А бе как за толкова години ако видя един път някой да не напише "Пайнер" като продава нещо с марката Pioneer, това да ми прави силно впечатление.Баси и заразата. Вземете разберете, че Pioneer няма нищо общо с музикалната компания.Сега, ако продаваните музикални компоненти имат за вас силна връзка с другата компания, това е друга тема на разговор.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Pioneer или накратко "Пайнер".
Collapse
X
-
Чувал съм как го произнасят в Щатите и звучеше нещо като Пъйниър ама на селските пръчки им е по лесно да кажат Пайнер пък и е по-лесно да го запомнят.Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
-
В този ред на мисли е Испания на Peugeot казват Пеухо , а на BMW БеЕмУбе ...Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
vnukata написа:За кой pioneer става на въпрос. Има много фирми с това име. Подразбирам, че става въпрос за аудио техниката. Ако става на въпрос, не се изговаря нито "пионер", нито "пайнер". Това е все да се изговаря subwoofer, с наречия като бас каса, буфер и тем подобни глупости.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:vnukata написа:За кой pioneer става на въпрос. Има много фирми с това име. Подразбирам, че става въпрос за аудио техниката. Ако става на въпрос, не се изговаря нито "пионер", нито "пайнер". Това е все да се изговаря subwoofer, с наречия като бас каса, буфер и тем подобни глупости.Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Коментар
-
Xaus написа:Чувал съм как го произнасят в Щатите и звучеше нещо като Пъйниър ама на селските пръчки им е по лесно да кажат Пайнер пък и е по-лесно да го запомнят.FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Що говориш глупости. Транскрипцията си е една и съща за целия свят. Това, че група хоро (явно е огромна) го произнасят грешно, няма да го направи вярно и правилно. И съм сиурен, че голяма част от хората назоваващи го "Пайнер" го свързват точно с оня "Пайнер". Нз ти защо се засегна и го прие така лично.Щот реално значението (до колкото знам, ако греша ме поправете) означава Пионер. Все знае какво означава пионер. Ама какво означава Пайнер, като тълкование?ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:Що говориш глупости. Транскрипцията си е една и съща за целия свят. Това, че група хоро (явно е огромна) го произнасят грешно, няма да го направи вярно и правилно. И съм сиурен, че голяма част от хората назоваващи го "Пайнер" го свързват точно с оня "Пайнер". Нз ти защо се засегна и го прие така лично.Щот реално значението (до колкото знам, ако греша ме поправете) означава Пионер. Все знае какво означава пионер. Ама какво означава Пайнер, като тълкование?FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар