krasio_79bs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купих си Опел Астра със заводски метан
Collapse
X
-
-
snake написа:dikanio написа:Е вие как го наплашихте човека, сега направо да го е страх да я запали.itan75 написа:...Като е започнала да друпа отново нагари след около 10 х.км заради другата недомислица самия ЕЖР клапан наричан ЕКОТЕКEX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
S.W.A.T. написа:Задължително си смени 2та филтъра за метана, около 300лв са но иначе редовно ще сменяш дюзиhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Честито колега Да си джиткаш колата със здраве. Моята Мерива е с двигател Z16XE, като засега няма наклонности да гори много масло, по-скоро ако гори нещо, то е минимално и спокоино можеш да изкараш от смяна до смяна без никакво доливане - дано съм късметлия и остане така и занапред. От друга страна, колата е с много малък пробег и още се шофира с 5W30 пълна синтетика. При първата смяна не е доливано нищо, като за 10000 км. щеката бе мръднала около 1 мм, може би, стоеше си почти на макс. Наближава втората смяна - маслото е над 8000 км. и след три последователни ходения до морето с постоянна скорост около 140 км./ч., както и няколко бързи до София и обратно, тук- там някое изпреварване - без колата да се жали откъм обороти(т.е. - връщане на 4-та или 3-та според скоростта и ситуацията), мисля, че успя да изгори около 150-200 мл., защото толкова добавих и сега е пак на макс. Спокойно можеше и да не се добавя, но обичам маслото да ми стои на максимума. Пожелавам ти и твоят двигател да не гори много и дори никакво масло и още по-малко метан ахахаFiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар