Аз също не очаквам за 500 лева да купя кой знае какво, но просто искам са зарадвам жената за коледа с нещо. Дали ще се намери нещо, няма значение то е за хоби о тръпката като изсвири да разкопаеш мястото и малко за спорта и разходките сред природата.Колега дай пример за някоя самоделка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Металотърсач - Избор и законност на уреда?
Collapse
X
-
flippy89 написа:stilo_new написа:Металдетектинг, синоним на иманярство. Чуждите думи винаги заместват добре българските.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
1. притежаването на металдетектор не е забранено от закона2. Използването му е забранено на всички места, регистрирани като археологични територии в Националния институт на културното наследствоНе знам как някой полицай ще те спипа с металдетектор в храстите на полето и ще те обяви за иманяр - трябва да си малоумен да не можеш две приказки да кажеш да защитиш правата си.Освен това има федерация по металдетектинг - може от там да черпиш информация.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
До колкото знам има начин да се регистрираш като търсач на метеорити е не колкото Тунгуския но все пак е вратичка в законаEX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Коментар
-
Жалко че не вярваш, но е така. И вече започвам да се отказвам да и купя такова нещо, предвид неприятностите кпито може да си навлечем.А аз за жена си давам всичко за да е щастлива, та за това мислех да и подаря детектор, но май ще бъде нещо друго.Благодаря на колегите за отговорите. Моля темата да се изтриеЛанчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
flippy89 написа:Жалко че не вярваш, но е така. И вече започвам да се отказвам да и купя такова нещо, предвид неприятностите кпито може да си навлечем.А аз за жена си давам всичко за да е щастлива, та за това мислех да и подаря детектор, но май ще бъде нещо друго.Благодаря на колегите за отговорите. Моля темата да се изтриеВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:flippy89 написа:Жалко че не вярваш, но е така. И вече започвам да се отказвам да и купя такова нещо, предвид неприятностите кпито може да си навлечем.А аз за жена си давам всичко за да е щастлива, та за това мислех да и подаря детектор, но май ще бъде нещо друго.Благодаря на колегите за отговорите. Моля темата да се изтриеКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:ele написа:flippy89 написа:Жалко че не вярваш, но е така. И вече започвам да се отказвам да и купя такова нещо, предвид неприятностите кпито може да си навлечем.А аз за жена си давам всичко за да е щастлива, та за това мислех да и подаря детектор, но май ще бъде нещо друго.Благодаря на колегите за отговорите. Моля темата да се изтриеВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
flippy89 написа:а, та за това мислех да и подаря детектор, но май ще бъде нещо другоLupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
-
Щото хората са такива, а и са свикнали да виждат основно черни събратя да си берат жИлязо с такива машинки..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Предвид селото където живея е пълно с иманяри и останки от крепости , Магурата е близо и ако жената тръгне на някъде с това и я види някой от конкуренцията( без да знае че просто си тутка за кеф, а не за пари) ще се направи на мъж и ще трябва да го търсят с пинсети после. Тя разбира се няма да ходи там, а по нивите, но българина е прост човек и за това мисля да не го купувам. От властите не се притеснявам, мога да обяснявам много добре.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар