Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ при избор на нов стар автомобил?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А с тези кожени седалки лятото ми се струва че доста ще ти се спарва дупето.
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Откъде го изкопахте това Мондео!? Само на мен ли ми струват съмнително евтини, струват по-малко от по-малкия Фокус на същите години. Явно няма отърване от тях. Единствения Форд, който бих си взел е F150 Raptor :D Най-очевидния избор по темата е Либра, но за да има реален ъпгрейд трябва да е 2.0 20V, иначе по-добре да си оправиш Мареа-та. Вътре е на светлинни години пред конкурентите от времето си, че и доста след това. Интериора никога не е бил фактор за мен, но за малко да си взема една Либра от Дупница, защото просто не ми се излизаше от нея Тъй като се търсят големи и мощни бензинови комбита, ето какво аз бих гледал, освен Либра-та:http://www.cars.bg/c1322611http://ww...rs.bg/c1288956 Какво аз не бих гледал от другите обсъждани в темата: Ауди - караш VW (което не е лошо), поддържаш Мерцедес (много лошо); Volvo - екзотика, но ако много държиш 100% трябва да НЕ е GDI; Mazda 6 много ми харесва, рядко японска кола съперничи по дизайн на европейските, но колкото и да не е за вярване - да, има коли след 2000г, които си ръждясват и тя е от тях Бих предложил и комбито на моята Primera P11, но е много под бюджета и трудно се намира с по-мощните двигатели, а щом са приготвени парите, трябва да се оползотворят :D Относно следващото поколение P12, от прочетеното в нисанския форум оставам с впечатление, че да го притежаваш е доста драматично, отделно спорния дизайн и отвътре и отвън. p.s. Миналата година покрай търсенето на кола, отделих доста време на четене по българските автофоруми (основно Рено, VW, Опел, Форд, Хонда, Нисан, Мицубиши), и моето мнение (естествено без да го смятам за меродавно) е, че за избор на кола след 2000г има два варианта - японски бензин или италиански дизел.
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
        Откъде го изкопахте това Мондео!? Само на мен ли ми струват съмнително евтини, струват по-малко от по-малкия Фокус на същите години. Явно няма отърване от тях. Единствения Форд, който бих си взел е F150 Raptor :D Най-очевидния избор по темата е Либра, но за да има реален ъпгрейд трябва да е 2.0 20V, иначе по-добре да си оправиш Мареа-та. Вътре е на светлинни години пред конкурентите от времето си, че и доста след това. Интериора никога не е бил фактор за мен, но за малко да си взема една Либра от Дупница, защото просто не ми се излизаше от нея Тъй като се търсят големи и мощни бензинови комбита, ето какво аз бих гледал, освен Либра-та:http://www.cars.bg/c1322611http://ww...rs.bg/c1288956 Какво аз не бих гледал от другите обсъждани в темата: Ауди - караш VW (което не е лошо), поддържаш Мерцедес (много лошо); Volvo - екзотика, но ако много държиш 100% трябва да НЕ е GDI; Mazda 6 много ми харесва, рядко японска кола съперничи по дизайн на европейските, но колкото и да не е за вярване - да, има коли след 2000г, които си ръждясват и тя е от тях Бих предложил и комбито на моята Primera P11, но е много под бюджета и трудно се намира с по-мощните двигатели, а щом са приготвени парите, трябва да се оползотворят :D Относно следващото поколение P12, от прочетеното в нисанския форум оставам с впечатление, че да го притежаваш е доста драматично, отделно спорния дизайн и отвътре и отвън. p.s. Миналата година покрай търсенето на кола, отделих доста време на четене по българските автофоруми (основно Рено, VW, Опел, Форд, Хонда, Нисан, Мицубиши), и моето мнение (естествено без да го смятам за меродавно) е, че за избор на кола след 2000г има два варианта - японски бензин или италиански дизел.
        Аз съм с Италиански дизел и Японска трансмисия демек съм в джаза ;
        Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
        Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Xaus написа:
          Аз съм с Италиански дизел и Японска трансмисия демек съм в джаза ;
          +1, ако става въпрос за Вектрата от подписа. Като добавим и най-здравото окачване - опелското, комбинацията е идеална за нашите разбити пътища, некачествена нафта и интензивното градско в София. Ако питаш мен, си не в джаз, ами направо в някоя симфония
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Xaus я сподели тези духалки на предния ред на централната конзола, както и тези на задния ред (които са отзад на подлакътника), добре ли се справят с климатизацията на това голямо купе?
            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

В интерес на истината е седан не е комби но охлажда доста добре и бързо ако за това ме питаш. На задния ред също се усеща доста добре.
              Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
              Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Минах одеве през автокъщата и мернах Форда, ама нямаше никой Къщата се намира точно на главния път до село Опанец, ако нялой минава през деня, може да й хвърли поглед.Иначе добра стойка вади и е с хубави лети джанти. Толкова за сега :D
                "Без сърца, сме просто машини"
                Toyota Prius 1.5 Hybrid
                EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Утре ще ходя до Метро, ако остане време ще отскоча да го видя това Мондео.
                  Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Благодарности колеги
                    Fiat Marea 1.8 16v HLX
                    Hyundai Terracan 2.9 CRDI

Коментар

След дълго мислене и оглеждане най накрая взех Мондео 2.5 бензин комби,но най важното е че реших и да си оправя марийка,че като знам как всичко и е перфектно не ми даде сърце да я давам на части.
                      Fiat Marea 1.8 16v HLX
                      Hyundai Terracan 2.9 CRDI

Коментар

Working...
                      X