Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интернет доставчик в Дървеница/Мусагеница

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Интернет доставчик в Дървеница/Мусагеница

Здравейте колеги. Искам да ви попитам кой интернет доставчик бихте ми препоръчали в Мусагеница/ Дървеница? Гледам М-тел са пуснали доста прилични оферти. Доколкото ми е известно ползват мрежата на Мегалан. Общо взето ме интересува интернет със скорост около 25 мбит и телевизия.
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Re: Интернет доставчик в Дървеница/Мусагеница

dudulia написа:
    Здравейте колеги. Искам да ви попитам кой интернет доставчик бихте ми препоръчали в Мусагеница/ Дървеница? Гледам М-тел са пуснали доста прилични оферти. Доколкото ми е известно ползват мрежата на Мегалан. Общо взето ме интересува интернет със скорост около 25 мбит и телевизия.
    Кой каквото иска да говори, аз по- хубав интернет от на Мегалан (вече М-тел) не съм виждал. Мн хубав квартал си набарал. Преди живеех в Мусагеница и мн ми харесваше там
    ФИАТ- Пътят е само формалност
    ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
    -----------------------------------------------------
    FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Мегалан бяха най-добрия интернет доставчик за София, докато не ги купи Мтел! Качеството падна, обслужването е мъка, телевизията до колкото ми е известно не е добра! Аз препоръчвам НЕТ1. Цената им е много добра, телевизията е супер, постоянно има някакви промоции и нещото което най-ми харесва - не са кодирани - можеш да ползваш телевизията без приемник ако телевизора ти има тунер! Ако няма - пак ще работи, но на аналогови канали. Виваком също имат добра услуга.
      Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Мтел използва мрежата на Мегалан. Скоростта е същата, но не дай Боже да имаш технически проблем... тогава настава ужаса. Преди известно време седмица и половина стоях без интернет, и всеки път когато им се обаждах ми обясняваха глупости от сорта: рестартирай компютъра, рестартирай лан картата, изключи компютъра и задръж пауър бутона, за да се "източи" статичното електричество . След многократни молби най-накрая решиха да изпратят техник, и се оказа, че след някаква профилактика не са свързали кабелите в мазето като хората.......Телевизията не е кой знае какво, бива. Дразнещото е, че тъпия им приемник се включва по половин час... изписва свързване, после зареждане после излиза логото на Мтел и най - накрая тръгва телевизията.Мъка...мъка
        1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
        2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP

Коментар

Бил съм на Мегалан (само нет), после НЕТ1 ТВ и нет. Сега от 3-4 години Мтел/Мегалан ТВ и нет. Проблем с тв-то имаше само веднъж. Нета е супер.Може да си превърташ няколко канала напред назад. Например започва филм.... Не го гледам първите 30-40 мин. После го превъртам от начало и гледам. Като стигна до реклама - превъртам напред. Така не забравям какво гледам И от НЕТ1 съм доволен.
          04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

rebel написа:
            Мегалан бяха най-добрия интернет доставчик за София, докато не ги купи Мтел! Качеството падна, обслужването е мъка,
            +1 Скоростта падна, но не съм имал проблеми с прекъсване от години. Обслужването е пълна трагедия - няколко дни поред не можех да се свържа по телефона със "сътрудник", за да ги питам защо вече не мога да плащам през дск директ. Накрая успях, и ми обясниха, че вече няма начин и трябва да ходя на каса на мтел (защото съм на нещо като предплатен план, а не на договор). Както и да е, ами ако имах проблем с нета и няколко дни не мога да се свържа!? Честно казано, продължавам да съм техен клиент само и единствено от мързел да ходя да се разправям с нов доставчик. p.s. Искам си старите скорости на Мегалан, и техните отделни от мтел каси с подбираните с конкурс за красота служителки - тогава нямах против да се разкарвам да плащам на място, вместо онлайн
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Благодаря на отзовалите се по темата. За сега започвам да се насочвам към Булсатком. Уточнявам някои детайли по техните планове и мисля,че ще избера тях. Вариант Б ми остава нет1, но има неща, които не ми харесват в договорите им.

Коментар

dudulia написа:
                Благодаря на отзовалите се по темата. За сега започвам да се насочвам към Булсатком. Уточнявам някои детайли по техните планове и мисля,че ще избера тях. Вариант Б ми остава нет1, но има неща, които не ми харесват в договорите им.
                Не знам да ли си наясно , че нета не се лови с чинията а си е обикновен кабелен интернет... Сиреч се ползва мрежата на кварталния доставчик... Иначе ако ти е Ок цената няма лошо.
                Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
                Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Xaus написа:
                  dudulia написа:
                  Не знам да ли си наясно , че нета не се лови с чинията а си е обикновен кабелен интернет... Сиреч се ползва мрежата на кварталния доставчик... Иначе ако ти е Ок цената няма лошо.
                  Благодаря за пояснението. Мнението ти беше изключително полезно. Иначе за протокола нет може да се лови и със сателитна чиния.

Коментар

Ако си заинтересован все пак...http://www.vivacom.bg/bg/business/ce...nternet/tooway
                    Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
                    Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Working...
                    X