Здравейте,купих си телефон, който е с микро сим карта, а досегашнияе с мини сим. Чувал съм, че може да се режат. ОК, обаче взехна един приятел картата за шаблон (на теленор е) и чипа епо-малък т.е пак не знам как да режа. Отделно, като се порових, на две места пишеше, че моя модел карта не можелда се реже, трябвало да бъде с 3 писти, а моята е с 5.Въпросът е става ли номера или да ходя да си дам 20лви да не се занимавам?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мини сим ---> микро сим, рязане?
Collapse
X
-
Вариант 1: Вадиш си дубликат на твоята карта, но да е микро сим - 10лв (от мобилния оператор)Вариан 2: Отиваш в най- близкия магазин на за ГСМ аксесоари и там с/у 2 (макс до 5)лв ще ти я изрежатФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
-
Принтираш това в мащаб 1:1 и режи смело по шаблона.Ако нямаш принтер под ръка може и да скалнеш документа директно на монитора в мащаб, че твоята карта да съвпада абсолютно точно с контура в документа.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Re: Мини сим ---> микро сим, рязане?
trace написа:Здравейте,купих си телефон, който е с микро сим карта, а досегашнияе с мини сим. Чувал съм, че може да се режат. ОК, обаче взехна един приятел картата за шаблон (на теленор е) и чипа епо-малък т.е пак не знам как да режа. Отделно, като се порових, на две места пишеше, че моя модел карта не можелда се реже, трябвало да бъде с 3 писти, а моята е с 5.Въпросът е става ли номера или да ходя да си дам 20лви да не се занимавам?
Коментар
-
Ако си абонат на Теленор - отиди и си смени SIM картата. Новия им модел са "3 в 1" и могат да се монтират в 3-те разпространени формата - мини, микро и нано SIM. Смяната струва 5 лева.::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::
Коментар
-
trace написа:Да, забравих да напиша, че съм към мтел. Вчера ходих и ми поискаха 20лв........Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
trace написа:Да, забравих да напиша, че съм към мтел. Вчера ходих и ми поискаха 20лв.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:trace написа:Да, забравих да напиша, че съм към мтел. Вчера ходих и ми поискаха 20лв.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар