Здравейте колеги. Искам да ви попитам кой интернет доставчик бихте ми препоръчали в Мусагеница/ Дървеница? Гледам М-тел са пуснали доста прилични оферти. Доколкото ми е известно ползват мрежата на Мегалан. Общо взето ме интересува интернет със скорост около 25 мбит и телевизия.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интернет доставчик в Дървеница/Мусагеница
Collapse
X
-
Re: Интернет доставчик в Дървеница/Мусагеница
dudulia написа:Здравейте колеги. Искам да ви попитам кой интернет доставчик бихте ми препоръчали в Мусагеница/ Дървеница? Гледам М-тел са пуснали доста прилични оферти. Доколкото ми е известно ползват мрежата на Мегалан. Общо взето ме интересува интернет със скорост около 25 мбит и телевизия.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
-
Мегалан бяха най-добрия интернет доставчик за София, докато не ги купи Мтел! Качеството падна, обслужването е мъка, телевизията до колкото ми е известно не е добра! Аз препоръчвам НЕТ1. Цената им е много добра, телевизията е супер, постоянно има някакви промоции и нещото което най-ми харесва - не са кодирани - можеш да ползваш телевизията без приемник ако телевизора ти има тунер! Ако няма - пак ще работи, но на аналогови канали. Виваком също имат добра услуга.Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Мтел използва мрежата на Мегалан. Скоростта е същата, но не дай Боже да имаш технически проблем... тогава настава ужаса. Преди известно време седмица и половина стоях без интернет, и всеки път когато им се обаждах ми обясняваха глупости от сорта: рестартирай компютъра, рестартирай лан картата, изключи компютъра и задръж пауър бутона, за да се "източи" статичното електричество . След многократни молби най-накрая решиха да изпратят техник, и се оказа, че след някаква профилактика не са свързали кабелите в мазето като хората.......Телевизията не е кой знае какво, бива. Дразнещото е, че тъпия им приемник се включва по половин час... изписва свързване, после зареждане после излиза логото на Мтел и най - накрая тръгва телевизията.Мъка...мъка1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP
Коментар
-
Бил съм на Мегалан (само нет), после НЕТ1 ТВ и нет. Сега от 3-4 години Мтел/Мегалан ТВ и нет. Проблем с тв-то имаше само веднъж. Нета е супер.Може да си превърташ няколко канала напред назад. Например започва филм.... Не го гледам първите 30-40 мин. После го превъртам от начало и гледам. Като стигна до реклама - превъртам напред. Така не забравям какво гледам И от НЕТ1 съм доволен.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
rebel написа:Мегалан бяха най-добрия интернет доставчик за София, докато не ги купи Мтел! Качеството падна, обслужването е мъка,
Коментар
-
Благодаря на отзовалите се по темата. За сега започвам да се насочвам към Булсатком. Уточнявам някои детайли по техните планове и мисля,че ще избера тях. Вариант Б ми остава нет1, но има неща, които не ми харесват в договорите им.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:Благодаря на отзовалите се по темата. За сега започвам да се насочвам към Булсатком. Уточнявам някои детайли по техните планове и мисля,че ще избера тях. Вариант Б ми остава нет1, но има неща, които не ми харесват в договорите им.Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Xaus написа:dudulia написа:Благодаря на отзовалите се по темата. За сега започвам да се насочвам към Булсатком. Уточнявам някои детайли по техните планове и мисля,че ще избера тях. Вариант Б ми остава нет1, но има неща, които не ми харесват в договорите им.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Ако си заинтересован все пак...http://www.vivacom.bg/bg/business/ce...nternet/toowayFiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар