Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нов внос от Италия-Регистрация

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нов внос от Италия-Регистрация

Здравейте,колеги!Имам нужда от малко помощна информация!Харесал съм си едно сладурско Пунто 1,9JTD,на добра оферта е и в доста добро състояние.Обаче има и драма около него...внос от Италия е,обаче собственикът е взел транзитни номера преди време,но са откраднати.Също твърди,че няма проблем да се регистрира с италианския талон,който той има и италиански договор за покупко-продажба,в който неговото име изобщо не фигурира-той е посредник,физическо лице,съответно и без участието на Нотариус.Какво бихте ме посъветвали?Също оценявам и мнения за колцата-изглежда доста пазена и в добро състояние-2002,1,9 JTD..някакви впечатления или инфо от познати?Благодаря много за съветите!

С няколко думи. Не си слагаи таралеж в гащите с "кола внос от Италия", там очевидно всички ги карат като крадени, до изнемога. И на мен ми го казваха, и аз си правих оглушки, и после правих основен ремонт на двигател 1000км след покупката... а иначе дет викаш - кукличка, кат нова беше. Танк да е, от Италия ли идва - вече никога.

Коментар

Махни я тази кола. Очевидно е в схема и много е голяма вероятността да не може да я регистрираш.Ако толкова ти харесва, говори с продавача той да я регистрира и ако успее, то ще му я платиш тогава. Ако започне да увърта, то отговора е ясен.Аз пък ще споделя, че най-хубавите и запазените коли, които съм купувал, са били именно от Италия.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
        Аз пък ще споделя, че най-хубавите и запазените коли, които съм купувал, са били именно от Италия.
        На абсолютно същото мнение съм.За чии ви е здрав мотор, поддържан в Австрия/Германия, като не е останало купе, което да го носи...А колко е здрав и поддържан - той си "знае".
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
          За чии ви е здрав мотор, поддържан в Австрия/Германия, като не е останало купе, което да го носи...
          За да не се налага да я купиш като мен за 3000 лева, и да вкараш още 2000 за ремонт на двигател след по-малко от месец... За какво ми е красив и лъскав паметник, ако нямам толкова пари за всички тези ремонти, на стойност още толкова, за колкото съм я купил? Добре, че имах малко скатани пари, беше след новогодишната премия, а и жената много я хареса Либрата, та кандиса да я правим... иначе - 3 бона на вятъра, без да смятам пари за регистрация, екотакси, гражданска, винетки, а и отделно времето загубено в търсене на точно този модел...Но да не пълним темата с излишен спам, колегата иска мнение, хубаво е да чуе и лошите възможности

Коментар

кола

Нали знаеш кола и жена на късмет аз карах Пунтото 250000кмСтана на 450000 можеше и още да кара.докарха го от Италия ине съм имал проблемиНесъм наливал пари за ремонти.От свените страни по може да е ръждясалаТърси кола с читави документи Или както казва колегата накараи ги първо да е регистрират
            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

BO написа:
              Махни я тази кола. Очевидно е в схема и много е голяма вероятността да не може да я регистрираш.Ако толкова ти харесва, говори с продавача той да я регистрира и ако успее, то ще му я платиш тогава. Ако започне да увърта, то отговора е ясен.Аз пък ще споделя, че най-хубавите и запазените коли, които съм купувал, са били именно от Италия.
              Пролетта пререгистрирах моята кола само с договор за покупко-продажба , платена екотакса и минат технически преглед на спирачките , но тя си беше с италиански регистрационни табели.
              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

То няма лошо да е от Италия или другаде. Въпроса е , че тея дето ги карат с автовозите на Горубляне и в Дупница са взети от моргите в Италия. Иначе аз два пъти съм регистрирал кола внос от Италия и нямам спомен да е имало договор за продажба само талон,еко такса и транзитни номера но може и да се бъркам. Иначе то външния вид си едно на ръка въпроса е след първата смяна на маслото и след 500-1000км. да не се започне голямото вадене на пари но всичко си е до късмет.
                Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
                Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Xaus написа:
                  ...Въпроса е , че тея дето ги карат с автовозите на Горубляне и в Дупница са взети от моргите в Италия.....
                  Да и един мармот завива шоколадче в станиолче.Навсякъде има и хубави, и скапани коли. Отиваш, гледаш, избираш и това е.
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Чета и си мисля-нямам спомен да съм искал гаранция от бащата на жена ми,предполагам и вие.Гледаш ,слушаш, и после 100000км само караш.Що за мнителност.Тази ми е третата от Италия.И само карам.Даже беше обслужена.И вече 102000км.И те така.
                    Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

Благодаря за отговорите!Междувременно реших да не рискувам с този "индивид" Намерих си друго Пунто,същия двигател и във видимо добро състояние (бях с човек,който се занимава с това),иска обслужване,но засега всичко изглежда добре и реално (колата очевидно не е "напудрена и замазана").Утре я вземам,така че стискайте палци и така да продължи и за напред ! Отидох до Монтана (където се оказа,че има доста автокъщи) и съответно цената е по-добра,а човекът дори ми предостави сервиза си да я вдигаме,гледаме и сменяме каквото трябва.

Коментар

Working...
                      X