Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Относно дебитна карта?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Относно дебитна карта?

Преди 5-6 години си направих дебитна карта на ОББ мисля, че беше. Но така и не я ползвах. Предполагам срока й отдавна е минал. Възможно ли е някакви лихви да си трупат на мое име?
    Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Имах същия казус преди няколко години. Когато се сетих и отидох до техен офис се оказа, че въпреки че картата е изтекла сметката си стои и при закриването и трябваше да платя няколко лева и някаква минимална такса за ослужване на сметка. Никога не е имало движение по тази сметка ама няма как да са капо.
    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Възможно е. Някои банки имат годишни такси И на дебитните си карти.Обаче, повечето ще те потърсят, ако им дължиш пари.Обаче, ако няма движение по сметката, то може да я закрият служебно.Обаче...Да не ти пука!
      Alfa 159 SW 2.4 Ti
      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Аз работя там .Ако имаш клиентски номер , или номера на картата, мога да ти кажа дали ти съществува някаква сметка.
        Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
        И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
        .

Коментар

Е то има ли банка, която да имаш сметка с карта към нея и да няма месечна/годишна такса?
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
            Е то има ли банка, която да имаш сметка с карта към нея и да няма месечна/годишна такса?
            Няма, но пък съществува вариант при определен срок ако няма движение по сметката, тя да се самозакрие.
            .

Коментар

cs_aleksandar написа:
              BO написа:
              Няма, но пък съществува вариант при определен срок ако няма движение по сметката, тя да се самозакрие.
              Закрива се ,когато изтече срока,отбелязан на пластиката.По-точно става невалидна.Проблема е,че сметката,по която се внася остава и ако си на червено,трябва да внесеш пари.Аз съм към Уни и не я бях ползвал много дълго,но заради такса обслужване ми взеха към 20лв. натрупани.
              1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.

Коментар

дай малко инфо за себе си на ЛС и ще имаш точно разяснение имаш ли да даваш нямаш ли може да измислим нещо
                Fiat Marea 2.4 JTD+
                Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
                Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
                Renault 19/1.7mi/ - crash

Коментар

BO написа:
                  Само на служителите са такива... И теглят без такси от който и да било банкомат.... Поне на една банка е така със сигурност.
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Аз имах карта в SG Експрес банк. Докато бях в София я ползвах - там ми превеждаха заплатата, но като дойдох тук се оказа, че с тая банка фирмата не работи и си направих в друга банка. Дълго време (над година) картата ми стоя празна, в един момент банкоматите почнаха да ми казват, че е невалидна, макар срокът на нея да не беше изтекъл.Обадих се в банката и ми казаха, че сметката ми е автоматично закрита и не дължа нищо.

Коментар

pavyan написа:
                      Аз съм към Уни и не я бях ползвал много дълго,но заради такса обслужване ми взеха към 20лв. натрупани.
                      Точно там ги закриват служебно и може нищо да не им внасяш.Понякога подхождат на принципа "Ако мине". При теб е минало. :D

Коментар

Не помня номера, нищо от картата. Направих я на 18, а вече минаха 7 години. Имах някви 5-10 лева внасяня в нея навремето, но дотам. Просто видях, че излизаше скъпо при теглене и се отказах да внасям в картата. Понеже не съм я закривал лично, просто я изхвърлих. От тогава досега не е имало писма за дължима сума. Но да не стане след някоя друга година на завършването на 10-тата, да се появи и нещо с нули накрая.
                        Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

qnkov написа:
                          Не помня номера, нищо от картата. Направих я на 18, а вече минаха 7 години. Имах някви 5-10 лева внасяня в нея навремето, но дотам. Просто видях, че излизаше скъпо при теглене и се отказах да внасям в картата. Понеже не съм я закривал лично, просто я изхвърлих. От тогава досега не е имало писма за дължима сума. Но да не стане след някоя друга година на завършването на 10-тата, да се появи и нещо с нули накрая.
                          Бахти , що нещо се изписа... Метни се до някой офис на тая банка и питай..... най много да те изядат
                          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

И аз, и zlatarov можем да ти дадем информация поисках ти тези номера за да не ти искам ЕГН ама щом не помниш, ЕГН-то е единствения ни варянт да изкараме някво инфо. Ако прецениш прати ми телефон и егн и ще ти се обадя да ти кажа.
                            .

Коментар

А някой в ЦКБ да работи да ми провери нещо

Коментар

Working...
                              X