Колеги, на излизане от града (Видин) мисля че ме снимаха със скорост 80 при ограничение 50, но беше в 6 сутринта и не видях да пресветна нещо, но все пак мисля че са ме снимали. Каква глоба мога да очаквам в такъв случай?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Снимаха ли ме и какво да очаквам
Collapse
X
-
Re: Снимаха ли ме и какво да очаквам
flippy89 написа:Колеги, на излизане от града (Видин) мисля че ме снимаха със скорост 80 при ограничение 50, но беше в 6 сутринта и не видях да пресветна нещо, но все пак мисля че са ме снимали. Каква глоба мога да очаквам в такъв случай?Е46 330d 2++
-
Май и мен ме снимаха вчера, да им го туря.В Хаинбоаз, на излизане от Гурково, там традиционно си има патрулка след първия завой, на ограничение 60. Там ги знам, че често седят и си бях под 60.След това си засилих до 90 на автопилот и си карам. След около 5 км - знак - опасни завои, от които първият наляво, и под него - ограничение 50. А тия завои съм ги взимал редовно с 90 и повече, и изобщо не отразих знака. 90 на автопилот. Да, ама между първия и втория завой - луноход.... Късно беше за каквото и да е, тъй че сега съм в очакване...
Коментар
-
100лв. Ако платиш до 15дни плащаш 70% демек 70лв. Ще получиш известие за препоръчано писмо до един месец.Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Immortal написа:Май и мен ме снимаха вчера, да им го туря.В Хаинбоаз, на излизане от Гурково, там традиционно си има патрулка след първия завой, на ограничение 60. Там ги знам, че често седят и си бях под 60.След това си засилих до 90 на автопилот и си карам. След около 5 км - знак - опасни завои, от които първият наляво, и под него - ограничение 50. А тия завои съм ги взимал редовно с 90 и повече, и изобщо не отразих знака. 90 на автопилот. Да, ама между първия и втория завой - луноход.... Късно беше за каквото и да е, тъй че сега съм в очакване...
Коментар
-
sasho_n2 написа:Добре де, нали направиха промени в закона, че за да те снимат с мобилна камера, трябва изрично да има поставен знак преди това с предупреждение за радар. Имаше ли такъв знак преди завоя? АКо е нямало, можеш да жалиш.
Коментар
-
Междудругото от тези знаци Е24 засякох 2-3 на пътя София - Велико Търново, монтирани под знак 60км/ч ограничение. След това полицаи нямаше. В случая на тоя участък с монтирания знак няма стационарна камера. Интересно ми стана това, че са поставени на пилона, който има знак 60 и след това няма патрулка.Иначе редовната практика си е поставен мобилен знак Е24 на асфалта или в тревата и след 100-150 метра патрулка с камера.
Коментар
-
BO написа:Даже видях един път двама полицаи да слизат от една патрулка и да измъкват въпросния знак и тръгнаха да го носят назад. Явно се подготвяха за лов.
Коментар
-
coolboby написа:BO написа:Даже видях един път двама полицаи да слизат от една патрулка и да измъкват въпросния знак и тръгнаха да го носят назад. Явно се подготвяха за лов.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Re: Снимаха ли ме и какво да очаквам
M5kov написа:Моли се да е извън населеното мястоЛанчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
Не съм ходил във Видин Можеш да обжалваш, ако при липса на табелка са ти го написали, че е в населено място. Това дори и да отпадне, пак ще трябва да платиш глобата за извънградското, която не м исля, че е само 100 лв., понеже си с 30 км над ограничението."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар