Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Снимаха ли ме и какво да очаквам

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Снимаха ли ме и какво да очаквам

Колеги, на излизане от града (Видин) мисля че ме снимаха със скорост 80 при ограничение 50, но беше в 6 сутринта и не видях да пресветна нещо, но все пак мисля че са ме снимали. Каква глоба мога да очаквам в такъв случай?
    Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
    Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
    Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Re: Снимаха ли ме и какво да очаквам

flippy89 написа:
    Колеги, на излизане от града (Видин) мисля че ме снимаха със скорост 80 при ограничение 50, но беше в 6 сутринта и не видях да пресветна нещо, но все пак мисля че са ме снимали. Каква глоба мога да очаквам в такъв случай?
    Мен преди година и полвина ме снимаха със 87 км при ограничение 60 получих честитка за 100 лв платих я на третия дена и хванах намаление и платих 70 лв.
    Е46 330d 2++

Коментар

Май и мен ме снимаха вчера, да им го туря.В Хаинбоаз, на излизане от Гурково, там традиционно си има патрулка след първия завой, на ограничение 60. Там ги знам, че често седят и си бях под 60.След това си засилих до 90 на автопилот и си карам. След около 5 км - знак - опасни завои, от които първият наляво, и под него - ограничение 50. А тия завои съм ги взимал редовно с 90 и повече, и изобщо не отразих знака. 90 на автопилот. Да, ама между първия и втория завой - луноход.... Късно беше за каквото и да е, тъй че сега съм в очакване...

Коментар

100лв. Ако платиш до 15дни плащаш 70% демек 70лв. Ще получиш известие за препоръчано писмо до един месец.
        Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
        Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Immortal написа:
          Май и мен ме снимаха вчера, да им го туря.В Хаинбоаз, на излизане от Гурково, там традиционно си има патрулка след първия завой, на ограничение 60. Там ги знам, че често седят и си бях под 60.След това си засилих до 90 на автопилот и си карам. След около 5 км - знак - опасни завои, от които първият наляво, и под него - ограничение 50. А тия завои съм ги взимал редовно с 90 и повече, и изобщо не отразих знака. 90 на автопилот. Да, ама между първия и втория завой - луноход.... Късно беше за каквото и да е, тъй че сега съм в очакване...
          Добре де, нали направиха промени в закона, че за да те снимат с мобилна камера, трябва изрично да има поставен знак преди това с предупреждение за радар. Имаше ли такъв знак преди завоя? АКо е нямало, можеш да жалиш.

Коментар

sasho_n2 написа:
            Добре де, нали направиха промени в закона, че за да те снимат с мобилна камера, трябва изрично да има поставен знак преди това с предупреждение за радар. Имаше ли такъв знак преди завоя? АКо е нямало, можеш да жалиш.
            И как по-точно ще докажеш че е нямало знак. Аз си мисля че тия малки бели знаци на които пише радар също важат. А тях ги има под път и над път.
            Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
            Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Тия малки бели знаци,не са знаци! В закона ясно е записано какъв знак се поставя.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Междудругото от тези знаци Е24 засякох 2-3 на пътя София - Велико Търново, монтирани под знак 60км/ч ограничение. След това полицаи нямаше. В случая на тоя участък с монтирания знак няма стационарна камера. Интересно ми стана това, че са поставени на пилона, който има знак 60 и след това няма патрулка.Иначе редовната практика си е поставен мобилен знак Е24 на асфалта или в тревата и след 100-150 метра патрулка с камера.

Коментар

Даже видях един път двама полицаи да слизат от една патрулка и да измъкват въпросния знак и тръгнаха да го носят назад. Явно се подготвяха за лов.
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
                    Даже видях един път двама полицаи да слизат от една патрулка и да измъкват въпросния знак и тръгнаха да го носят назад. Явно се подготвяха за лов.
                    Това редовно го виждам пред работа.Голяма забава е когато се чуват спирачки. Забава е защото не съм аз. Иначе пред работата ми има 60 ограничение, което е супер малоумно предвид, че е главен път София - Варна и реално няма никаква опасност.

Коментар

Моли се да е извън населеното място
                      "Без сърца, сме просто машини"
                      Toyota Prius 1.5 Hybrid
                      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

coolboby написа:
                        BO написа:
                        Това редовно го виждам пред работа.Голяма забава е когато се чуват спирачки. Забава е защото не съм аз. Иначе пред работата ми има 60 ограничение, което е супер малоумно предвид, че е главен път София - Варна и реално няма никаква опасност.
                        Мислч, че покрай Севлиево има такъв знак под 60, но там много често кисне бела Астра На Ауто Италия съм ти виждал Бравото, там е хубаво да има ограничение заради оня смотан разклон на Леденик. Но да е поне 70-80.
                        ФИАТ- Пътят е само формалност
                        ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                        -----------------------------------------------------
                        FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Тези знаци се слагат и преди стационарни камери.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

M5kov написа:
                            Моли се да е извън населеното място
                            Тук идва другият въпрос, къде свършва градът и къде започва??? Има табелка точно на разклона на Е-79 и пише Видин но на влизане в града, на излизане няма табелка никъде освен една поздравителна табела. Този път се води международен Е-79 , но дали е градско или не никой не знае.P.S. Има табелки само РАДАР и огранчението, но никакви други, да обжалвам ли или да си платя до 15 дневен срок и толкоз.
                            Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
                            Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
                            Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

Не съм ходил във Видин Можеш да обжалваш, ако при липса на табелка са ти го написали, че е в населено място. Това дори и да отпадне, пак ще трябва да платиш глобата за извънградското, която не м исля, че е само 100 лв., понеже си с 30 км над ограничението.
                              "Без сърца, сме просто машини"
                              Toyota Prius 1.5 Hybrid
                              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Working...
                              X