Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Снимаха ли ме и какво да очаквам

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Почти съм сигурен че е малко под 30км та за това се надявам на 100 лева. Днес минах отново там и не видях да мига зелено оченце както на една друга по надолу.
    Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
    Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
    Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

Kay_ написа:
      coolboby написа:
      BO написа:
      Даже видях един път двама полицаи да слизат от една патрулка и да измъкват въпросния знак и тръгнаха да го носят назад. Явно се подготвяха за лов.
      Това редовно го виждам пред работа.Голяма забава е когато се чуват спирачки. Забава е защото не съм аз. Иначе пред работата ми има 60 ограничение, което е супер малоумно предвид, че е главен път София - Варна и реално няма никаква опасност.
      Мислч, че покрай Севлиево има такъв знак под 60, но там много често кисне бела Астра На Ауто Италия съм ти виждал Бравото, там е хубаво да има ограничение заради оня смотан разклон на Леденик. Но да е поне 70-80.
      Става въпрос след Идеал Стандарт посока В.Търново, там има ограничение 70 заради неравности по пътя и именно там беше едното място с такъв знак под 70.От там чакам снимка, че профучах със 120 преди месец.А иначе Бравото отдавна е в историята Отново се кара в Търново, но с бургаска регистрация.

Коментар

Ехе, как си минал с такава скорост от там. Само да вметна миналото лято (на това място), един голф отскочи от една бабуна и се метна в скалите отстрани точно пред очите ми. Били тръгнали хората за сф, щерка им студентска 1ви курс и те караха багажа. Човека, като го питах с колко е карал...ми се калнеше, че е бил със 70. Според мен си караше поне с 90-100, тая бабуна го отхвърли като трамплин. Там трябва да се оправи пътя, но нали е по - лесно да сложат ограничение. май пак покрай Севлиево имаше едно място, където асфалта в едното платно беше пропаднал. Пътуваме за Вт...ама вече се свечерява. Път като слънце и в един момент гледам табела 30. И докато я осмисля, гледам моето платно с едно 20см по на ниско. Сега мисля, че е оправено това място.
        ФИАТ- Пътят е само формалност
        ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
        -----------------------------------------------------
        FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Kay_ написа:
          Ехе, как си минал с такава скорост от там. Само да вметна миналото лято (на това място), един голф отскочи от една бабуна и се метна в скалите отстрани точно пред очите ми. Били тръгнали хората за сф, щерка им студентска 1ви курс и те караха багажа. Човека, като го питах с колко е карал...ми се калнеше, че е бил със 70. Според мен си караше поне с 90-100, тая бабуна го отхвърли като трамплин. Там трябва да се оправи пътя, но нали е по - лесно да сложат ограничение. май пак покрай Севлиево имаше едно място, където асфалта в едното платно беше пропаднал. Пътуваме за Вт...ама вече се свечерява. Път като слънце и в един момент гледам табела 30. И докато я осмисля, гледам моето платно с едно 20см по на ниско. Сега мисля, че е оправено това място.
          Много станахме оффтопик.Служебната кола може всичко Макар, че тогава ми се дръпна л@Хното :DТочно този участък, който имаш предвид с ограничение 30, постоянно пропада. Така, че там имай едно на ум. Ремонтират го и след 2 седмици отново е пропаднал.Също така имай предвид, ако пътуваш посока В.Търново, това 30 продължава доста и горе чака патрулка почти винаги.Там ако имаш възможност плътно в ляво в насрещното, ако идваш от София и съотвено плътно в дясно, ако идваш от В.Търново.

Коментар

Виж, незнаех, че 30 продължава до изкачването горе.Тцтцтц такива мн ги мразя. Имам такъв фиш на Горни Богоров. Уж селото свършва, да ама табелата на 1км навътре в магистралата. И точно пред табелата Астричка. След месец снимка с 90 при ограничение 50.

