BO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Определяне на местоположението
Collapse
X
-
BO написа:Няма как да го локираш къде се намира реално по законен начин.
Коментар
-
Immortal написа:Убеден съм, че всеки по-добър програмист би могъл да използва скриптове на Гугъл и да ме локализира по същия начин.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
А забелязали ли сте функцията google location... Изкарваше се отнякъде на карта къде си ходил... Един приятел ми го показваше на телефона си... Показваше му на картата на София наслагано много пъти един върху друг как е ходил много пъти на работа примерно, отделно ако гледаш цялата страна му показваше до кои градове е ходил... Не знам в момента дали работи така, че нали постоянно променят нещо.Някой ако му се занимава да разрови може да покаже P.S Location history май се води Моето е спряно и не мога да демонстрирам.
Коментар
-
Всичко е една голяма конспирация замаскирана зад някакви привидно интересни и забавни функции. Бих написал че е в кръга на шегата ама не е точно шега. Този локейшън хистори не бих си го пуснал и пари да ми дават. Или пък да си въведа в андроид телефона Home или work адреси. Има едмно нещо което много харесвам на епълите. За всяко приложение можеш да му контролираш достъпите по отделно. Примерно да имаш 2 приложения за ДЖИПИЕС и на едното да му разрешиш достъп до локацията, но до адресната ти книга не, а на другото обратно. Докато при гугъл или даваш генерално разрешително или не си инсталираш приложението. Та по тоя повод ако си си въвел адрес или координати на домашния адрес и инсталираш приложение което му е разрешено да ти достъпва локацията, гугъл и разработчика на приложенито могат да разберат в реално време къде си. респективно дали си вкъщи или не. Това може да се използва и за плезни неща, но може и за не толкова полезни...сещате се.За локацията на стационарен компщтър не съм запознат много как се прави но е факрт че работи и то доста коректно, но за ИПтата отдавна има решения за замаскиране и за криптиране на трафик. Да не говорим че още по отдавна не се ползват реални глобални адреси за конретни компютри. Няма да навлизам в детайли защото е много за писане пък е и суха теория но за пример ще дам: на доставчика му е даден обхват от адреси да речем 212.35.0.0/20 в най добрия случай което реално прави 4094 адреса, да ама доставчика има примерно само толкова мрежови устройства и поне 2 пъти повече потребители. Та там се използват други техники за адресиране като дефакто и в локалната ти мрежа и в тази която ти се води на теб интернет за доставчика пак е локална и дава пак адрес за локално раздаване от мрежата примерно 10.0.0.0.Малко неразбираемо ама гледам да не влизам в детайли отчасти защото и аз не съм навътре и да не подведа нещо.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Ewing написа:на доставчика му е даден обхват от адреси да речем 212.35.0.0/20 в най добрия случай което реално прави 4094 адреса, да ама доставчика има примерно само толкова мрежови устройства и поне 2 пъти повече потребители. Та там се използват други техники за адресиране като дефакто и в локалната ти мрежа и в тази която ти се води на теб интернет за доставчика пак е локална и дава пак адрес за локално раздаване от мрежата примерно 10.0.0.0.Малко неразбираемо ама гледам да не влизам в детайли отчасти защото и аз не съм навътре и да не подведа нещо.
Коментар
-
Immortal написа:Това го направих на лаптопа си който няма GPS.Fiat Brava 1,2 16V SX и колело
Коментар
-
chaveto написа:От няколко дни си играя с хрома и отметки, история..... не стоят на машината на която е инсталиран. От вкъщи си вкарах разни отметки..... посетих доста сайтове..... Отивам в бачкането и отметките ги има и там, проверих историята и тя се вижда от другата машина. ...Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
В по-новите смартфони имаш опцията да позволиш или ограничиш на всяко едно приложение достъпа до еди какво си.И специално за Епъл - те първи вкараха пръстовия отпечатък - та от там се писна ,че дават данните на ЦРУ нса и разни други такива.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
nasty написа:И специално за Епъл - те първи вкараха пръстовия отпечатък.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Ewing написа:chaveto написа:От няколко дни си играя с хрома и отметки, история..... не стоят на машината на която е инсталиран. От вкъщи си вкарах разни отметки..... посетих доста сайтове..... Отивам в бачкането и отметките ги има и там, проверих историята и тя се вижда от другата машина. ...
Коментар
-
chaveto написа:Нищо не синхронизирам, инсталирам и имам предпочитани от съвсем друг браузер. След два дни инсталирам и на друга машина, никакви синхронизации... не съм променял.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
Коментар
-
chaveto написа:Нищо не синхронизирам, инсталирам и имам предпочитани от съвсем друг браузер. След два дни инсталирам и на друга машина, никакви синхронизации... не съм променял.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар