Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мини сим ---> микро сим, рязане?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мини сим ---> микро сим, рязане?

Здравейте,купих си телефон, който е с микро сим карта, а досегашнияе с мини сим. Чувал съм, че може да се режат. ОК, обаче взехна един приятел картата за шаблон (на теленор е) и чипа епо-малък т.е пак не знам как да режа. Отделно, като се порових, на две места пишеше, че моя модел карта не можелда се реже, трябвало да бъде с 3 писти, а моята е с 5.Въпросът е става ли номера или да ходя да си дам 20лви да не се занимавам?
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Вариант 1: Вадиш си дубликат на твоята карта, но да е микро сим - 10лв (от мобилния оператор)Вариан 2: Отиваш в най- близкия магазин на за ГСМ аксесоари и там с/у 2 (макс до 5)лв ще ти я изрежат
    ФИАТ- Пътят е само формалност
    ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
    -----------------------------------------------------
    FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Принтираш това в мащаб 1:1 и режи смело по шаблона.Ако нямаш принтер под ръка може и да скалнеш документа директно на монитора в мащаб, че твоята карта да съвпада абсолютно точно с контура в документа.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Аз отидох в Теленор и ми дадоха нова, защото ’колегата счупи резачката вчера’, но казаха, че първия път новата е безплатна.

Коментар

Re: Мини сим ---> микро сим, рязане?

trace написа:
          Здравейте,купих си телефон, който е с микро сим карта, а досегашнияе с мини сим. Чувал съм, че може да се режат. ОК, обаче взехна един приятел картата за шаблон (на теленор е) и чипа епо-малък т.е пак не знам как да режа. Отделно, като се порових, на две места пишеше, че моя модел карта не можелда се реже, трябвало да бъде с 3 писти, а моята е с 5.Въпросът е става ли номера или да ходя да си дам 20лви да не се занимавам?
          В Теленор безплатно ще ти сменят картата.

Коментар

И в МТЕЛ по принцип е безплатна смяната.
            A20DTH ЖТД ама не баш
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

На мен в Мтел ми искаха 20 кинта преди година, защото апарата не бил купуван от тях! Но реално сега не знам как стоят нещата. Отрязах си картата във Виваком безплатно...
              Fiat Stilo 115 h.p. 2004
              Глупаво е да правиш планове за целия си живот, след като не си господар дори на утрешния ден.

Коментар

Ако си абонат на Теленор - отиди и си смени SIM картата. Новия им модел са "3 в 1" и могат да се монтират в 3-те разпространени формата - мини, микро и нано SIM. Смяната струва 5 лева.
                ::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
                ::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
                ::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::

Коментар

Да, забравих да напиша, че съм към мтел. Вчера ходих и ми поискаха 20лв.Затова първо реших да попитам.BO - мерси, и аз вчера го намерих това, докато ровех. Лошото, е това дето четох, че на мтел някой ставали да сережат, други не. Абе ще пробвам да я режа, ако не нова и тва е.
                  Прикачени файлове
                  Ex Fiat 126P
                  Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                  Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS
                  Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

trace написа:
                    Да, забравих да напиша, че съм към мтел. Вчера ходих и ми поискаха 20лв........
                    Моя съвет е да пробваш в друг офис на Мтел.
                    Manowar - Татко
                    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

trace написа:
                      Да, забравих да напиша, че съм към мтел. Вчера ходих и ми поискаха 20лв.
                      Странно. Явно просто няма едно правило във всички офиси. При мен ми смениха едната карта веднага, без да плащам нищо.Другата карта ми се наложи да я срежа, защото исках да си запазя нещата в нея, а и ми отказаха да ми дадат микро-сим карта на предплатена услуга.
                      A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

BO написа:
                        trace написа:
                        Да, забравих да напиша, че съм към мтел. Вчера ходих и ми поискаха 20лв.
                        Странно. Явно просто няма едно правило във всички офиси. При мен ми смениха едната карта веднага, без да плащам нищо.Другата карта ми се наложи да я срежа, защото исках да си запазя нещата в нея, а и ми отказаха да ми дадат микро-сим карта на предплатена услуга.
                        На мен миналата година ми дадоха микро за без пари, НО преподписах договор. Иначе ми казаха 10ка...явно е поскъпнало.
                        ФИАТ- Пътят е само формалност
                        ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                        -----------------------------------------------------
                        FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Working...
                        X