Коментар

sasho_n2 написа:
              Immortal написа:
              Май и мен ме снимаха вчера, да им го туря.В Хаинбоаз, на излизане от Гурково, там традиционно си има патрулка след първия завой, на ограничение 60. Там ги знам, че често седят и си бях под 60.След това си засилих до 90 на автопилот и си карам. След около 5 км - знак - опасни завои, от които първият наляво, и под него - ограничение 50. А тия завои съм ги взимал редовно с 90 и повече, и изобщо не отразих знака. 90 на автопилот. Да, ама между първия и втория завой - луноход.... Късно беше за каквото и да е, тъй че сега съм в очакване...
              Добре де, нали направиха промени в закона, че за да те снимат с мобилна камера, трябва изрично да има поставен знак преди това с предупреждение за радар. Имаше ли такъв знак преди завоя? АКо е нямало, можеш да жалиш.
              Табела нямаше, аз всъщност и камера не видях дали имат. Но си седяха в колата мирно и тихо. Кво друго биха правили?А то че ще жаля, ще жаля. Най-малкото за това, че ограничение 50 НЕ МОЖЕ да се слага при предходно ограничение 90. Съгласно Закона за пътищата, най-голямото намаление на скоростта с 1 пътен знак може да е с 30 км/ч надолу. Ако искат от 90 да ме намалят на 50, трябва да е с 2 последователни знака - първо 70, после 50.Същото важи и за всяко начало на населено място, между другото

Коментар

Колеги имам едно питане мисля че ме снимаха на Цариградско но не съм сигурен защото видях астрата вече след като се разминах с нея не видях дали имаха камера просто бяха спряли преди моста там където се слиза за армеец. Но пред мен имаше друг автомобил карахме с около 120 миалявче ограничението беше 80. Сега как да си чакам снимката защото съм с Ямболски номер и след като пристигне в Ямбол ли започва да тече 15 дневния срок във които имаше 30% намаление или още от деня на снимката?
                Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Ibiza написа:
                  Колеги имам едно питане мисля че ме снимаха на Цариградско но не съм сигурен защото видях астрата вече след като се разминах с нея не видях дали имаха камера просто бяха спряли преди моста там където се слиза за армеец. Но пред мен имаше друг автомобил карахме с около 120 миалявче ограничението беше 80. Сега как да си чакам снимката защото съм с Ямболски номер и след като пристигне в Ямбол ли започва да тече 15 дневния срок във които имаше 30% намаление или още от деня на снимката?
                  Там седят в последно време и спират за бус лента. И как мислиш, че са те снимали, в гръб ли? Не ми се вярва. В последно време много пазят бус лентите, да си знаете
                  Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Ibiza написа:
                    От деня на връчване на фиша. След като ти го донесат на крака, дадат ти го в ръце и се подпишеш, че си го получил
                    FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Колата беше със предницата към мен спряна. Тоест отпред да са ме снимали. Но имаше кола пред мен.
                      Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                      Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

И аз онзи ден при разходка до Банско забелязах такава тенденция - за необозначена със знак патрулна кола с камера. По официална информация която проверих след това, патрулна кола с камера има на изхода на Благоевград посока Кулата, като там си имаше знак и от двете страни за видеоконтрол. На другият изход на Благоевград по това време също имаше патрулка с камера ,но знаци за това нямаше, както и официална информация за снимане там. Какво обаче правят ако не снимат затворени вътре в патрулката, или ако снимат не е ли незаконно?
                        Фиат Крома 1.9 16v+
                        Фиат Браво 1.6 16v
                        Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

pi4_s_bravo написа:
                          И аз онзи ден при разходка до Банско забелязах такава тенденция - за необозначена със знак патрулна кола с камера. По официална информация която проверих след това, патрулна кола с камера има на изхода на Благоевград посока Кулата, като там си имаше знак и от двете страни за видеоконтрол. На другият изход на Благоевград по това време също имаше патрулка с камера ,но знаци за това нямаше, както и официална информация за снимане там. Какво обаче правят ако не снимат затворени вътре в патрулката, или ако снимат не е ли незаконно?
                          За първата, за която казваш в посока Кулата си е баси хранилката. Ограничението там е 60, а колко хора познавам със снимки там не е истина. И всичките са минали с 80-90. А на другото място към Сф, там спират товарни автомобили и мн често има полиция. Даже май има някъв караул. Трябва да се загледам хубаво другия път.

Коментар

Working...
                          X