Румен_Хинчев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коли с необичайно широко шофьорско място?
Collapse
X
-
Immortal написа:Румен_Хинчев написа:Нито за секунда тоз раб Божий не усети , че кара кола . Ни конзоли , ни мазоли му пречеха. Аз тази кола я мечтая от лето 2006 га за пръв път я скивах по Макаронско ....FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
ntodorov написа:Опел Мерива В ( на различна платформа от Мерива А)...Много обем и пространство, както за шофьора, така и за пътниците. Не съм карал по - удобна кола ( включая и от Зафира В от 2007-ма). Слизането и качването е без усилия, сгъване или чупки в кръста. Като за застаряващ "момък" на 45 с претенции за свобода и пространство в компактна среда е чудесен автомобил. За да сложа и обективизъм в наблюденията ми, трябва да споделя, че тежа 84 кг. и съм висок 182 см... Иначе, като удобен за шофьора автомобил бих посочил УЖ компактната Брава. Иначе Мултипла-та е първенец. Моя приятел вижда недостатък от този факт в собствения си автомобил Мултипла, защото когато пътувал сам и му паднала бутилката с вода там, където трябва да са краката на спътника не е успял да я достигне и се наложило да спира....:PFiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха
Коментар
-
Не знам за Мерива Б, но в А отзад за хора над 185 мястото за краката, когато шофира някой, като мен, идва малко, макар височината на тавана да не е проблем. "По-нормалните" хора я намират за широка.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
BO написа:Както колегата M5kov с поменал, няма по-широка кола от Мултиплата.Дори вътрешния размер между корите на вратите е по-голямо от S класа.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
С този ти отговор съм 100% сигурен, че никога дори не си се качвал в Мултипла.Тук не става на въпрос дали едното е по-удобно от другото, а за широчината.Отделно, че средната седалка е с подлакътник, който може да държи 2 шишета с ракия и безалкохолно, две чаши съответно и по средата да си нарежеш 2 килограма домати с 1 килограм краставица във вид на шопска салата. И пак накрая ще остане място двамата пасажера да си сложат ръцете. Просто очевидно си нямаш идея що е то широчина изразено в Мултиплата.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Отделно, че средната седалка е с подлакътник, който може да държи 2 шишета с ракия и безалкохолно, две чаши съответно и по средата да си нарежеш 2 килограма домати с 1 килограм краставица във вид на шопска салата. И пак накрая ще остане място двамата пасажера да си сложат ръцете. Просто очевидно си нямаш идея що е то широчина изразено в Мултиплата.LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
mitaka_71 написа:BO написа:Отделно, че средната седалка е с подлакътник, който може да държи 2 шишета с ракия и безалкохолно, две чаши съответно и по средата да си нарежеш 2 килограма домати с 1 килограм краставица във вид на шопска салата. И пак накрая ще остане място двамата пасажера да си сложат ръцете. Просто очевидно си нямаш идея що е то широчина изразено в Мултиплата."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
chaveto написа:Максимален обем на багажникаRenault Espace IV 2860 л.Fiat Multipla 1850 л.На 100% съм сигурен, че реното е по широко от всякъде. Не знам какво толкова я хвалите тази Мултипла.Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
[quote="Xaus"]chaveto написа:Максимален обем на багажникаТо в този ред на мисли Мултиван на VW е с 5800 л. обем на багажника...
Коментар
-
chaveto написа:Максимален обем на багажникаRenault Espace IV 2860 л.Fiat Multipla 1850 л.На 100% съм сигурен, че реното е по широко от всякъде. Не знам какво толкова я хвалите тази Мултипла.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар