GaTio2 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Матраци тед - боди баланс
Collapse
X
-
GaTio2 написа:Има как, баща ти като е дърводелец хаха :D Честно казано не съм разглеждал как е хваната пружината, как се маха и какво остава нали. Не съм наясно и как се поставя тази подматрачна рамка самото легло по плоскосите си има нещо като летви и те държат рамката ли?фиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:GaTio2 написа:Има как, баща ти като е дърводелец хаха :D Честно казано не съм разглеждал как е хваната пружината, как се маха и какво остава нали. Не съм наясно и как се поставя тази подматрачна рамка самото легло по плоскосите си има нещо като летви и те държат рамката ли?Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
Не се хвърляй на евтиното, добри рамки са тези на РосМари, за тоя размер към 140лв има. Колегата опита да мине метър с някаква евтина рамка за леглото на детето му и то няколко пъти скочило на леглото и се счупила. Виж на сайта на Брава.бг и си харесай. Примерно модел Flex ми се вижда читав. Аз съм с Black Charm, но с голям латексов матрак не посмях да сложа някоя стандартна.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Май ще е този еднолицевия, дават ми го на много добра цена, а ако взема двулицевия и ми препоръчвате хубава рамка, цената отива на 450 и нагоре. Препоръчаха ми и матрак Нани Сирена мемори - двулицев с подарък рамка, но кой знае каква ще е рамката. Той е 470лева.И последен въпрос... че темата стана доста дълга, много внимание ми обърнахте.Ако майка ми реши все пак да инвестира в матрак, 18сантима двулицев твърд латексов с хубава рамка или този Нани? Кой от двата. Като последен вариант е еднолицев латекстов.Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
GaTio2 написа:Май ще е този еднолицевия, дават ми го на много добра цена, а ако взема двулицевия и ми препоръчвате хубава рамка, цената отива на 450 и нагоре. Препоръчаха ми и матрак Нани Сирена мемори - двулицев с подарък рамка, но кой знае каква ще е рамката. Той е 470лева.И последен въпрос... че темата стана доста дълга, много внимание ми обърнахте.Ако майка ми реши все пак да инвестира в матрак, 18сантима двулицев твърд латексов с хубава рамка или този Нани? Кой от двата. Като последен вариант е еднолицев латекстов.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Аз ще дам моите 20 стотинки относно пробването на матрака.Ако матрака няма опция за проба от рода на 15 дни (демек да го пробваш на сън) с възможност за връщане, то пробата е само в главата на пробващия.Един матрак не може да се пробва дали ти е удобен в магазина. Не може да си с дрехи, да легнеш отгоре за 1-2-10 минути и да решиш, че ти е удобен.Общо взето трябва да знаеш дали обичаш мек, среден или твърд такъв и да направиш виртуален избор.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
А бе тя го пробва... ама то едно пробване беше. Легна за минута и това е. До сега не съм чувал за този тест период. Изпробва средно-твърдия или как се води там на латекса и сякаш и хареса, изпробва и един по-твърд от тия Нани. Но общо взето ни казаха, че от средно-твърдия и твърдия на латекс-а няма голяма разлика.Тя и тя се е навила за двулицев, но тия двулицевите на колко време се обръщат? Отдолната страна не се ли сплесква пак от самата рамка? Иначе ни казаха, че се върти и иначе (глава - крака)Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
На месец го обръщам, не се е деформирал за 4г. Ако калъфа не се разделя на 3 части, а остава като 1 част с цип - не се събира в пералня. Тогава или на химическо или някакси пране на ръка. А може и да се сложи някакъв протектор за матрак и той да се пере.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
взимай тоя на Нани ,рамката щом е подарък .латексовия като цяло тежи доста ще вземе жената да се повреди докато го върти само главоболия после :D отделно като го купувате задължително попитайте за времето след, което може да се върне и замени с друг евентуално ако не сте доволни .след като и допата по твърдите матраци избора е лесен ,проблем е мек като си търси човекфиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар