Латексовите се ползват с подматрачни рамки, за да могат да дишат!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Матраци тед - боди баланс
Collapse
X
-
GaTio2 написа:И общо взето викате ако го взема, че ще устиска някоя друга година, а тия на Екона макар и на половина по-скъп е много по-добър?PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
-
И като основата на леглото е един правоъгълник отгоре затапен с плътна гума (латекс) кажи ми откъде ще диша?На комшията му мухляса матрака отдолу въпреки, че е с подматрачна рамка. Тук влажността е доста висока, в София сте друга бира.Аз пробих и няколко вентилационни отвора ф50, до шкафчетата и отзад и им сложих декоративни пластмаси.За тези матраци трябва или желязна или подсилена рамка ако леглото ще се отваря, както и амортисьори 1500N. Матрака е 40кг (160х200)Тurbodieselcomby написа:Латексовите се ползват с подматрачни рамки, за да могат да дишат!Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
GaTio2 написа:Височината му е 18 сантиметра. Под него най-вероятно ще е твърда основата няма да е подматрачна рамкафиатче Браво 2.0
Коментар
-
GaTio2 написа:Не е за мен, а за майка ми сама ще е около 60-65кг. Всичко ще е по-добро в сравнение със стария. Като гледам тия еднолицевите в тед са до 200лева и с тази гаранция 2години, не знам, мога ли да я гледам като ориентир за качество?фиатче Браво 2.0
Коментар
-
http://mattro.net/producti.html?page...ategory_id=508 ей този ми препоръчаха, нещо за него?Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
GaTio2 написа:http://mattro.net/producti.html?page=shop.browse&category_id=508 ей този ми препоръчаха, нещо за него?A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
В момента съм втори ден е Албания.Преди минута станах да погледна върху какъв матрак съм легнал.Пише Domus Flex и е невероятно удобен.Мемори е.но е много лек и има страна лято и зима.У дома пенолатексовите също са много удобни но са и много тежки.Както беше казал един колега по нагоре си миришат докато са нови ,но се отмирисват за две седмици.Слагат се върху подматрачна рамка и ако трябва матрака да се повдига се купуват и амортисьори за нея.Целият комплект е доста но според мен си струва.Има гаранция за смачкване или изтъняване на матрака.Както е казал колегата повече от 30℅ от животът ни минава в леглото,така че поне трябва да ни е удобно.Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
Коментар
-
Еднолицевият е с рамка,а двулицевият се слага върху рамка.От тук нататък можеш сам да решиш кое ти е по изгодно.За мен двулицевите имат един плюс че се въртят и смачкването е по равномерно.У дома се въртят всяка седмица.Много зависи върху каква рамка(легло) ще се слага матракът.Ако леглото позволява директно да се сложи матрак без допълнителна подматрачна рамка тогава изборът на еднолицев с вградена рамка е удачен.Ако няма вариант за слагане без допълнителна подматрачнарамка,тогава не си струва да е еднолицев.Рамката и амортисорите ако трябва да се повдига матракът си струват допълнителни пари.Изборът може да е само единствено твой или на майка ти за която спомена че ще е матракът.Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
Коментар
-
Леглото е старо и е с дюшек и отдолу пружина. Майка ми явно иска двулицев, за да може да се пере калъфа и има 10години гаранция, а другия 5 години явно защото се сплесква. Но каква ли ще е цената на подматрачната рамка... иначе разликата в двата матрака е 40лева в един сайт.Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар