Здравейте хора, какво ще кажете за тези матраци, не са особено скъпи, но дали са хубави сега както са на промоция уж? 220лева струва този, който съм харесал 114/190см, ако не е хубав нещо по-добро на сносна цена?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Матраци тед - боди баланс
Collapse
X
-
Взех такъв, но по-малкия размер. Чака се да се надуе 48 часа (по 24 на страна). Едната страна е по-мека, другата по-твърда. За цената си струва... все пак е матрак да му се не види - вземай и това е (поне докато е на промоция). Аз му взех и две калъфки от местния представител за да могат да се перат. С други думи - става, спи се... не знам ще помага ли на хора страдащи от безсъние или с хъркане, но общо взето е удобен.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
-
D. Stanev написа:Взех такъв, но по-малкия размер. Чака се да се надуе 48 часа (по 24 на страна). Едната страна е по-мека, другата по-твърда. За цената си струва... все пак е матрак да му се не види - вземай и това е (поне докато е на промоция). Аз му взех и две калъфки от местния представител за да могат да се перат. С други думи - става, спи се... не знам ще помага ли на хора страдащи от безсъние или с хъркане, но общо взето е удобен.Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
milen11 написа:От Бяла си,а там все още правят матраци но са по скъпи.Аз у дома съм с такива и не съм съжалил.Моля да не се счита за реклама.Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
[quote="GaTio2"]D. Stanev написа:Аз не успях да го погледна с цип ли е с какво е? Или направо върху самия матрак друга калъфка, че май от нета ще го поръчвам от сайта им, в кауфланд няма такъв размер. Благодаря виНай-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
[quote="D. Stanev"]GaTio2 написа:D. Stanev написа:Аз не успях да го погледна с цип ли е с какво е? Или направо върху самия матрак друга калъфка, че май от нета ще го поръчвам от сайта им, в кауфланд няма такъв размер. Благодаря виAlfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
GaTio2 написа:milen11 написа:От Бяла си,а там все още правят матраци но са по скъпи.Аз у дома съм с такива и не съм съжалил.Моля да не се счита за реклама.фиатче Браво 2.0
Коментар
-
На Екон-а има вероятност матрака да понамирисва, не е гадна миризма, на нещо сладникаво е... но 5-6 месеца не се отмириса. Това е на късмет. Иначе не се е деформирал, лятото може би тоя латекс държи една идея по-топло... AirAir има стотици дупки около 3см диаметър през целия матрак. Обикновенни те латексови са с дупки, които стигат примерно до средата на матрака и така няма да влиза въздух ако спалнята не е на крака. Иначе като твърдост е идеален. Тея на ТЕД колко см са, нещо в Кауфланд-а ми се видяха доста тънки мострите.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар