Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Относно дебитна карта?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За първа инвестиционна ме интересува дали има вариант да ми прати смс или имейл когато някой ми преведе пари по банковата сметка? :D
    Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

nanobanano написа:
      За първа инвестиционна ме интересува дали има вариант да ми прати смс или имейл когато някой ми преведе пари по банковата сметка? :D
      Има
      Manowar - Татко
      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Така и така сме го зачекнали въпроса с банките.Та реших да питам в коя банка има сметка, към която сметка може да се причислят 2 физически лица, които 2 лица да си имат дебитни карти към въпросната сметка?
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
          Така и така сме го зачекнали въпроса с банките.Та реших да питам в коя банка има сметка, към която сметка може да се причислят 2 физически лица, които 2 лица да си имат дебитни карти към въпросната сметка?
          В Уни може,правил съм го.За другите също смятам,че предлагат услугата,но не съм сигурен.
          1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.

Коментар

В Пощенска също може да имаш няколко допълнителни карти към основната карта/сметка.
            Alfa 159 SW 2.4 Ti
            Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
            "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Във всяка банка може да имаш повече от една карта към сметката. Въпроса според мен в случая е:
              в коя банка има сметка, към която сметка може да се причислят 2 физически лица, които 2 лица да си имат дебитни карти към въпросната сметка?
              Manowar - Татко
              Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
              Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
              Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
              Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Не е сложно това и трябва всяка да го има.При нас е достъпна тази услуга.
                Fiat Marea 2.4 JTD+
                Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
                Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
                Renault 19/1.7mi/ - crash

Коментар

Със сигурност в ПИБ и Райфайзен не може, защото там имам сметки и отказват към моята сметка да причислят второ физическо лице (жена ми), на която да ѝ издадат дебитна карта и тя да има пълното право да се разпорежда със сметката така, както аз имам.В Прокредит успяхме да добавим 2-ро лице с пълни права върху сметката ми, но отново отказаха издаването на 2-ра дебитна карта, върху която карта да пише нейните ѝ имена. Или поне не можеше до преди няколко години, когато питахме.За това питам сега.
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Добре...караш ме да чета Сега ситуацията е следната: -Към сметката ти може да се изкара допълнителна карта на жена ти(с нейните имена на пластиката - води се допълнителна) - има някой ограничения, като това да не може да си проверява баланса/ти определяш с какви лимити да е тази пластика/ - това което искаш, а именно тя да се разполага изцяло със сметката ти в банката - не може да стане само ако я посочиш. Трябва да и направиш пълномощно за работа с дадената с/ка ест. заверено при нотариус.След тези две стъпки жена ти ще има пълни права Евала за смелостта :Д Така са нещата при нас По-лесно ще ти е да си направиш ел.банкиране и от там да джикате заедно.
                    Fiat Marea 2.4 JTD+
                    Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
                    Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
                    Renault 19/1.7mi/ - crash

Коментар

От години към моята сметка на кредитната ми карта жена ми има изкарана пластика на нейно име, като ползва от моя лимит. Дори картата и беше изтекла и не ми дадоха новата на мен, нищо че дърпа от моя лимит. Това е в ПИБ.

Коментар

fihi написа:
                        nanobanano написа:
                        Има
                        Някакъв жокер?В интернет мога да искам извлечение за сметката към имейла,но опция да ме уведоми при превод на пари не виждам.Edit:Мда,намерих го,но явно не сме в 21 век и трябва да се ходи на място,че от нета не става
                        Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

В Уни питах за сметка на 2 лица,както иска Бо.Не може.1 сметка-1 лице.Поръчахме отделно карта за стопанката с нейните имена.Ако нямате активно онлайн банкиране половинката не може да прави нищо по сметката освен да си пазарува или да тегли левове.Варианта за достъп е с пълномощно

Коментар

Working...
                          X