Преди 5-6 години си направих дебитна карта на ОББ мисля, че беше. Но така и не я ползвах. Предполагам срока й отдавна е минал. Възможно ли е някакви лихви да си трупат на мое име?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Относно дебитна карта?
Collapse
X
-
Имах същия казус преди няколко години. Когато се сетих и отидох до техен офис се оказа, че въпреки че картата е изтекла сметката си стои и при закриването и трябваше да платя няколко лева и някаква минимална такса за ослужване на сметка. Никога не е имало движение по тази сметка ама няма как да са капо.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
-
Възможно е. Някои банки имат годишни такси И на дебитните си карти.Обаче, повечето ще те потърсят, ако им дължиш пари.Обаче, ако няма движение по сметката, то може да я закрият служебно.Обаче...Да не ти пука!Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
cs_aleksandar написа:BO написа:Е то има ли банка, която да имаш сметка с карта към нея и да няма месечна/годишна такса?1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
-
BO написа:Е то има ли банка, която да имаш сметка с карта към нея и да няма месечна/годишна такса?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Аз имах карта в SG Експрес банк. Докато бях в София я ползвах - там ми превеждаха заплатата, но като дойдох тук се оказа, че с тая банка фирмата не работи и си направих в друга банка. Дълго време (над година) картата ми стоя празна, в един момент банкоматите почнаха да ми казват, че е невалидна, макар срокът на нея да не беше изтекъл.Обадих се в банката и ми казаха, че сметката ми е автоматично закрита и не дължа нищо.
Коментар
-
Не помня номера, нищо от картата. Направих я на 18, а вече минаха 7 години. Имах някви 5-10 лева внасяня в нея навремето, но дотам. Просто видях, че излизаше скъпо при теглене и се отказах да внасям в картата. Понеже не съм я закривал лично, просто я изхвърлих. От тогава досега не е имало писма за дължима сума. Но да не стане след някоя друга година на завършването на 10-тата, да се появи и нещо с нули накрая.Fiat Bravo 1.8 16V 96'
Коментар
-
qnkov написа:Не помня номера, нищо от картата. Направих я на 18, а вече минаха 7 години. Имах някви 5-10 лева внасяня в нея навремето, но дотам. Просто видях, че излизаше скъпо при теглене и се отказах да внасям в картата. Понеже не съм я закривал лично, просто я изхвърлих. От тогава досега не е имало писма за дължима сума. Но да не стане след някоя друга година на завършването на 10-тата, да се появи и нещо с нули накрая.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
И аз, и zlatarov можем да ти дадем информация поисках ти тези номера за да не ти искам ЕГН ама щом не помниш, ЕГН-то е единствения ни варянт да изкараме някво инфо. Ако прецениш прати ми телефон и егн и ще ти се обадя да ти кажа.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар