Почти съм сигурен че е малко под 30км та за това се надявам на 100 лева. Днес минах отново там и не видях да мига зелено оченце както на една друга по надолу.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Снимаха ли ме и какво да очаквам
Collapse
X
-
Kay_ написа:coolboby написа:BO написа:Даже видях един път двама полицаи да слизат от една патрулка и да измъкват въпросния знак и тръгнаха да го носят назад. Явно се подготвяха за лов.
Коментар
-
Ехе, как си минал с такава скорост от там. Само да вметна миналото лято (на това място), един голф отскочи от една бабуна и се метна в скалите отстрани точно пред очите ми. Били тръгнали хората за сф, щерка им студентска 1ви курс и те караха багажа. Човека, като го питах с колко е карал...ми се калнеше, че е бил със 70. Според мен си караше поне с 90-100, тая бабуна го отхвърли като трамплин. Там трябва да се оправи пътя, но нали е по - лесно да сложат ограничение. май пак покрай Севлиево имаше едно място, където асфалта в едното платно беше пропаднал. Пътуваме за Вт...ама вече се свечерява. Път като слънце и в един момент гледам табела 30. И докато я осмисля, гледам моето платно с едно 20см по на ниско. Сега мисля, че е оправено това място.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:Ехе, как си минал с такава скорост от там. Само да вметна миналото лято (на това място), един голф отскочи от една бабуна и се метна в скалите отстрани точно пред очите ми. Били тръгнали хората за сф, щерка им студентска 1ви курс и те караха багажа. Човека, като го питах с колко е карал...ми се калнеше, че е бил със 70. Според мен си караше поне с 90-100, тая бабуна го отхвърли като трамплин. Там трябва да се оправи пътя, но нали е по - лесно да сложат ограничение. май пак покрай Севлиево имаше едно място, където асфалта в едното платно беше пропаднал. Пътуваме за Вт...ама вече се свечерява. Път като слънце и в един момент гледам табела 30. И докато я осмисля, гледам моето платно с едно 20см по на ниско. Сега мисля, че е оправено това място.
Коментар
-
Виж, незнаех, че 30 продължава до изкачването горе.Тцтцтц такива мн ги мразя. Имам такъв фиш на Горни Богоров. Уж селото свършва, да ама табелата на 1км навътре в магистралата. И точно пред табелата Астричка. След месец снимка с 90 при ограничение 50.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
sasho_n2 написа:Immortal написа:Май и мен ме снимаха вчера, да им го туря.В Хаинбоаз, на излизане от Гурково, там традиционно си има патрулка след първия завой, на ограничение 60. Там ги знам, че често седят и си бях под 60.След това си засилих до 90 на автопилот и си карам. След около 5 км - знак - опасни завои, от които първият наляво, и под него - ограничение 50. А тия завои съм ги взимал редовно с 90 и повече, и изобщо не отразих знака. 90 на автопилот. Да, ама между първия и втория завой - луноход.... Късно беше за каквото и да е, тъй че сега съм в очакване...
Коментар
-
Колеги имам едно питане мисля че ме снимаха на Цариградско но не съм сигурен защото видях астрата вече след като се разминах с нея не видях дали имаха камера просто бяха спряли преди моста там където се слиза за армеец. Но пред мен имаше друг автомобил карахме с около 120 миалявче ограничението беше 80. Сега как да си чакам снимката защото съм с Ямболски номер и след като пристигне в Ямбол ли започва да тече 15 дневния срок във които имаше 30% намаление или още от деня на снимката?Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Ibiza написа:Колеги имам едно питане мисля че ме снимаха на Цариградско но не съм сигурен защото видях астрата вече след като се разминах с нея не видях дали имаха камера просто бяха спряли преди моста там където се слиза за армеец. Но пред мен имаше друг автомобил карахме с около 120 миалявче ограничението беше 80. Сега как да си чакам снимката защото съм с Ямболски номер и след като пристигне в Ямбол ли започва да тече 15 дневния срок във които имаше 30% намаление или още от деня на снимката?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Ibiza написа:Колеги имам едно питане мисля че ме снимаха на Цариградско но не съм сигурен защото видях астрата вече след като се разминах с нея не видях дали имаха камера просто бяха спряли преди моста там където се слиза за армеец. Но пред мен имаше друг автомобил карахме с около 120 миалявче ограничението беше 80. Сега как да си чакам снимката защото съм с Ямболски номер и след като пристигне в Ямбол ли започва да тече 15 дневния срок във които имаше 30% намаление или още от деня на снимката?FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
И аз онзи ден при разходка до Банско забелязах такава тенденция - за необозначена със знак патрулна кола с камера. По официална информация която проверих след това, патрулна кола с камера има на изхода на Благоевград посока Кулата, като там си имаше знак и от двете страни за видеоконтрол. На другият изход на Благоевград по това време също имаше патрулка с камера ,но знаци за това нямаше, както и официална информация за снимане там. Какво обаче правят ако не снимат затворени вътре в патрулката, или ако снимат не е ли незаконно?Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:И аз онзи ден при разходка до Банско забелязах такава тенденция - за необозначена със знак патрулна кола с камера. По официална информация която проверих след това, патрулна кола с камера има на изхода на Благоевград посока Кулата, като там си имаше знак и от двете страни за видеоконтрол. На другият изход на Благоевград по това време също имаше патрулка с камера ,но знаци за това нямаше, както и официална информация за снимане там. Какво обаче правят ако не снимат затворени вътре в патрулката, или ако снимат не е ли незаконно?ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар