Много се чудя, дали ще ми свърши работа пред ненормалните ралисти в града, някой каза, че така щели да ме засичат повече, а друг , че ще се пазят от мен? Гледам напоследък доста коли с удивителната отзад?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си купя ли лепенка нов шофьор?
Collapse
X
-
bubachko
Ако все още се чустваш като несигурен водач - аз съм ЗА лепенката. Никога не бих посмял да стресирам някои с такъв знак, напротив, бих помогнал с каквото мога да го улесня да свикне по-бързо със стресовото каране в София например... разни дребни жестове шоферски, да дадеш предимство, ако това ще прокара движението по-бързо, вместо да гледаш как някои се опитва плахо да се включи в натоварен булевард, да се движа максимално по учебник (пускане на мигачи, плавно спиране такива работи) минаваики покраи У-кола. Много се нервирам, когато се возя при някой и започни е да овиква У-колите и такива с лепенки "!". "Кои ти даде книжка?", "Са ли намери тука да се учиш...". Ако не сега кога? Ако не на трафика къде? Все едно те са се родили с волан в ръцете...Бе с 2 думи - идейно е да земеш, па който иска да ти се смее на стикерчето
Коментар
-
Хей
май сте прави ще си взема, защото да-определено се чувствам в това движение несигурна на пътя и си карам според правилата, ноо днес проверих в три книжарници и никой не знае къде се продават тези лепенки :D bubachko, радвам се, че има хора като теб, защото никой не си спомня от къде е тръгнал и гледа само да се подиграва на по-предпазливите и неопитни шофьори, за другото да не говорим. Имам познат 25г. е международен шофьор, когато споделих с него, че ме е страх да карам тук той каза, че и него го е страх да кара в София и единственото, с което може да определи движението е арабското, то било най-лошо според него :DСледвай мечтите си))
Коментар
-
лепенка нов
аз действително бях нов шофьор но вече мина и преди са ме спирали но рядко като гледат стикера от пред сигурноно за отзад може и да има ефект сега може да си сложа само на задното стъкло че ми изчезна - сложих го отвън да не ми се развали отвътре нагревателите за стъклото аз съм си го правих става
Коментар
-
Re: лепенка нов
kluchar написа:аз деиствително бях нов шофьор но вече мина и преди са ме спирали но рядко като гледат стикера от пред сигурноно за отдзат може и да има ефект сега може да си сложа само на задното стъкло че ми изчезна -сложих го отвън да не ми се развали отвътре нагревателите за стъклото аз сам си го правих става
Коментар
-
bubachko написа:Ако все още се чустваш като несигурен водач - аз съм ЗА лепенката. Никога не бих посмял да стресирам някои с такъв знак, напротив, бих помогнал с каквото мога да го улесня да свикне по-бързо със стресовото каране в София например... разни дребни жестове шоферски, да дадеш предимство, ако това ще прокара движението по-бързо, вместо да гледаш как някои се опитва плахо да се включи в натоварен булевард, да се движа максимално по учебник (пускане на мигачи, плавно спиране такива работи) минаваики покраи У-кола. Много се нервирам, когато се возя при някой и започни е да овиква У-колите и такива с лепенки "!". "Кои ти даде книжка?", "Са ли намери тука да се учиш...". Ако не сега кога? Ако не на трафика къде? Все едно те са се родили с волан в ръцете...Бе с 2 думи - идейно е да земеш, па който иска да ти се смее на стикерчето
Коментар
-
не си слагай подобни глупости по стъклата ! и без това след 2 месеца вече ще си "професионалистка " Важно е да не се притесняваш като караш и да знаеш какво правиш !!!! Прави всичко с главата си С тая лепенка всеки 2-ри лумпен ще иска да те изпревари ,за да избегне неадекватна твоя реакция (евентуално). И в София си е перфектно движението, дори си е кеф да караш !фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Според мен е хубаво да си сложиш такава лепенка, аз имах и не мисля да съм имала някакви проблеми. Трябваше да предупредя хората, че е хубаво да се пазят от мен Освен това мисля, че е задължителна за първите 6 месеца. Чувала съм, че могат полицаите да ти направят проблем за това, не че знам такъв случай, но все пак Хайде успех от менRIP Притежателка на горда Panda RIP
Bravo 1.2 16V
Коментар
-
tomazo написа:не си слагай подобни глупости по стъклата ! и без това след 2 месеца вече ще си "професионалистка " Важно е да не се притесняваш като караш и да знаеш какво правиш !!!! Прави всичко с главата си С тая лепенка всеки 2-ри лумпен ще иска да те изпревари ,за да избегне неадекватна твоя реакция (евентуално). И в София си е перфектно движението, дори си е кеф да караш !Bravo 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар