посока, винаги ще сме толкова зле на улицата. А толерантността липсва тотално.Не дай боже да пусна някой да мине пред мен, защото си е дал мигач и чака 5 минути заради хубавите задръствания. Става едно изнервено и свирки, че някой е минал пред теб, демек пред задния, свиркащия и изнервен тип. Ужас направо. А пък ако някой с чужд (визирам включително човек от друг град) номер попадне на светофар в грешната лента, защото просто няма знак преди това с указание коя лента за къде е, то става олелия. Всеки гледа да се покаже колко е велик и ругатните по човечеца стават ненормални. Да се покажем колко сме велики шофьори и как гледаме да принизим всеки друг на пътя. А бе толерантност голяма. Няма що.Имортъле, мен ми стана интересно вече казуса на тази тема.Реално с пунктирите какво се означава в случая? Не става ли все едно да имаш три лени в посока, пък изведнъж по маркировка да кажем лявата и дясната лента си сменят местата. Демек по маркировка взаимно да се пресичат. Тогава кой е с предимство? Или две ленти да вземат да си обърнат местата по маркировка. Пак кой е с предимство. За мен това е налудничава ситуация, но реално така излиза.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Kay_ написа:
      Така и така говорим за предимства...http://news.plovdiv24.bg/585992.htmlКво мислите?
      Виновен е този, който изпреварва и се движи в насрещното.

Коментар

stilo_new написа:
        Kay_ написа:
        Така и така говорим за предимства...http://news.plovdiv24.bg/585992.htmlКво мислите?
        А за форда на тротоара няма да казвам
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
          stilo_new написа:
          Kay_ написа:
          А за форда на тротоара няма да казвам
          Може да е спрял да си купи баничка.

Коментар

Kay_ написа:
            Е нЕма такива боклуци като полицаите! Ако в тоя случай успеят да изкарат виновен тоя с Ауди-то, ’би му майката и на полиция, и на съд и въобще на каквото там е останало от държавата.
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
              Kay_ написа:
              Е нЕма такива боклуци като полицаите! Ако в тоя случай успеят да изкарат виновен тоя с Ауди-то, ’би му майката и на полиция, и на съд и въобще на каквото там е останало от държавата.
              Май точно така е станало. А ей сега си купувах кафе и по радиото чух, че водача на БМВ-то бил без документи негови и на колата в себе си и отзад се возело дете необезопасено правилно. Смятай возиш си детето и не ти пука.Иначе ако за случая нямаше гласност... 100% изкарват виновен ауди-то, но сега ще коригират нещата сигурно. Ама Форд-а и него си го бива. Раздава го някво леко по тротоара
              ФИАТ- Пътят е само формалност
              ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
              -----------------------------------------------------
              FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Working...
              X