Нито за секунда тоз раб Божий не усети , че кара кола . Ни конзоли , ни мазоли му пречеха. Аз тази кола я мечтая от лето 2006 га за пръв път я скивах по Макаронско ....
Ама щото идваш от Брава и ти се струва широка... ама аз идвам от Капа...
Нито за секунда тоз раб Божий не усети , че кара кола . Ни конзоли , ни мазоли му пречеха. Аз тази кола я мечтая от лето 2006 га за пръв път я скивах по Макаронско ....
Ама щото идваш от Брава и ти се струва широка... ама аз идвам от Капа...
Хе хе , Дидо . От 1995 до 1997 карах ,,Опел Адмирал’’ твой набор .
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Опел Мерива В ( на различна платформа от Мерива А)...Много обем и пространство, както за шофьора, така и за пътниците. Не съм карал по - удобна кола ( включая и от Зафира В от 2007-ма). Слизането и качването е без усилия, сгъване или чупки в кръста. Като за застаряващ "момък" на 45 с претенции за свобода и пространство в компактна среда е чудесен автомобил. За да сложа и обективизъм в наблюденията ми, трябва да споделя, че тежа 84 кг. и съм висок 182 см... Иначе, като удобен за шофьора автомобил бих посочил УЖ компактната Брава. Иначе Мултипла-та е първенец. Моя приятел вижда недостатък от този факт в собствения си автомобил Мултипла, защото когато пътувал сам и му паднала бутилката с вода там, където трябва да са краката на спътника не е успял да я достигне и се наложило да спира....:P
Опел Мерива А - горе долу важи написаното от колегата за Б - шофьорското място е просторно и удобно. Вервайте ми - 195 см./130 кг. Кокал, сланина и мускул Не знам за Мерива Б, но в А отзад за хора над 185 мястото за краката, когато шофира някой, като мен, идва малко, макар височината на тавана да не е проблем. "По-нормалните" хора я намират за широка.Отпред става тясно настрани, когато до мен седмя някой с подобни размери - пречим си с ръцете, освен ако не поразместим седалките.Зафира А е приятно широка, но там това може би се очаква.Форд Фиеста, след 2005 г. мисля, по-старият модел - много малка отвън и комфортна отвърте кола - прилича на фиат уно, но е много по-удобна за шофьора.Типо-то ми също беше изключително широк за размерите си автомобил - никакво сравнение не само с меривата, но и с почти всичко друго което съм карал, което включва далеч по-големи, нови и луксозни автомобили.Абсолютният шампион от тези, които съм шофирал е Ауди 100 87г. - мой познат имаше диван направен от задната седалка на такова , а на мен колата ми беше широка и когато я карах и когато се возих.Примери за зле оползотворено пространство - Форд Мондео след 98 г. - удобно е за шофиране, но на мен ми идва малко тясно; Мерцедес Бенц Е-класа след 2004 г. - Подобно на мондеото, но отзад е откровено тясно за по-големи хора - Карал съм и съм се возил само в комбита, но едва ли седанът е по-просторен отзад.
Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха
Не знам за Мерива Б, но в А отзад за хора над 185 мястото за краката, когато шофира някой, като мен, идва малко, макар височината на тавана да не е проблем. "По-нормалните" хора я намират за широка.
На различна платформа са. Място за крака в Мерива В отзад бол ( при максимално фиксирани назад задни седалки с моите габарити имам около 25 см. от колена до предна седалка ( фиксирана пак по мен де). Мерива В е съизмерима със Ситроен Ксара Пикасо и Рено Сценик ( първите им версии), като ги бие по дължина и широчина, а "губи" само...във височина ( според каталожните данни в http://caralyze.bg/ ). И е така в действителност. Странен модел е. Изглежда компактно, когато е сам и далеч по-голям, когато до него има база за сравнение.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Както колегата M5kov с поменал, няма по-широка кола от Мултиплата.Дори вътрешния размер между корите на вратите е по-голямо от S класа.
Не пишете хуморески... Да сравняваш автомобил, станал нарицателно за лукс и удобство десетилетия наред с недосмислица като Мултипла, нарочена за изключително функционална, защото има 7 жабки и място да качиш 6 човека, а в същото време багажа само на един от тях е просто абсурдно...И как е по -широко, като за една и съща ширина в Мултиплата са нагъчени три седалки, а в S-класата - две?!Конкретно по темата: за мен с широки размери отпред в средния клас фаворити са Е-клас, Ауди 6 и ако джиповете се броят - Нисан Патрул.
M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
С този ти отговор съм 100% сигурен, че никога дори не си се качвал в Мултипла.Тук не става на въпрос дали едното е по-удобно от другото, а за широчината.Отделно, че средната седалка е с подлакътник, който може да държи 2 шишета с ракия и безалкохолно, две чаши съответно и по средата да си нарежеш 2 килограма домати с 1 килограм краставица във вид на шопска салата. И пак накрая ще остане място двамата пасажера да си сложат ръцете. Просто очевидно си нямаш идея що е то широчина изразено в Мултиплата.
Отделно, че средната седалка е с подлакътник, който може да държи 2 шишета с ракия и безалкохолно, две чаши съответно и по средата да си нарежеш 2 килограма домати с 1 килограм краставица във вид на шопска салата. И пак накрая ще остане място двамата пасажера да си сложат ръцете. Просто очевидно си нямаш идея що е то широчина изразено в Мултиплата.
Те с тоя пост ще ме накараш да продам джипа и да си взема една Мултипла да си ходя за риба с нея :D
LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Отделно, че средната седалка е с подлакътник, който може да държи 2 шишета с ракия и безалкохолно, две чаши съответно и по средата да си нарежеш 2 килограма домати с 1 килограм краставица във вид на шопска салата. И пак накрая ще остане място двамата пасажера да си сложат ръцете. Просто очевидно си нямаш идея що е то широчина изразено в Мултиплата.
Те с тоя пост ще ме накараш да продам джипа и да си взема една Мултипла да си ходя за риба с нея :D
Виж предната страница, където съм качил снимки и въобще не се чуди повече
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Максимален обем на багажникаRenault Espace IV 2860 л.Fiat Multipla 1850 л.На 100% съм сигурен, че реното е по широко от всякъде. Не знам какво толкова я хвалите тази Мултипла.
Максимален обем на багажникаRenault Espace IV 2860 л.Fiat Multipla 1850 л.На 100% съм сигурен, че реното е по широко от всякъде. Не знам какво толкова я хвалите тази Мултипла.
То в този ред на мисли Мултиван на VW е с 5800 л. обем на багажника...
Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Максимален обем на багажникаТо в този ред на мисли Мултиван на VW е с 5800 л. обем на багажника...
В този ред на мисли да предложа тогава Рено Трафик Тук говорим за шорочина на шофьорското място. Показвам, че багажника на Еспас е по голям от този на Мултипла и следователно навсякъде е по широко. Ако искаш да сляза с една ролетка до гаража и да ти докажа, че не случайно му е такова името на този модел Рено.
А ти какво очакваш от кола, която е по-къса от 4 метра?Иначе намерих тези данни:Вътрешна широчина:1. Мултипла - 1580мм2. Еспас - 1540мм
А ти какво очакваш от кола, която е по-къса от 4 метра?
Коментар